سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چگونگی دریافت مجوز و ثبت حق امتیاز یک پکیج آموزشی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من در حال آماده سازی یک پکیج آموزشی با موضوع صنایع دستی هستم که البته قصد دارم بصورت dvd و همراه با جعبه آماده کنم و ابتدا بصورت تکی در اینترنت و بعد از مدتی بصورت گسترده و عمده در اینترنت و سطح کشور محصول عرضه کنم

میخوام بدونم روال مجوز گرفتن بصورتی که حق کپی رایت داشته باشم و اگر بعدا از پکیج بنده کپی برداری شد بتونم حداقل پیگیری کنم چیه ؟

و یک سوال دبگه مرتبط با این موضوع هم دارم !

نیاز دارم این پکیج که شامل یک dvd و تعداد وسایل دیگه هست را در یک جعبه قرار بدم ، یک جعبه با طول و عرض dvd و ارتفاع 2 سانتی متر ( تقریبا مثل جعبه آموزش های مالتی مدیا این دست که فقط داخلش dvd میزارند) - در مورد ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ؟!
درود
مجوز تنها به افراد حقوقي يا همان شركت ها داده ميشود. بنده كه براي فيلم اموزشي مراجعه اي به وزارت ارشاد داشتم گفتند كه به افراد حقيقي اين امكان رو نميديم و شما بايد به شركت هاي مرتبط مراجعه كنيد.
يعني ميگيريد يك شركت مرتبط با محصولتون رو پيدا ميكنيد ميريد اونجا باهاشون قرار داد ميبنديد. حال به هر روش و درصدي كه وجود دارد و شما مد نظر داريد. سپس مجوز به ان شركت داده ميشود.

طبق اون سند شركت ميشود نماينده شما .حال نماينده كامل يا در حد و عرف مشخص.

سپس مجوز رو ميدن.

اين مورد مهم گرفتن مجوز هست. براي ساير اطلاعات هم بايد به وزارت ارشاد شهرتان مراجعه كنيد. در مواردي هم بايد بصورت حضوري خورتان به مركز اصلي كه در تهران قرار دارد مراجعه كنيد.

در مورد قاب. قاب خود dvd وجود دارد كه بر اساس تعداد ان متفاوت هست. 1 عددي -2 عدي - 5 عدي
قيمت ها هم متفاوت هست.
سه نوع شيشه اي -پلاستيكي - و كاغذي هست.
فكر ميكنم قاب هاي مثل قاب بسته لپ لپ بكار شما بياد. بدين صورت كه خود لوح در يك بسته كاغذي قرار دارد و سپس در بسته اصلي قرار ميگيرد. در داخل ان هم موارد ديگر ميتواند بسته به اندازه جاي بگيريد.

قيمت ها هم كه متفاوت هست و براي قيمت دقيق بهتر هست به چاپ خانه ها مراجعه كنيد
لینک مرجع