سلام و درود بر یکایک میلیاردرهای ایرانی
نظرتون در مورد تولید پاپ کرن(ذرت بوداده)بعنوان یکی از تنقلات سالم چیه
من خودم با طعم کچاب رو عاشقشم !
بنظرم حتی میشه ایده های جدیدی داد و با طعم های نو به بازار فرستاد
اما چرا پاپ کرن را انتخاب کردم
1-یکی از تنقلات سالم هست
2-توانایی تولید مواد اولیه یعنی ذرت رو دارم
3-علاقه به کار تولید
4-وجود بازار و تقاضای بالا
سوال من:
1-قیمت دستگاه (حداقل و حداکثر
2-ارائه نظرها و راهنمایی شما عزیزان
پ .ن: در گوگل جستجو کردم ولی کافی نبود
سلام مهدی جان
فرق نمیکنه هرکدوم بهتر باشه انجام میدم!
در ضمن میخوام با سرمایه کم شروع و سپس گسترش بدم!
اگه تو مایه های چی توز و پفیلا مد نظرت هست ، برای استارت کار 25 میلیون هزینه یک تن سلفون و چاپ بسته بندی ات می شه ، + 10 20 تومان دستگاه توزن و بسته بندی و مجوزهای دیگه ای که باید برای عرضه در بازار بگیری از پروانه بهره برداری گرفته تا مجوز بهداشت و ..
اگه می خواهی فله به بازار عرضه کنی هم ساده ترین و بدون هزینه ترین روش ، استفاده از دو الک بنایی هست ، روی شعله مستقیم اجاق گاز آش پزی ، روزی 20 تا گونی می تونی یک نفری تولید کنی ، نمی دونم روش کار را دقیق تر چطوری توضیح بدم دقیقش را خواستی بدونی تماس بگیر تلفنی می گم چیکار باید بکنی.
مهدی جان دادا موخوام کار اصولی باشه
چون مطمئنم به مجوز بهداشت و اینا نیاز دارم......
اصولی ولی با حداقل سرمایه!
چون یه سری اصول داره مثل میزان حرارت و دما برای پف کردن
که اگه کم باشه پف نمیکنه و اگه زیاد باشه میسوزه یا ارزش مواد غذاییش رو از دست میده
مورد بعدی طعم دهنده ها هستند که باید یه تفاوتی با پاپ کرن های موجود در بازار بکنه
بنظرم دستگاههای پاپ کرن فروشگاهی قیمتش نباید زیاد باشه!
لطف کردی مهدی جان
حدود قیمت دستگاه فروشگاهی
و خط تولید کامل رو میدونی؟
یه جا دیدم خط کامل رو زده بود 80
نه متاسفانه قیمت ندارم
تماس بگیر با شماره هاشون ، توی لینکهایی که دادم هست ، قیمت بگیر
(12-09-2017 03:51 PM)214 نوشته شده توسط: [ -> ][quote='مهدی 1' pid='128507' dateline='1396859524']
اگه تو مایه های چی توز و پفیلا مد نظرت هست ، برای استارت کار 25 میلیون هزینه یک تن سلفون و چاپ بسته بندی ات می شه ، + 10 20 تومان دستگاه توزن و بسته بندی و مجوزهای دیگه ای که باید برای عرضه در بازار بگیری از پروانه بهره برداری گرفته تا مجوز بهداشت و ..
اگه می خواهی فله به بازار عرضه کنی هم ساده ترین و بدون هزینه ترین روش ، استفاده از دو الک بنایی هست ، روی شعله مستقیم اجاق گاز آش پزی ، روزی 20 تا گونی می تونی یک نفری تولید کنی ، نمی دونم روش کار را دقیق تر چطوری توضیح بدم دقیقش را خواستی بدونی تماس بگیر تلفنی می گم چیکار باید بکنی.
سلام.
خوب بررسي كن. خوب يادداشت بردار. با كساني كه تجربه دارن مشورت كن. استپ به استپ جلو برو. تا خدايي نكرده در صورت عدم پاسخ حداقل هزينه رو داشته باشي. ولي ميدونم با پشت كار و تلاش ميتوني بهش بررسي
استاد من در زمينه شيمي (شوينده و حلال) و خوراكي (تقريبا نو آوري) طرح دارم چجوري ميتونم مشورت بگيرم.
به يكي از دوستان هم پيام خصوصي دادم. اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.