(04-12-2014 01:43 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
مجموعه كامل رو برام امكانش هست بفريسيتت
با هزينه پستش برام پيام بديد با تشكر
سلام احمد آقاف خوبید؟
سال نو مبارککککک
هزینه کل بسته با تخفیف 25 درصد 44600تومان (البته قابل نداره)
هزینه پستش با توجه به قیمت خود سایت پست و تماسی که با تی باکس داشتم
وزن کل بسته حدودا 4500 گرم
تی باکس= 11500
پست سفارشی= حدودا 8000ت
پست پیشتاز حدودا 17000تومان
البته اگر سفارشتون قطعیه فردا صبح برم پست مرکزی براتون پست کنم که قیمتش ارزون تر دربیاد. اگرم دیدم تی باکس بهتره بخاطر وزن کتابها بیشتر می ارززه براتون تی باکس کنم.
منتظر نظر شما هستم.
(04-12-2014 05:58 PM)iranboy نوشته شده توسط: [ -> ]سلام جناب کاظمی
این کتابها بصورت فایل pdf هم برای فروش موجود هستند؟
خیر کتابها بصورت پیپری هستند. و هنوز ناشر نسخه پی دی اف برای فروش به ما نداده ولی فردا باز سوال می کنم
موفق و شاد باشید
(04-12-2014 08:12 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ] (04-12-2014 12:24 PM)dara نوشته شده توسط: [ -> ]اگر امکانش هست لطفاً کتاب "چهار راه پولسازی" رابرت کیوساکی هم به این لیست اضافه کنید.
متاسفانه ناشر چاپ این کتاب را تمام کرده و منتظر در آمدن چاپ جدید آن هستیم. چون کتاب های جدید کیوساکی خیلی عالی هستند قطعا با ایشان صحبت می کنیم که 4 عنوان ان را با تخفیف بگیریم. ولی باید منتظر چاپ جدید باشیم. (البته ممکنه توی مغازه ها باشه اگر می خواهید بهم خبر بدید براتون بگردم با این کتاب هوش مالی براتون باهم پست کنم.)
قیمت پست هم با توجه به سایت محاسبه قیمت پست به ادرس http://parcelprice.post.ir/
با پست پیشتاز بدون قیمت پاکت حدود 8000تومان برای پیشتاز و حدود 3000تومان برای سفارشی می باشد. تی باکس هم 24 ساعته ارسال می شود قیمت آن تا 6 کیلو بار حدود 11000تومان می باشد
اگر امکان داشته باشد که این زحمت را بکشید و کتاب چهار راه پولسازی را هم برایم تهیه کنید بسیار ممنون می شوم .
اگر تهیه شد لطفاً هر دو کتاب را با پست سفارشی برایم ارسال کنید.
بسیار سپاسگزارم.
(04-12-2014 08:48 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]سلام احمد آقاف خوبید؟
سال نو مبارککککک
هزینه کل بسته با تخفیف 25 درصد 44600تومان (البته قابل نداره)
هزینه پستش با توجه به قیمت خود سایت پست و تماسی که با تی باکس داشتم
وزن کل بسته حدودا 4500 گرم
تی باکس= 11500
پست سفارشی= حدودا 8000ت
پست پیشتاز حدودا 17000تومان
البته اگر سفارشتون قطعیه فردا صبح برم پست مرکزی براتون پست کنم که قیمتش ارزون تر دربیاد. اگرم دیدم تی باکس بهتره بخاطر وزن کتابها بیشتر می ارززه براتون تی باکس کنم.
منتظر نظر شما هستم.
عليك سلام
سال نو شماهم مبارك
انشا الله سالي پرباري داشته باشيد
مبلغ 44600 ت واريز شد به حساب آقاي كاظمي ( چهار رقم آخر كارت 3537)
لطفا پستش كنيد بعد هزينه پست رو بگيد براتون واريز كنم
آدرس رو پيام مي كنم
متشكر

(04-13-2014 09:30 AM)dara نوشته شده توسط: [ -> ] (04-12-2014 08:12 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ] (04-12-2014 12:24 PM)dara نوشته شده توسط: [ -> ]اگر امکانش هست لطفاً کتاب "چهار راه پولسازی" رابرت کیوساکی هم به این لیست اضافه کنید.
متاسفانه ناشر چاپ این کتاب را تمام کرده و منتظر در آمدن چاپ جدید آن هستیم. چون کتاب های جدید کیوساکی خیلی عالی هستند قطعا با ایشان صحبت می کنیم که 4 عنوان ان را با تخفیف بگیریم. ولی باید منتظر چاپ جدید باشیم. (البته ممکنه توی مغازه ها باشه اگر می خواهید بهم خبر بدید براتون بگردم با این کتاب هوش مالی براتون باهم پست کنم.)
قیمت پست هم با توجه به سایت محاسبه قیمت پست به ادرس http://parcelprice.post.ir/
با پست پیشتاز بدون قیمت پاکت حدود 8000تومان برای پیشتاز و حدود 3000تومان برای سفارشی می باشد. تی باکس هم 24 ساعته ارسال می شود قیمت آن تا 6 کیلو بار حدود 11000تومان می باشد
اگر امکان داشته باشد که این زحمت را بکشید و کتاب چهار راه پولسازی را هم برایم تهیه کنید بسیار ممنون می شوم .
اگر تهیه شد لطفاً هر دو کتاب را با پست سفارشی برایم ارسال کنید.
بسیار سپاسگزارم.
لطفا آدرستون و کد پستی و شماره همراهتون را برام پیغام بگذارید. امروز می رم دنبالش براتون اگر پیدا کنم هر دو را با هم پست می کنم.
شاد و پیروز باشید آقای سردبیر

احمد آقا براتون 7عنوان کتاب با پست سفارشی ارسال شد.
مبلغ پست (رفتم پست مرکزی قیمتش عالی بود) با پاکتش=6000تومان.
آقای دهنوی گرامی برای شما هم گشتم کتاب 4راه پول سازی یک مغازه فقط دوتا جلد ازش داشت خریدم یکیش برای شما یکیش برای خودم. براتون کتاب هوش مالی را با 4راه پول سازی پست سفارشی کردم
مبلغ پست با پاکتش= 5000تومان
(04-13-2014 03:50 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]احمد آقا براتون 7عنوان کتاب با پست سفارشی ارسال شد.
مبلغ پست (رفتم پست مرکزی قیمتش عالی بود) با پاکتش=6000تومان.
متشکر از لطفتون
مبلغ فوق واریز شد (( چهار رقم آخر کارت 3537))

بسیار سپاسگزارم خانم معاون کلانتر

لطفاً مبلغ کتاب خریداری شده را هم بفرمایید تا با هزینه پست واریز کنم.