سلام به همه ی دوستان واستادان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه

اولا عذرخواهی میکنم ،اگه جای این موضوع توی این تاپیک نبود.
21سال دارم و دررشته فناوری اطلاعات ترم 4 کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد زنجان مشغول به تحصیل هستم.
سوالی که من روطی این سالها وحال رنج میدهد این است که در چه حوزه ی کاری میتوانم استعداد هایم راشکوفا کنم.ازیه طرف علاقه ی زیادی به کارآفرینی دارم وخیلی ازمشاغل رااز کتابها وسایتهایی که نمونه خوبشم همین سایت ،تحقیق وبررسی کردم ولی با شرایط دانشجوییم جورنیامد.ازطرف دیگر میخوام کاری درزمینه فناوری اطلاعات شروع کنم که اونم به خاطر گسترده بودن حوزه فناوری اطلاعات نمیتوانم انتخاب کنم؛به نظر خودم توی یه مقطعی از زندگی گیرافتادم که نمیدانم به کدام سو روانه شوم.
از استادان ودوستان عزیز تقاضای عاجزانه میکنم که بنده رو راهنمایی بفرمایند،حتمااز گفته های بالا سوالهایی درذهن شما تشکیل خواهد شدومن به همه ی آنها پاسخ میدهم تا مسیر درست شغلی زندگی خودرا بیابم.
ممنون

دوست عزیز مسائلی که مطرح فرمودید کلی است. برای شروع هر کاری باید به توانائیهای خود پی ببرید. این توانائیها ممکن است به رشته تحصیلی شما ربطی نداشته باشد.
مهمتر از همه. لطفا تایپیکهای مختلف انجمن را مطالعه فرمائید تا موردی بتواند جوابگوی سئوال شما باشد.اگر سئوالی بود من در خدمتم.
موفقتر باشی.
دوست عزیز مشکل شما دقیقا مشکل بسیاری از جوانان است . و هیچکس نمیتواند به شما بگوید چه کاری شروع کنید تا موفق شوید . همه چی بستگی به تواناییها . پشتکار و تلاشی که میکنید دارد .
با سلام و احترام خدمت دوست عزیز
پیشنهاد من برنامه نویسی اندروید هست
اگه از همین الان مقدماتشو تو ذهنت بچینی و پله پله بهش عمل کنی نا به یه سطح حرفه ای برسی خیلی موفق میشی
با سلام و احترام خدمت دوست عزیز
اگه از همین الان مقدماتشو تو ذهنت بچینی و پله پله بهش عمل کنی نا به یه سطح حرفه ای برسی خیلی موفق میشی
(03-27-2014 11:28 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز مسائلی که مطرح فرمودید کلی است. برای شروع هر کاری باید به توانائیهای خود پی ببرید. این توانائیها ممکن است به رشته تحصیلی شما ربطی نداشته باشد.
مهمتر از همه. لطفا تایپیکهای مختلف انجمن را مطالعه فرمائید تا موردی بتواند جوابگوی سئوال شما باشد.اگر سئوالی بود من در خدمتم.
موفقتر باشی.
استاد من یه جمله از کسی که خودش کارآفرین بود همیشه همراهم هست واونم اینه که:
کسی که دریه رشته ای فارغ التحصیل میشه لزوما شغلی مرتبط با اون رشته پیدا نخوهد کرد فقط باید آموخته های خودرا درشغلی که درآن استعداد وتوانایی دارد پیاده سازی کند.
سوال بعدی من اینه که چگونه این استعدادهارو کشف کنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟
(03-27-2014 02:36 PM)hadi1987 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و احترام خدمت دوست عزیز
اگه از همین الان مقدماتشو تو ذهنت بچینی و پله پله بهش عمل کنی تا به یه سطح حرفه ای برسی خیلی موفق میشی
ببخشید این پیشنهاد شما رو چطوری عملیش کنم اگه مراحلشو میدونید دریغ نفرمایید.
(03-27-2014 02:43 PM)goldcover نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز مسائلی که مطرح فرمودید کلی است. برای شروع هر کاری باید به توانائیهای خود پی ببرید. این توانائیها ممکن است به رشته تحصیلی شما ربطی نداشته باشد.
مهمتر از همه لطفا تایپیکهای مختلف انجمن را مطالعه فرمائید تا موردی بتواند جوابگوی سئوال شما باشد اگر سئوالی بود من در خدمتم.
موفقتر باشی.
استاد من یه جمله از کسی که خودش کارآفرین بود همیشه همراهم هست واونم اینه که:
کسی که دریه رشته ای فارغ التحصیل میشه لزوما شغلی مرتبط با اون رشته پیدا نخوهد کرد فقط باید آموخته های خودرا درشغلی که درآن استعداد وتوانایی دارد پیاده سازی کند.
سوال بعدی من اینه که
چگونه این استعدادهارو کشف کنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟
------------------------------------------------------------
جواب :
تایپیکهای مختلف انجمن را مطالعه فرمائید .
(03-27-2014 02:43 PM)goldcover نوشته شده توسط: [ -> ]استاد من یه جمله از کسی که خودش کارآفرین بود همیشه همراهم هست واونم اینه که:
سوال بعدی من اینه که چگونه این استعدادهارو کشف کنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟
------------------------------------------------------------
جواب :
تایپیکهای مختلف انجمن را مطالعه فرمائید .
ممنون استاد اگه باز سوالی بود خصوصی مطرح میکنم
دوستان عزیز واستادان گرانقدر ممنون از راهنماییتون
کشف استعداد به نظر من به آسونی نیست دوست عزیز، زمان و شناخت خود لازمه،و آن هم امکان ندارد مگر با کنکاش و دست به عمل زدن و کسب تجربه در زمینه های مختلف،فعلا صبور باش .موفق باشی