سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پس انداز پول برای خرید خانه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
(08-24-2014 11:15 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]در رابطه با تایپیک عرضی داشتم.
بیشتر عزیزان باور ندارند که بتوانند با درآمدی که دارند خانه دار شوند.
چه نتیجه ای میگیریم؟
سال اول پزشکی است و میخواهد طبابت کند. امکان دارد؟
گواهینامه نگرفته و آموزشی ندیده است می خواهد رانندگی کند. امکان دارد؟
و.......

عزیزان بارها و بارها اشاره کرده ام که باید از صفر شروع کرد.صفر ما شروع فعالیت در این انجمن است و دانستن اهداف جمع شدن ما.
هدف ما در این انجمن ابتدا تغییر نگرش است و شکستن دیوار ذهنی و در نهایت نوشتن اهداف . (یکی از اهداف خرید خانه است ).
چنذ نفر از ما اهداف خود را نوشته است؟؟؟؟
باور و ایمان به اینکه با فعالیتهای کاری خود و تغییر نگرش از راه شگفت خدا به آنچه که میخواهیم می رسیم.
یک شرط دارد. به کارمان عشق بورزیم و عاشقانه فعالیت کرده و از مسیر رسیدن به اهداف لذت ببریم.
کلی کتابهای روانشناسی را می خوانیم. تایپیکهای روانشناسی انجمن را مطالعه میکنیم ولی زمانی که چیزی می خواهیم همه مطالب را کنار گذاشته و با روش قدیمی خود میخواهیم آینده خود را بسازیم.

استاد عزیز حرف شما کاملا متین و منطقی است.
متاسفانه برخی موارد فقط باید گفت :"گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من آنچه البته به جایی نرسد فریاد است."
اما بالاخره بحث و تبادل نظر چه جایگاهی دارد؟ شاید اگر از این منظر به قضیه نگاه کنیم راحت تر باشد.
جناب عبدالحسنی متاسفانه من منظور شما را متوجه نشدم.
کجای نوشته های من عرض شده که بحث و تبادل نظر نباشد؟
لطفا یکبار دیگر مطلب را مطالعه فرمائید.
(08-25-2014 02:11 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] جناب عبدالحسنی متاسفانه من منظور شما را متوجه نشدم.
کجای نوشته های من عرض شده که بحث و تبادل نظر نباشد؟
لطفا یکبار دیگر مطلب را مطالعه فرمائید.
البته اسم بنده عبدالحسین است.
مطلب را با دقت خواندم. ظاهرا میان رای بنده و جناب عالی اختلاف نظری نیست.
موفق تر باشید.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع