سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست مشاوره
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام؛ سال نو مبارک10_004

تولید ، صادرات ، واردات ،خرید و فروش، کدامیک بهترین گزینه برای کسیه که فقط یه بار برای اولین و آخرین بار میتونه ریسک کنه اگه زمین خورد دیگه نمیتونه بلند شه

سوالم خیلی کلی هست ولی یه جهت گیری به من و سایر اعضا میده و ما رو از این سردرگمی و بلاتکلیفی نجات میده خواهش میکنم نظراتتون رو بگید که در نهایت به نتیجه برسیم
با اين اظهار نظر : تولید ، صادرات ، واردات ،خرید و فروش، کدامیک بهترین گزینه برای کسیه که فقط یه بار برای اولین و آخرین بار میتونه ریسک کنه اگه زمین خورد دیگه نمیتونه بلند شه !!

هيچكدام ..... فعلاً فقط مطالعه و تحقيق....
به نظر من اصلا نمیشه شما موفق بشی ولی زمین نخوری امکان نداره میخواهید شکست رو تجربه نکنید اقدام به هیچ کاری نکنید
(03-26-2014 04:46 AM)masoud_s نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر من اصلا نمیشه شما موفق بشی ولی زمین نخوری امکان نداره میخواهید شکست رو تجربه نکنید اقدام به هیچ کاری نکنید

کاملا درسته منظور منم این بود که شکستش کمتر باشه یه کسی رو در نظر بگیرین که فقط یه بار پولی برای سرمایه دستش میاد اگر همین رو هم از دست بده جبرانش خیلی سخته
برای موفقیت در هر کاری باید :
رشته فعالیت را انتخاب کرد و سپس موارد زیر را به دقت انجام داد.
بررسی و مطالعه و تحقیق .
و این مسئله چیری نیست که به راحتی انجام شود. پس در این زمینه باید زمان مناسب در نظر گرفت و هیچ عجله ای نباید داشت.
سپاس استاد 10_004
از زمین خوردن نترس
منم الان 17 میلیون بدهکارم ولی تا زمانی که مشکل برام پیش نیومده بود به خیلی چیزا توجهی نداشتم
خیلی از ضعفا با زمین خوردن معلوم میشه
تازمانی که یه بچه دستش نسوزه معنی جیز رو نمی فهمه
باسلام و خدا قوت
بنده ناصر و یک سرباز هستم .صبح ها تا ساعت 14:00 بعدش بیکارم لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
لینک مرجع