سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کمک در رابطه با خرید نایلون و نایلکس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
کمک در رابطه با خرید نایلون و نایلکس
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
با توجه به اینکه بنده یه مدت شده چاپ سیلک راه انداختم الان دیگه آمادگی لازم جهت گرفتن سفارشات رو دارم
وحالا میخام ببینم کسی از شما دوستان میدونه که از کجا میتونم به صورت کلی انواع نایلون ونایلکس(دسته موزی . دسته تقویت .دسته بندی و نمونه های دیگر) در سایزهای مختلف روبرای چاپ با قیمت مناسب بخرم؟
کدوم شهر
بنده بیرجند هستم
راستی دوستان کسی اگه قیمت چاپ رو هم میدونه بگه؟
اگه کسی آدرس پخش کلی با قیمت مناسب از تهران .اصفهان یا جایی دیگه داره لطفا بگه

به شدت کارم گیره همین موضوع هست
شوهر خاله من کارخونه پلاستیک ونایلون داره اطراف شیراز
اگه اینورا بدردت می خوره جنسی روکه می خوای سفارش بده
سلام دوست عزیز
بنده نایلکس در چند سایز مختلف میخام برای چاپ.اگه قیمت انواع نایلکس ر دارید ( دسته موزی، دسته تقویت، دسته بندی،...)
لطفا بزارید .یا اگه شوهر خالتون هم سایتی داره بزارید
اصفهان ، خ سپه ، کوی تلفن خانه ، روبروی کنسولگری روسیه ، یک مرکز پخش بزرگ هست همه نوعی داره
تعداد بالا هم خواستی سرچ کن شماره کارخانه ها را بردار و تماس بگیر بالای 200 300 کیلو برات تولید می کنند
خیلی ممنون از شما
سلام. ایده جالبیه ولی بنظرم دست زیاده توی این کار...باید ایده جدید داشته باشید تا بتونید رقابت خوبی داشته باشید........ موفق باشید
تو شهر ما حدودا سه نفر کار چاپ سیلک انجام میدن
و با ما میشن چهار نفر . بنده به نظرم رسید و تحقیق کردم در رابطه با چاپ نایلکس تبلیغاتی. به این صورت که برم و تومغازه ها و باهاشون صحبت کنم تا براشون نایلکس تبلیغاتی با آرم پ اسم مغازشون رو چاپ کنم و ازشون سفارش بگیرم
به همین دلیل الان دنبال یه جایی هستم که نایلکس وساکهای برزنتی و سوزنی داشته باشه و باقیمت مناسب و اگه دوستان سراغ دارن لطفا بزارن

ممنون از شما دوستان همیشه همراه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع