سلام دوستان
بنده در یکی از شهرستانهای فارس هستم
چند مدت پیش یه باغ شهری به مساحت 800 متر خریدم سی میلیون تومان که در آینده داخلش خونه درست کنم.
حالا از آنجا که واسه راه اندازی کار نیاز به پول دارم و موقعیت واسه ساخت خونه اصلا ندارم به نظر شما اونو بفروشم یا اینکه موقعیت سخت بی پولی رو تحمل کنم و بگزارم واسه آینده؟
(03-16-2014 11:25 PM)nader3925 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
چند مدت پیش یه باغ شهری به مساحت 800 متر خریدم سی میلیون تومان که در آینده داخلش خونه درست کنم.
حالا از آنجا که واسه راه اندازی کار نیاز به پول دارم و موقعیت واسه ساخت خونه اصلا ندارم به نظر شما اونو بفروشم یا اینکه موقعیت سخت بی پولی رو تحمل کنم و بگزارم واسه آینده؟
الان به چه قیمتی میخرند؟
(03-16-2014 11:27 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (03-16-2014 11:25 PM)nader3925 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
الان به چه قیمتی میخرند؟
4 ماه بیشتر نیس منتها توی شهرستان رشد آنچنانی نداره با همین قیمت که خریدم.
با مساحت 800 متر به مبلغ سی میلیون چون باغ بود به این قیمته اگه مسکونی بود که خیلی بیشتره
(03-16-2014 11:37 PM)nader3925 نوشته شده توسط: [ -> ] (03-16-2014 11:27 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (03-16-2014 11:25 PM)nader3925 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
الان به چه قیمتی میخرند؟
4 ماه بیشتر نیس منتها توی شهرستان رشد آنچنانی نداره با همین قیمت که خریدم.
با مساحت 800 متر به مبلغ سی میلیون چون باغ بود به این قیمته اگه مسکونی بود که خیلی بیشتره
البته میتونم اونو با یه مغازه تجاری به مساحت 25 متر معامله کنم
فروش این ملک بستگی به نیاز کنونی شما دارد.
درود
متاسفانه يكي از مشكلات ملك همين مشكلات مالي ان هست كه بسرعت انرا نميتوان به پول تبديل كرد. گرچه اينكارم با قيمت دريافتي كمتر امكان پذير هست.
اما در كل بخاطر وضعيت كنوني و ركودي كه وجود دارد نسبت به دو ماه گذشته قيمت ها تغييري نكرده است و حتي كاهش هم داشته اند.
اگر به ان نيازي نداريد انرا اجاره دهيد يا كسب و كاري در ان راه اندازي كنيد تا در كنار رشد سودي زمين كه بطول زمان و شرايط وضعيت جامعه سود ان بين 10 تا 100 درصد در 1 الي 10 سال مي باشد به طول خواهد انجاميد از كسب و كار يا اجاره ان سود مقطعي هم دريافت نماييد.
در غير اين صورت انرا بفروشيد و به كسب و كار ديگري كه مطمئن هستيد بهتر هست بپردازيد.
ضمن اينكه همه چيز به شما و انتخاب شما وجود دارد. بحث هزينه فرصت هست كه بايد با بررسي و تحقيق بهترين انتخاب را انجام دهيد.
موفق باشيد
دوستان منتظر راهنماییتون هستم
(03-19-2014 09:26 PM)nader3925 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان منتظر راهنماییتون هستم
با سلام ،من معتقدم اگر بتوانی با مغازه 25 متری مذکور معاوضه کنی خوب است به شرطها وشروطها
1-موقعیت مکانی مغازه
2-موقعیت آتیه مغازه
3-وضعیت سرقفلی یا مالکیت مغازه
4-تخصص حضرت عالی در کسب در آمد از باغ یا مغازه
5-وضعیت اوقات شما(آیا فرصت اشتغال در مغازه را دارید؟ )یا با ید اجاره بدهید و در آن صورت آیا مبلغ اجاره دریافتی و سرعت رشد قیمت سرعت رشد قیمت مغازه بیشتر است یا کسب در آمد از باغ و قیمت سرعت رشد باغ
به قول شاعر شیرین سخن هرکه نقش خویش بیند در آب
به هر حال در خدمتیم اساسی

موفق باشید و پیروز و سالی خوش و خرم در پیش داشته باشید.
یه نفر پیدا کن برات بسازه به صورت شراکتی پیمان کاری
درود
دوست عزیز منظورت از ساختن چیه؟