صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(05-01-2014 09:21 AM)omid_young نوشته شده توسط: [ -> ]با اجازه من چند سوال بپرسم .
ایا زالوهای عادی هم پس از گذشت یه مدت میتونند مولد بشند ؟ اگر بله اون زمان چقدره ؟
یه جا خوندم که اب زالو ها به علت اینکه از خودشون امونیاک ترشح میکنند و اکسیژن اب رو از بین میبرند با هر 2 روز یکبار تعویض کرد . حالا اگه اینکار رو بخواییم داخل خونه یا زیر زمین انجام بدیم تقریبا تعویض اب هر روزه غیر ممکن میشه . ایا راه دیگه ای هست ؟ مثلا اکسیژن دادن به اب یا ..
مورد سوم همون قضیه دادن خون هست . اگر خونی که به زالو داده میشه شامل هر نوع میکروب یا مثلا ویروسی! باشه امکان اینکه مقداریش بعدا وارد بدن انسان بشه هست ؟
با اجازه من چند سوال بپرسم .
ایا زالوهای عادی هم پس از گذشت یه مدت میتونند مولد بشند ؟ اگر بله اون زمان چقدره ؟
یه جا خوندم که اب زالو ها به علت اینکه از خودشون امونیاک ترشح میکنند و اکسیژن اب رو از بین میبرند با هر 2 روز یکبار تعویض کرد . حالا اگه اینکار رو بخواییم داخل خونه یا زیر زمین انجام بدیم تقریبا تعویض اب هر روزه غیر ممکن میشه . ایا راه دیگه ای هست ؟ مثلا اکسیژن دادن به اب یا ..
زالو ها در 4 دوره تغذیه 3 ماهه تبدیل به مولد میشن.
میتونین با کم کردن دمای محیط و گذاشتن اکسیژن داخل آب این تعویض رو به 4 روز یکبار برسونین.ولی این به تعداد زالو ها هم بستگی داره.
طی ازمایشهایی که کردن،به این نتیجه رسیدن که بیماری رو منتقل نمیکنه.یعنی موقع خون خوردن چیزی از تغذیه قبلی پس نمیده.
سلام دوست عزیز امیدوارم هرچه زودتر میلیاردی درامد کسب کنید.من میتونم باشما همکار کنم ب این صورت که توی شهر کرمان واسه زالوهاتن بازاریابی کنم که هم کار شما پیشرفت کنه هم من صاحب شوغلی شوم البته اگر خواستید موفق باشید
مشکل آب رو در جایی که دسترسی به آب چشمه نیست چجوری حل کردین ؟
چون آب چاه هم میتونه مشکل زا باشه بخاطر آلودگی هایی که داره ،
سیستم تصفیه خاصی استفاده میکنین ؟
چیزی که توی فارم های تخصصی دیدم (خارج از ایران) سیستم کنترل دقیق برای آب بود ، که خب هزینه اش خیلی زیاده و برای حجم تولید پایین جواب نمیده.
تا جایی که یادمه کنترل آب باید خیلی دقیق صورت بگیره هم از نظر املاح و هم دما.
من خودم از این کار اصلا سر در نمیارم ولی اطلاعات دوستان برام خیلی جالب و آموزند بود و در مورد این کسب و کار واقعا کلی چیز یاد گرفتم و مهمتر از همه اون قسمت صادرات میلیاردر زالو در روسیه بود که میشه ب عنوان یک نکت کلیدی بهش نگاه کرد
برای دوستان آرزوی موفقیت دارم
سلام دوستان من تازه عضو شدم خیلی از ایدتون خوشم اومد ایشالله خوب شه و موفق شید منم اگه امکانش باشه دوست داشتم همکاری کنم باهاتون ممنون
(05-24-2014 09:22 PM)طبیعت نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من تازه عضو شدم خیلی از ایدتون خوشم اومد ایشالله خوب شه و موفق شید منم اگه امکانش باشه دوست داشتم همکاری کنم باهاتون ممنون
سلام دوست عزیز
اگر مایل به همکاری هستید لطفا پیغام خصوصی بدید،و شهرتون و مقدار سرمایه و شرایطتون رو بنویسین.
(05-21-2014 12:40 PM)لوبا نوشته شده توسط: [ -> ]من خودم از این کار اصلا سر در نمیارم ولی اطلاعات دوستان برام خیلی جالب و آموزند بود و در مورد این کسب و کار واقعا کلی چیز یاد گرفتم و مهمتر از همه اون قسمت صادرات میلیاردر زالو در روسیه بود که میشه ب عنوان یک نکته کلیدی بهش نگاه کرد
برای دوستان آرزوی موفقیت دارم
مرسی،ما هم براتون آرزوی موفقیت داریم.
ایشالا که همه ی اعضای اینجا بتونن یه روز میلیاردر بشن.
1 سوال پرورش زالو مثل پرورش ماهی هستش منظورم اینکه آیا نیاز های زالو مثل قزل آلا هستش؟
سلام دوست عزیز
برای شما ودوستانت ارزوی موفقیت دارم
مجید -تهران-26/6/93
(05-14-2014 04:53 AM)شوییچی نوشته شده توسط: [ -> ]مشکل آب رو در جایی که دسترسی به آب چشمه نیست چجوری حل کردین ؟
چون آب چاه هم میتونه مشکل زا باشه بخاطر آلودگی هایی که داره ،
سیستم تصفیه خاصی استفاده میکنین ؟
چیزی که توی فارم های تخصصی دیدم (خارج از ایران) سیستم کنترل دقیق برای آب بود ، که خب هزینه اش خیلی زیاده و برای حجم تولید پایین جواب نمیده.
تا جایی که یادمه کنترل آب باید خیلی دقیق صورت بگیره هم از نظر املاح و هم دما.
میشه از دستگاه تصفیه آب استفاده کرد.مدل خانگیش حدودا 400 لیتر در روز تصفیه میکنه ولی مدل صنعتیش هست 8000 لیتر در روز و حتی بالا ترش هم هست.ولی قیمتشون بالاست.
اب چاه باید قبل از استفاده آنالیز بشه.PH و EC و... بدست بیاد.البته اگه قابل شرب باشه و کلر نداشته باشه کافیه.زیاد لازم نیست وسواس داشته باشین.
کنترل آب هم بصورت تعویض های یک الی چند روزه است که اگر به صورت الکترونیکی کنترل بشه مسلما خیلی بهتره.
دما هم از عوامل مهم محسوب میشه.باید توی فصل های مختلف تنظیم باشه.جزییات دما خیلی زیاده.نیاز به مطالعه و تحقیق داره .
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10