سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: 150میلیون تومان نقد دارم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
بزن تو کار ماشین
(04-15-2014 10:10 PM)karafarin نوشته شده توسط: [ -> ]بزن تو کار ماشین

اشتباه محض !
سلام
ببخشید به نظرم شما وقتی تکلیفتون با خودتون معلوم نیست بهتره پول رو بذارید تو بانک.
اینجا هرکسی ایده میده و شما یا ازش تضمین میخواید یا بهش میگید غیر قابل اعتماد و...
شما اگر فکر میکنید مستعد یاد گرفتن کارهای جدید هستید ، برید سرمایه گذاری تو بازار ایران رو یاد بگیرید.
والا با 150 ملیون پول هم میشه تو طلا سرمایه گذاری کرد ، هم بورس و هم ساخت.
اگر فکر می کنید تو زمینه پروش آبزیان علاقه مندید ، بازم میشه با این پول کار کرد ، اگر کار تولیدی میخواید بازم میشه، فعلا شما جای پرسیدن این سوال باید اول بفهمید به جز کارمند بودن به چه چیزی علاقه دارید!
من هرپیشنهادی که دادم خودمم میتونم زمینه فعالیتش رو براتو ایجاد کنم و اطلاعاتش رو بهتون بدم. ، که یه وقت فکر نکنید یه چیزی گفتم و رفتم
(04-15-2014 05:53 PM)hamid1231366 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام کلیه نظرات دوستان به کنار ... الان اوضاع اقتصادی وکسب و کار به گونه ای هست که حتی افراد خبره و کارکشته با مشکل مواجه هستند هر کاری را که میخواهید انجام بدید اصلا عجله نکنید تحقیق کنید مدت زیادی را نزد کسی کار یاد بگیرید بعد کم کم شروع به کار کنید شرایط احتمالا آنگونه که در ذهن دارید نخواهد بود بسیار سخت تر و پیچیده تر از تصورات شماست با گفته کسی که صنف پوشاک خوب است یا آرایشی خوب است اقدام به کار نکنید پولتان راحت تر از آن چه که فکر میکنید روز به روز کمتر میشود ( قبلا تجربه کرده ام )

سلام و باتشکر از راهنمایی صادقانه شما
درمورد جمله آخرتان " پولتان راحت تر از آن چه که فکر میکنید روز به روز کمتر میشود ( قبلا تجربه کرده ام ) " ؛ لطفا توضیح دهید منظورتان گذاشتن پول در بانک ؟ یا کسب و کار جدید ؟ کدامشان باعث میشود ارزش پول روز به روز کمتر شود. و همچنین چه چیزی را قبلا تجربه کردید؟
(04-16-2014 01:02 AM)azim نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
ببخشید به نظرم شما وقتی تکلیفتون با خودتون معلوم نیست بهتره پول رو بذارید تو بانک.
اینجا هرکسی ایده میده و شما یا ازش تضمین میخواید یا بهش میگید غیر قابل اعتماد و...
شما اگر فکر میکنید مستعد یاد گرفتن کارهای جدید هستید ، برید سرمایه گذاری تو بازار ایران رو یاد بگیرید.
والا با 150 ملیون پول هم میشه تو طلا سرمایه گذاری کرد ، هم بورس و هم ساخت.
اگر فکر می کنید تو زمینه پروش آبزیان علاقه مندید ، بازم میشه با این پول کار کرد ، اگر کار تولیدی میخواید بازم میشه، فعلا شما جای پرسیدن این سوال باید اول بفهمید به جز کارمند بودن به چه چیزی علاقه دارید!
من هرپیشنهادی که دادم خودمم میتونم زمینه فعالیتش رو براتو ایجاد کنم و اطلاعاتش رو بهتون بدم. ، که یه وقت فکر نکنید یه چیزی گفتم و رفتم

باسلام ، جهت رفع ابهامات شما به عرض میرسونم:

1- اگه تکلیفم با خودم روشن بود که به این سایت مراجعه نمیکردم تا از نظرات دوستان آگاه شم.
و به همون روش قبی خودم ادامه میدادم و وقت خودم و سایر عزیزان را در این سایت هدر نمیدادم.

2- منظور من از تضمین ، ارائه دلایل قانع کننده است. آیا شما بدون مطالعه و تحقیق و چشم بسته ، هر پیشنهادی رو قبول میکنید؟

3- من به کسی چنین جسارتی نکردم که بهش بگم "غیرقابل اعتماد" ؛ اگه بوده ، مورد اون رو ذکر کنید.

4- من قطعا به کارمند بودنم علاقه ای ندارم و از ناچاری آنرا ادامه میدم و علت مراجعه من به این سایت هم همین بوده که و ضعیت خود را تغییر دهم.

5- اگه شما هم جای من بودی و شرایط مرا داشتی اینجوری در مورد من قضاوت نمیکردی.
دوست عزیز من قصد جسارت نداشتم.
به نظرم تو این مملکت با 150 ملیون تومن میشه خیلی کارا کرد.
حاضرید توی بورس سرمایه گذاری کنید؟ من هرچقد بخواید حاضرم کمکتون کنم تا از پولتون استفاده بیشتری کنید.
وقتی شما اینجا یک همجین سوالی رو میپرسید هرکس با توجه به رشته کاری خودش راهنمایی تون میکنه ، و گرفتن اطلاعات ریز اقتصادی و محاسبات و مذاکرات اون از طریق وب کار سختیه.
من برای اینکه بهتون ثابت کنم توی این انجمن بر خلاف حرفی که شما در تاپیک (( من امروز فهمیدم)) افراد به همدیگه کمک می کنند ، آمادگی دارم در زمینه بورس شما رو راهنمایی کنم. یا حتی پدرم که شزکت هلدینگ دارند و یکی از زمینه های فعالیتشون پرورش ماهی میگو و خاویار هستش ، میتونن راهنماییتون کنن. کار بازرگانی هم آشنا دارم ، شما بگید روحیتون با کدوم کار جور در میاد...!!!
(04-16-2014 12:48 PM)azim نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز من قصد جسارت نداشتم.
حاضرید توی بورس سرمایه گذاری کنید؟ من هرچقد بخواید حاضرم کمکتون کنم تا از پولتون استفاده بیشتری کنید.
وقتی شما اینجا یک همجین سوالی رو میپرسید هرکس با توجه به رشته کاری خودش راهنمایی تون میکنه ، و گرفتن اطلاعات ریز اقتصادی و محاسبات و مذاکرات اون از طریق وب کار سختیه.
من برای اینکه بهتون ثابت کنم توی این انجمن بر خلاف حرفی که شما در تاپیک (( من امروز فهمیدم)) افراد به همدیگه کمک می کنند ، آمادگی دارم در زمینه بورس شما رو راهنمایی کنم. یا حتی پدرم که شزکت هلدینگ دارند و یکی از زمینه های فعالیتشون پرورش ماهی میگو و خاویار هستش ، میتونن راهنماییتون کنن. کار بازرگانی هم آشنا دارم ، شما بگید روحیتون با کدوم کار جور در میاد...!!!

محل سکونت ما یکی از شهرهای جنوب شرق استان تهرانه ، آیا پرورش ماهی میگو و خاویار در این نواحی قابل انجامه یا در مناطق خاص دیگری باید اینکارو انجام داد.
(04-16-2014 02:42 PM)رها آزاد نوشته شده توسط: [ -> ]

محل سکونت ما یکی از شهرهای جنوب شرق استان تهرانه ، آیا پرورش ماهی میگو و خاویار در این نواحی قابل انجامه یا در مناطق خاص دیگری باید اینکارو انجام داد.
پروش ماهی که بله ، فکر میکنم با یک استخر کارش انجام میشه ، ولی میگو نه !
شما میتونید اول تو منطقه خودتون جستجو کنید ببینید کسی استخر داره یا نه ، برای انجام تحقیقات میتونید به ورامین هم سر بزنید ، اونجا استخر زیاد داره
سلام یه سوالی دارم میشه کمی درمورد پرورش خاویار توضیح بدین؟
چقدر سرمایه میخواد؟چقدر سود داره و اینکه اصلا مجور این کاررو میدن؟
سلام
من چون نمیخوام در یه مرحله کل سرمایم رو وارد کسب و کار کنم ، پس تصمیم گرفتم برای شروع ، حداکثر با یک سوم یعنی حدود 50 میلیون یا کمتر از اون ، شروع به کار نمایم ، خوشحالتر میشم اگه دوستان نظر یا ایده مناسبی رو ارائه کنند.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع