سلام
من تازه با انجمن آشنا شدم
به محض اینکه مطالب رو خوندم دست به کار شدم . واقعا از نوشته های دوستان علی الخصوص مهیار عزیز انرژی گرفتم و این بازی که به رشد خلاقیت و تفکر کمک میکنه رو شروع کردم .

من اهل بندرعباس هستم و 29 ساله ام و توی یه اداره دولتی به صورت قراردادی مشغول هستم . توی شهر ما فرصت های زیادی برای کار وجود داره ولی باید سرمایه بالا داشته باشی اما با خوندن مطالب انجمن و اینکه کار های بزرگ رو به کارهای کوچیک تقسیم کنیم دیگه اون مانع ذهنی رو برطرف کردم و با ذهن باز و اینکه هیچ کاری غیر ممکن نیست کارم رو شروع کردم .
از دوستان عزیز هم میخوام تو این راه ( میلیاردر شدن ) منو راهنمایی کنن و نظراتشون راجع به دو برابر کردن پول تو شهری مثل بندرعباس رو بنویسند .
سعی می کنم مثل بقیه دوستان گزارش دوبرابر کردن خودمو تا میلیاردر شدن بنویسم و در اختیار شما قرار بدم.
مرحله اول
تبدیل کردن 10 هزار تومان به 20 هزار تومان

بعد از اینکه ایده دوبرابر کردن پول رو خوندم کلی فکر کردم که چیکار باید بکنم
اولین ایده توی خونه بابام به ذهنم اومد . داداشم گفت من هفته ای یه اسپری خوشبو کننده مصرف میکنم . بهش گفتم از کجا میخری ؟ گفت دوستم برام میاره . منم گفتم قیمتش چقدره ؟ گفت 8000 تومن بلافاصله گفتم من برات میارم کمتر از این قیمت .
فرداش کل بازار رو زیر و رو کردم تا تونستم یه اسپری خوشبو کننده به قیمت 6000 پیدا کنم و اون رو به قیمت 7000 به داداشم فروختم .
این شروع کار من برای میلیاردر شدن بود .
ایده اسپری خوشبو کننده
قیمت خرید : 6000
قیمت فروش : 7000
سود : 1000
اندوخته فعلی : 11000
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم

خیلی ساده بود....
داداش اسپری 3000 تومانی هم داریم.بخری و بفروشی میتونی 4000 به جیب بزنی
[/quote]
سلام
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
حتما امتحان می کنم
به امید موفقیت همه اعضای انجمن
نه اسپری 3 هزاری رو 7 هزار نفروش، من موافق نیستم
چون از همون اول نمی خوای که کلک و دروغ بگی اگه اینطوری پیش بری سر آخر معلوم نیست که چیکاره بشی
قراره یک کاره خوب و پایدار شروع کنی..........
درآمد مشروع!!!!
(03-12-2014 10:12 AM)matarodi نوشته شده توسط: [ -> ]نه اسپری 3 هزاری رو 7 هزار نفروش، من موافق نیستم
چون از همون اول نمی خوای که کلک و دروغ بگی اگه اینطوری پیش بری سر آخر معلوم نیست که چیکاره بشی
قراره یک کاره خوب و پایدار شروع کنی..........
درآمد مشروع!!!!
از راهنماییت بسیار ممنونم
خودم هم نمیخواستم اسپری 3 هزاری رو 7 هزار بفروشم ، سود 20 الی 30 درصدی مد نظر منه .
به طرح ها و ایده های دیگه هم فکر کردم ان شالله به زودی گزارشش رو مینویسم .[/quote]
سلام دوستان میلیاردر من 
[b]گزارش کارم تا این لحظه :
فروش دو عدد اسپری خوشبو کننده
سود : 2000
اندوخته فعلی : 13000[/b]
فکر میکنم با شیب کند دارم حرکت میکنم .
ان شالله به زودی این مرحله رو به آخر می رسونم .
پیش به سوی میلیاردر شدن
[b][b]سلام دوستان
بعد از غیبت طولانی دوباره برگشتم .
بعد از اینکه بیشتر فکر کردم و به توانایی ها و مهارتها و امکانات اطراف خودم نگاه کردم یه چیزی یادم اومد که میتونستم روش حساب کنم و روش دو برابر کردن رو ادامه بدم .
من طراحی گرافیک و فوتو شاپ رو در حد نیمه حرفه ای کار کردم ، پس تصمیم گرفتم از طریق مهارتی که دارم کار کنم. بین دوستان و آشناهام تبلیغات کردم و چند تا سفارش طراحی گرفتم و با یه چاپخونه که قیمتای مناسبی داشت تماس گرفتم و سفارش دادم .
خیلی زود مرحله یک رو تموم کردم و حتی بیشتر از اون هم درآمد کسب کردم اما چون به مشکل مالی برخوردم همه پول رو خرج کردم .
چند روز پیش دوباره تصمیم گرفتم برگردم به پروژه دو برابر کردن بول تا میلیاردر شدن و از آخرین درآمدم 20000 تومان برداشتم و مرحله دوم رو شروع کردم .[/b][/b]
مرحله دوم
تبدیل کردن 20 هزار تومان به 40 هزار تومان
شروع : 1393/4/13
پایان : 1393/4/21
گزارش :
1- کارت ویزیت
قیمت چاپ : 8000
هزینه بار بری :10000
کل هزینه: 18000
قیمت فروش : 25000
موجودی :27000
2- چاپ تراکت تبلیغاتی