با سلام
اسم من حمید هستش و تا حدودی دستفروشی کردم.تا الان موندم تا این چند روزه مونده به عید چی بخرم و دستفروشی کنم.من ساکن تهران هستم.از دوستان چی به نظرشون میرسه که من به صورت عمده بفروشم؟چی الان خوبه؟مردم از چی بیشتر استقبال میکنند؟
از دوستان کدومشون جنس خوب و ارزون داره تا بشه باهاش دستفروشی کرد؟
ممنون میشم به من کمک کنید تا هزینه های دانشگاهم تا حدودی جور بشه
منتظر پاسخهاتون هستم
یه مدل تیله های ژله ای اومده که می ندازی تو آب باد می کنه و قشنگه دونه ای تقریبا هزار تا هزار و پونصد در میاد! به نظر جالبه و کم حجمه!
اگر بتوانید اجیل به قیمت مناسب بخرید خوبه .. دو سه قلم .. دو مدل پسته شور .. تخمه کدو مرمری و کدو مشهدی - بادام و بادام هندی و فندق ..
حتی اگر سرمایه کمه یکی دو مدل پسته ارزون هم خوبه ......
یه کار راحت تر ... میشه بری بازار یه ساک شال و روسری خوشگل بخری یه جا بساط کنی سودش شب عید از هرچی بهتره .. زود هم فروش میره ..
شب مونده به سال تحویل کل رودکی ( سل سبیل رو میبندن و تو کوچه و خبیابون اصلی و همش میشه دستفروش .. تا صبح هم اجازه کار دارن .. خیلی خوبیه ... این یکی دو شب میشه خوب کاسبی کرد ...
یه عمو دارم تاجره و کلی تجربه داره .. یه حرفی خوبی میزنه میگه اگه کل سال کاسبی نمی کنی و و کارمندی اسفند ماه رو کاسب باش اندازه کل سالت کار میکنی ...
(03-05-2014 02:36 PM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ]اگر بتوانید اجیل به قیمت مناسب بخرید خوبه .. دو سه قلم .. دو مدل پسته شور .. تخمه کدو مرمری و کدو مشهدی - بادام و بادام هندی و فندق ..
حتی اگر سرمایه کمه یکی دو مدل پسته ارزون هم خوبه ......
یه کار راحت تر ... میشه بری بازار یه ساک شال و روسری خوشگل بخری یه جا بساط کنی سودش شب عید از هرچی بهتره .. زود هم فروش میره ..
شب مونده به سال تحویل کل رودکی ( سل سبیل رو میبندن و تو کوچه و خبیابون اصلی و همش میشه دستفروش .. تا صبح هم اجازه کار دارن .. خیلی خوبیه ... این یکی دو شب میشه خوب کاسبی کرد ...
یه عمو دارم تاجره و کلی تجربه داره .. یه حرفی خوبی میزنه میگه اگه کل سال کاسبی نمی کنی و و کارمندی اسفند ماه رو کاسب باش اندازه کل سالت کار میکنی ...
واقعا عموی شما حرف خوبی زدن. امسال اولین سالی بود که با این دید به قضیه عید نگاه میکردم که خودم کار مستقلی رو انجام بدم. ولی متاسفانه واسه یه کار عمده و اساسی دیر به فکرم رسید.
ولی اگه عمری باقی باشه سال بعد 3ماه مونده به عید شروع میکنم به فعالیت و برنامه ریزی.
کارای زیادی میشه کرد. ولی پوشاکی مثل روسری و شال چون یه چورایی ضروریه فروش خوبی هم خواهند داشت. ضمن اینکه میتونی با قیمت خوبی هم بخری.
میتونی روی تابلوهای تزیینی هم فکر کنی.
خانم آقای دهقانی هستم
از اونجایی که الان فصل خانه تکانی است من به عنوان یه خانم دستمال های نانو رو پیشنهاد میکنم. چون واقعا کمک زیادی به زودتر تمیز شدن وسایل منزل یا حتی محل کار میکنن. در ایام عید هم مصرف زیادی دارن!!!