03-04-2014, 10:25 PM
03-04-2014, 10:39 PM
1- عکس گرفتن با ماشین های وارداتی و گذاشتن در ف/ی/س/ب/و/ک
2- قاچاق اجناس ممنوعه از جمله لوازم یدکی ماشین
3- راه اندازی کمپ های راهنمایی برای گردشگرانی که قصد خرید کالا با ارزان ترین قیمت ممکن را دارند
4- مشاوره و پخش کالا برای سایر استانها در صورت امکان
5- و...
2- قاچاق اجناس ممنوعه از جمله لوازم یدکی ماشین
3- راه اندازی کمپ های راهنمایی برای گردشگرانی که قصد خرید کالا با ارزان ترین قیمت ممکن را دارند
4- مشاوره و پخش کالا برای سایر استانها در صورت امکان
5- و...
03-04-2014, 11:09 PM
3 و 4 پیشنهادهای خوبی بودن ولی تولید و صادرات به ترکیه به نظرم بهترین کاره از نظر مالی مشکلی نیست مقداری خودم دارم وام هم میتونم بگیرم ولی تولید چی ؟
03-05-2014, 12:50 PM
زدی به خال،تولید چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه چی از طریق مرز ترکیه داره وارد ایران میشه. مگر حال و جا داشته باشی و بزنی در کار پرورش تمساح و ... که البته نمیدونم در منطقه آزاد میشه ذبح کرد یا اونجا هم مشکل شرعی داره؟؟؟؟؟؟؟
معمولا منطقه آزاد یه طرفه هستش و اینکه شما میخواین خلاف موج ها شنا کنید میتونه کمی خطرناک باشه. (پیغام خصوصی رو چک کن)
معمولا منطقه آزاد یه طرفه هستش و اینکه شما میخواین خلاف موج ها شنا کنید میتونه کمی خطرناک باشه. (پیغام خصوصی رو چک کن)
03-05-2014, 08:16 PM
در مورد کشاورزی و پرورش تمساح و اون سه نقطه ای که گذاشتی لطفا بیشتر توضیح بده شاید ایده های خوبی باشن
03-05-2014, 09:52 PM
(03-05-2014 12:50 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط: [ -> ]زدی به خال،تولید چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه چی از طریق مرز ترکیه داره وارد ایران میشه. مگر حال و جا داشته باشی و بزنی در کار پرورش تمساح و ... که البته نمیدونم در منطقه آزاد میشه ذبح کرد یا اونجا هم مشکل شرعی داره؟؟؟؟؟؟؟
پرورش تمساح رو برای خوردن گوشتش پرورش میدن؟!
تو تلوزیون نشون میداد یکی نمیدونم تو کیش بود یا قشم یا جزیره دیگه!! تمساح رو پرورش میدادن و پوستش رو برای کیف و از چربیش برای تولید کرم استفاده میکردن. البته موارد استفاده ی دیگه ای هم داره که یادم نیست.
ولی اونجور که میگفت سود خوبی داشت!
03-06-2014, 07:59 AM
سود خوبی داره اما چون حلال گوشت نیست باید به صورت زنده از کشور خارج بشه که اصلا به صرفه نیست.
الان تا دلتون بخواد زمین بدون آب و علف در یزد دارم اما سرمایه و دانش برای استارت پرورش شترمرغ ندارم وگرنه پرورشش واقعا سود داره.
تمساح هم نیاز به دانش و سرمایه داره مخصوصا اینکه بشه به صورت لاشه جا به جا کرد. اولین سود لاشه این هستش که جای کمتری نسبت به حیوان زنده میگیره و هر تیکه رو میشه به قیمت واقعیش فروخت.
امروزه کشاورزی و دامپروری دانش میخواد دیگه کیلویی نیست.
الان تا دلتون بخواد زمین بدون آب و علف در یزد دارم اما سرمایه و دانش برای استارت پرورش شترمرغ ندارم وگرنه پرورشش واقعا سود داره.
تمساح هم نیاز به دانش و سرمایه داره مخصوصا اینکه بشه به صورت لاشه جا به جا کرد. اولین سود لاشه این هستش که جای کمتری نسبت به حیوان زنده میگیره و هر تیکه رو میشه به قیمت واقعیش فروخت.
امروزه کشاورزی و دامپروری دانش میخواد دیگه کیلویی نیست.
03-09-2014, 10:37 PM
اینجامنطقه تجاری؛ چند تا طرح دادن که یکیش تولید چرمه، نظر شما چیه ؟داداش خواهشا نظرتو بگو
03-11-2014, 01:19 AM
دوستان منتظرم .gif)
.gif)
03-14-2014, 01:22 PM
دوستان انجمن اساتید محترم یه راهنمایی کوچولو
کمک کنید تا پایان سال تصمیمم رو بگیرم
کمک کنید تا پایان سال تصمیمم رو بگیرم