سلام خدمت دوستان و خسته نباشید
من یک ماه هست که در تولیدی اسکاچ کار میکنم و تولید اسکاچ سیمی و رنگی رو داشتیم و بنده در این یک ماه سعی کردم کار رو و تعمیر دستگاه ها رو یاد بگیرم و میخوام این کا رو با یکی از دوستام شروع کنم اما نمیدونم آیا میتونم برای بازاریابی اون پیشرفت کنم یا نه .
میخواستم بپرسم شما کار دیگری با 6 میلیون سرمایه پیشنهاد میکنید ؟؟؟
یا به نظر شما چگونه میتونیم بازار اسکاچ رو پیدا کنیم و به فروش برسونیم محصولاتمون رو ؟؟؟
راحتترین کارو داری دیگه .
فقط بگرد و ببین صاحب کارتون اسکاجها رو به کیا میفروشه برو باهاشون اشنا شو کاملا که رفیق شدی خودت شروع به تولید کن .
سلام
اگه بتونی تابلو روان و ال ای دی تبلیغاتی بسازی و بفروشی فقط با ۱۰۰ هزارتومان سرمایه میتونی درآمد میلیونی داشته باشی
فقط باید خوب جذب مشتری کنی
(03-02-2014 09:03 PM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
اگه بتونی تابلو روان و ال ای دی تبلیغاتی بسازی و بفروشی فقط با ۱۰۰ هزارتومان سرمایه میتونی درآمد میلیونی داشته باشی
فقط باید خوب جذب مشتری کنی
این خبرها هم نیست.الان دوره avr رو در فنی و حرفه ای با نمره 97 پاس کردم و برنامه نویسی pic رو هم بلد هستم و یه مقاله هم در مورد بهینه سازی برنامه نویسی میکروپروسسور رله های تشخیص خطای زمین دارم برای یه سمینار برقی داخل ایران آماده میکنم، مدتی هم برای شرکتی که ماژول تابلو روان از چین وارد میکرد با پنج سال گارانتی و قیمت فوق العاده پایین بازاریابی میکردم.
فقط تونستم یه پروژه نیمه صنعتی بگیرم، همین وبس.
اما پیشنهاد من به آقای نظری:
اگه خواستی میتونم کمکت کنم به رایگان یه سایت تر و تمیز و جمع و جور بزنی و فعلا برای محصولات کارگاهی که توش هستی کمی بازاریابی کنی و اگه عامل پخش تونستی پیدا کنی فروشت حدودا 60 درصد ظرفیت خط تولیدت شد به راحتی کارگاه خودت رو راه بندازی و محصولات خودت رو پخش کنی.
البته این رو هم بگم که میتونی رو بازار شهرستان ها کار کنی. مدتی یه تیم بازاریابی در زنجان رو رهبری میکردم و کار هم خوب پیش میرفت اما تامین کننده کالایی که در تهران بود و باهاش همکاری میکردم به دلیل درآمد بالا یهو تصمیم گرفت که تشریف ببره ترکیه و تقریبا در تهیه کالا با مشکل مواجه شدیم(با سرپرست تیم قزوین هم ملاقاتی داشتم و گفت دقیقا با تهیه کالا به مشکل خورده همچنین تیم های تبریز، قم، یزد، اصفهان)، دوباره میخوام شروع کنم اما این سری به صورت مستقیم با کارگاه تولیدی و اولین کارگاه هم میتونه کارگاه شما باشه...
بچه ها همه گفتنی ها را گفتند ،
خلاصه کلام ، اول اینکه برای راه اندازی عجله نکن ، کار همیشه هست
دوم اینکه خوب به چم و خم کار با دستگاه و قلق هاش آشنا شو ، به قول خودت تعمیراتش را خوب یاد بگیر
سوم افرادی که مواد اولیه می فروشند را شناسایی کن و سعی کن باهاش رفیق بشی
چهارم هم مشتری های کار را شناسایی کن
در مرحله آخر سعی کن به جای اینکه با دوستت شریک بشی با یکی از مشتری هایی که بیشترین حجم خرید را از شما داره شریک بشی ،یعنی پیشنهاد را به اون بده
و در آخر هم موفق و پیروز باشی
ممنون از دوستان که نظر دادن و راهنمایی کردن
اقای هرمزدی میشه بیشتر راهنمایی کنید که چطوری فروشگاه بزنم ؟؟؟
با تشکر
(03-03-2014 05:38 PM)javadnazary نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از دوستان که نظر دادن و راهنمایی کردن
اقای هرمزدی میشه بیشتر راهنمایی کنید که چطوری فروشگاه بزنم ؟؟؟
با تشکر
پیشنهاد میکنم به جای فروشگاه یه وبسایت مرجع بزنی.الان کارگاه های بزرگ دیگه فروش آنلاین ندارن و یه بخش ثبت سفارش و یا واحد فروش دارند که تلفنی و حضوری پاسخگو هستند. اگر هم بخوان فروشگاهی بزنن در کنار وبسایت مرجع میزنن و معمولا به صورت جدا(معمولا حتی به جای ساب دامین از یه دامنه دیگه استفاده میکنن و حتی محصولات متفاوتی که رقبای کوچیکتر تولید میکنن رو هم در وبسایتشون میفروشن تا اگه فروشش خوب بود، کارگاه اون رقیب کوچیک رو میخرند و از اونجایی که از اول اون محصول رو در فروشگاه خودشون داشتند، تغییر برند اون محصول خاص زیاد به چشم مشتری نمیاد)