سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کار نقشه کشی با اتوکد بازارش چطوره؟اساتید راهنمایی کنند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام .اساتید لطفا درباره شروع کار نقشه کشی با اتوکد نظر بدید.اصلا بازار داره یا نه؟
فقط نقشه کشی ، یا اینکه طرح هم از خودتون باشه
(02-28-2014 08:00 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]فقط نقشه کشی ، یا اینکه طرح هم از خودتون باشه

فقط نقشه کشی
سلام دوست عزیز
امیدوارم شاد وپر از انرژی باشید
بنده لیسانس عمران دارم
در رابطه با نقشه کشی اگه بتونی خوب سفارش بگیری کار پر درآمدی هست مثلا قبلا که من کار میکردم هر پلان که ترسیم میکردم ۱۵ تا ۲۵ تومان بود و رسم برش ونما هم ۱۰ تا ۱۵ بود
اگه حرفه ای باشی هم توی رسم و هم توی زدن برش. ونما روزی با ۸ ساعت کار میتونی ۴تا ۵ پلان با نما وبرش رو رسم کنی یعنی چیزی حدود ۹۰تا ۱۰۰ هزارتومان در روزو بیشتر ولی به شرطی که بتونی در روز کار زیاد بگیری
کار پر درآمدی هست فقط به شرطی که بتونی کار زیاد بگیری
در ضمن توبخش سه بعدی هم اگه حرفه ای باشی که دیگه عالیه
(02-28-2014 11:17 PM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
بنده لیسانس عمران دارم
در رابطه با نقشه کشی اگه بتونی خوب سفارش بگیری کار پر درآمدی هست مثلا قبلا که من کار میکردم هر پلان که ترسیم میکردم ۱۵ تا ۲۵ تومان بود و رسم برش ونما هم ۱۰ تا ۱۵ بود
اگه حرفه ای باشی هم توی رسم و هم توی زدن برش. ونما روزی با ۸ ساعت کار میتونی ۴تا ۵ پلان با نما وبرش رو رسم کنی یعنی چیزی حدود ۹۰تا ۱۰۰ هزارتومان در روزو بیشتر ولی به شرطی که بتونی در روز کار زیاد بگیری
آیا کار با اتوکد کافیه یا نرم افزار دیگه ای هم می خواد.چون رشته من عمران نیست و کامپیوتره
نه اتوکد کافیه
ولی اگه تریدی مکس رو هم در حد متوسط یاد بگیری که دیگه عالیه
(02-28-2014 11:17 PM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
بنده لیسانس عمران دارم

دوست عزيز كجا چنين مبلغي براي رسم پلان و نما و برش ميدن؟
از چه جاهايي بايد سفارش بگيريم؟
ببین دوستم شما هم میتونی بری دفاتر نقشه کشی ساختمان و هم این مغازه های تایپ و تکثیری هایی که جای دانشگاه ها پروژه هایدانشجویی انجام میدن
لینک مرجع