02-28-2014, 05:30 PM
(02-28-2014 05:06 PM)mohammadlover نوشته شده توسط: [ -> ](02-28-2014 02:51 PM)مهدی ر نوشته شده توسط: [ -> ]سلام(02-27-2014 11:40 PM)mohammadlover نوشته شده توسط: [ -> ]سلامخریدار پسته ها بچه ها هستن؟!!! بزرگا تو خرید پسته موندن اونوقت شما رو چه حسابی میگید بچه ها خریدار پسته هستن ؟ اتفاقا بچه ها ترجیح میدن بستنی و چیپس و پفک بخرن تا پسته!!!!! به نظر بنده فروش پسته بصورت دست فروشی ایده خاصی نمیخاد فقط باید بسته بندی کنید و بفروشید همین.
نوع فروش شما دو نوع مختلف میتونه باشه :
1-اینکه میاید و گونی پسته رو میزارید پیشتون به همراه چند کیسه پلاستیک و 1 ترازو . مشتری ها میان پیش شما و خرید میکنن و میرن.
2-شما پسته ها رو تو پلاستیک ها کوچیک مثلاً 20 ، 50 و 100 گرمی بسته بندی میکنی و میچینی و میان ازتون خرید میکنن.
تو مورد اول خیلی نمیشه روش مانور داد ولی تو مورد دو میشه .مثلاً چون خریدار این نوع بسته ها معمولاً بچه ها هستن تو بسته بالفرض 1 بادکنک کوچیک یا آبنبات بزارید که به خاطر اون به اصطلاح جایزه بیان و خرید کنن. ضمناً سود نوع دوم هم به نظرم بیشتره.
در هر صورت موفق باشید.
اگر متن بنده رو بخونید، عرض کردم 2 نوع فروش میتونن داشته باشن، 1 نوع که کیلویی هستش که فقط بزرگا خرید میکنن و نوع دومی که عرض کردم، مختص بچه ها هستش، مثلاً تو بسته 20 گرمی هستش که قیمتش شاید هزارتومن بشه. صحبت شما رو درباره علاقه به بستنی و ... قبول دارم که تو متن قبلیم هم بهش اشاره شده که یک شکلات یا ... تو بسته های باشه که باعث ترغیب بچه ها بشه به خرید.
(02-28-2014 03:48 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]داداش هر کاری می کنی مواظب باش گیر سد معبر و شهرداری نیفتی ، زبونم لال خدای ناکرده یک گونی پسته که ازت ببرند ، یک میلیون پولش می شه
بیشتر دنبال جمعه بازار ها و جاهایی که دست فروش و بساطی زیاد هست بگرد که ریسکت بیاد پایین
در مورد بسته بندی من باشم به هیچ عنوان پسته بسته بندی از دستفروش نمی خرم ، همون فله ای به نظرم بهتره
معمولاً روزهای آخر سال که اوج خریدها هستش معمولاً کاری به دستفروش ها ندارن. در اصل تعدادشون اونقدر زیاد میشه که شهرداری کاری نمیتونه کنه.
موفق باشید
آره شهرداری تا بیاد یکیو جمع کنه همه دستفروشا میریزن سرش
دفعات اول میریم جاهایی که دستفروشای دیگه هم هستن
(02-28-2014 03:48 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]در مورد بسته بندی من باشم به هیچ عنوان پسته بسته بندی از دستفروش نمی خرم ، همون فله ای به نظرم بهتره
اگه بخاطر این نمی خرید که اعتماد ندارید ضایعات توش هست یا نه؟! می تونم جوری بسته بندی کنم که بشه پسته هارو تو بسته جابجا و زیر و روش کرد