به نظرتون چه کاری میشه کرد تا این پول در عرض 2 سال دو برابر بشه؟ کارایی که خودم توش دستی داشتم و یه تجربه ای دارم اینان:
1- خرید و فروش ملک
2- خرید و فروش خودرو
3- خرید و فروش عمده میوه
روی اینا هم دارم فکر میکنم : 1-عمده یا خرده فروشی خوار و بار ، 2-سوپر مارکت بزرگ ، 3-پخش عمده نایلکس و ظروف یکبار مصرف ،
4- دامپروری گوسفند داشتی جهت تکثیر 5- خرید زمین کشاورزی و تبدیل به باغ
دوستان عزیز نظرتون و تجربتونو به دیده منت قبول میکنم. مرسی
من اگه بودم خط تولید نوشیدنی راه می نداختم
کمپوت و نوشابه و دوغ و ....
خرید زمین کشاورزی و تبدیل به باغ
یکی از اشناهمون زمین خرید و با درختهای ژنتیکی زردالو تو ی سال دوم فقط 700 ملیون تومان از نوبرانه درختها برداشت کرد
زمینش هم ده هکتار بود
من اگه باشم فقط در کاری که تخصص و تجربه دارم سرمایه گذاری میکنم
نه کارهایی که بقیه کردن و سود بردن و من فقط شنیدم
خب اگه طرف هیچ تجربه و تخصصی نداشت و این پول مثلا بهش ارث رسیده بود چی؟؟
(02-25-2014 08:13 PM)karafarin نوشته شده توسط: [ -> ]خب اگه طرف هیچ تجربه و تخصصی نداشت و این پول مثلا بهش ارث رسیده بود چی؟؟
جواب خیلی سادست
باید برن تخصص رو یاد بگیرن و کسب تجربه کنن
یا با یکم نفر قابل اعتماد شریک بشن
(02-25-2014 04:53 PM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]من اگه بودم خط تولید نوشیدنی راه می نداختم
کمپوت و نوشابه و دوغ و ....
ممنون از پاسخ.
همونطور که میدونید تولید توی ایران مسائل و مشگلات خاصی داره ، حداقل فکر نمیکنم با این سرمایه بشه با برند های مطرح رقابت کرد
(02-25-2014 07:11 PM)mehdikan نوشته شده توسط: [ -> ]خرید زمین کشاورزی و تبدیل به باغ
یکی از اشناهمون زمین خرید و با درختهای ژنتیکی زردالو تو ی سال دوم فقط 700 ملیون تومان از نوبرانه درختها برداشت کرد
زمینش هم ده هکتار بود
مرسی دوست عزیز
قضیه این درخت ژنتیکی چیه؟ یه مقدار توضیح بده لطفا.
سال دوم مگه به بار می رسه؟!
(02-25-2014 08:13 PM)karafarin نوشته شده توسط: [ -> ]خب اگه طرف هیچ تجربه و تخصصی نداشت و این پول مثلا بهش ارث رسیده بود چی؟؟
کاری که خودم اونطوری روز اول شروع کردم و هنوزم مشغولم.
100 تومن داشتم گذاشتم بانک روزشمار، بعد توی یه بنگاه املاک که واسه رفیقم بود میشستم و مورد خوب که میومد هر چقدر لازم بود از حساب میکشیدم بیرون و معامله میکردم.
البته ما توی شهرستانیم و با این پول راحت میشه ملک خرید و فروش کرد
قضیه زردالو چیه؟؟کجا این کار رو کردن؟
(02-25-2014 03:04 PM)vox00vox نوشته شده توسط: [ -> ]به نظرتون چه کاری میشه کرد تا این پول در عرض 2 سال دو برابر بشه؟ کارایی که خودم توش دستی داشتم و یه تجربه ای دارم اینان:
1- خرید و فروش ملک
2- خرید و فروش خودرو
3- خرید و فروش عمده میوه
روی اینا هم دارم فکر میکنم : 1-عمده یا خرده فروشی خوار و بار ، 2-سوپر مارکت بزرگ ، 3-پخش عمده نایلکس و ظروف یکبار مصرف ،
4- دامپروری گوسفند داشتی جهت تکثیر 5- خرید زمین کشاورزی و تبدیل به باغ
دوستان عزیز نظرتون و تجربتونو به دیده منت قبول میکنم. مرسی