سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاورده در مورد فروش سیب زمینی سرخ و ترد شده
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگی
یه چند وقتی یه فکری اومده توی ذهنم که بنظر خوب جواب میده.
با دوستم تصمیم گرفتیم یا مغازه یا یا دکه شیک بزنیم که انواع پاپ کورن ) ذرت بوداده( با طعم های مختلف بفروشیم.یک مغازه شیک فقط مخصوص همین کار که باشه و محصول با یه قیمت بصرفه و یک بسته بندی شیک بدیم دست مشتری ... ( همین فکر واسه فروش سیب زمینی ترد و سرخ هم کردیم)اما متاسفانه سرمایه و دیگر شرایط اینو که الان مغازا بزنیم نداریم.
من پیشنهادم عوض شد ، با توجه به اینکه دوستم بازاریاب خوبیه و با گغازه دارای زیادی اشناست ما سیب زمینی توی خونه سرخ کنیم و با یه بسته بندی شیک بدیم به مغازه ها ...
اما حالا مشکل اصلی : ایا راهی هست که سیب زمینی بعد مثلا 24 ساعت توی مغازه همچنان گرم بمونه؟
و اینکه از بین سیب زمینی و ذرت شما کدومو پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شرمنده من با گوشی میام نت اگه غلط املای بود ببخشید
اون سیب زمینی که فکر نکنم عملی باشه ، یک ساعت که بمونه کلا از دهن می افته ، جذب آلودگی و دردسرهای دیگش بماند
اون ایده پاپ کرن تون خیلی بهتره ، البته طعم های خاص و متفاوت فراموش نشه

اما من از بین پاپ کرن و سیب زمینی با کمال شرمندگی فلافل ، اسنک یا سمبوسه ، یا پیتزا پیراشکی را پیشنهاد می دم .
ممنون اقا مهدی ولی خوب فلافل و ... هم تقریبا مشکل سیب زمینی رو توی گرم موندن دارن.
گفتم که فعلا هم امکان مغازه زدن نداریم.
در مورد پاپ کورن ایا شما طعم های مختلفی میشناسید و چطور درست میشن؟
در مورد بسته بندی شیک هک چی توصیه می کنید؟
دوستان دیگه نظری ندارن؟
اون مورد امکان نداشتن مغازه را من ندیدم ، با این حساب اگر بتوانید تخصصش را پیدا کنید ، توی این فاز مواد غذایی ، فلافل بهترین گزینه هست
هم بین ساندویچی ها توزیع می کنید ، و هم به صورت بسته بندی به سوپرمارکت ها . مشکل گرم بودن را هم نداره چون قبل از مصرف باید گرم بشه

اما پاپ کرن طمع های مختلف را هم می تونی بخری و هم می تونی خودت بسازی (طعم هایی شبیه چیپس )
در مورد بسته بندی هم اگر مارک و ... مدنظرت هست مجوز می خواد و کارت سخت می شه ، بهتره فعلا فله کار کنی
کم کم دارم ترغیب میشم به سمت ذرت .... البته طعم های مختلف
نه منظورم از بسته بندی مارک، گجوز، برند نیست.بسته بندی شیک و در عین حال ساده که ذرت بشه توش گذاشت و مشتری جذب کنه.
نمیدونم جاهای دیگه به چه شکل بوده ولی قبلنا اینجا طرف فقط با یه دستگاه بغل خیابان وایمیستاد و توی یه نایلون فریزری ذرت میداد دست مشتری، من اینجوری نمی خوام.
اقا مهدی بازم ممنون.
؟؟؟
برای بسته بندی ذرت ازین لیوان کاغذی های خیلی بزرگ بگیری خیلی زیبا و باحال می شه ، روی لیوان هم چاپ و طرح داره ، حتی می تونی سفارش بدی طرح مورد نظرت را بزنند

[تصویر: url?sa=i&source=images&c...7047367453]
برآورد هزينه ذرت به چه شكله؟
دستگاه خاصي ميخواد؟
فلافلي داشته باشي ميتوني كنارش ذرت هم عرضه كني؟
عجب پسته بندیه محشری.... کجا میتونم از این لیوانا گیر بیارم؟
طعم های مختلف ذرت از کجا بپرسم؟
********
آقا علیرضا اره دستگاه های زیادی واسه پخت پاپ کرن توی بازار هست.من خو شخصا توی خونه که درست میکنم با ملاقه و دیگه Yosef.gif
ذرت هزینش به صرفه ست
تولید کننده هاش زیادن ، توی گوگل سرچ کن لیوان کاغذی ، لیستشون برات میاد
لینک مرجع