02-24-2014, 01:38 AM
سلام به همگی
یه چند وقتی یه فکری اومده توی ذهنم که بنظر خوب جواب میده.
با دوستم تصمیم گرفتیم یا مغازه یا یا دکه شیک بزنیم که انواع پاپ کورن ) ذرت بوداده( با طعم های مختلف بفروشیم.یک مغازه شیک فقط مخصوص همین کار که باشه و محصول با یه قیمت بصرفه و یک بسته بندی شیک بدیم دست مشتری ... ( همین فکر واسه فروش سیب زمینی ترد و سرخ هم کردیم)اما متاسفانه سرمایه و دیگر شرایط اینو که الان مغازا بزنیم نداریم.
من پیشنهادم عوض شد ، با توجه به اینکه دوستم بازاریاب خوبیه و با گغازه دارای زیادی اشناست ما سیب زمینی توی خونه سرخ کنیم و با یه بسته بندی شیک بدیم به مغازه ها ...
اما حالا مشکل اصلی : ایا راهی هست که سیب زمینی بعد مثلا 24 ساعت توی مغازه همچنان گرم بمونه؟
و اینکه از بین سیب زمینی و ذرت شما کدومو پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شرمنده من با گوشی میام نت اگه غلط املای بود ببخشید
یه چند وقتی یه فکری اومده توی ذهنم که بنظر خوب جواب میده.
با دوستم تصمیم گرفتیم یا مغازه یا یا دکه شیک بزنیم که انواع پاپ کورن ) ذرت بوداده( با طعم های مختلف بفروشیم.یک مغازه شیک فقط مخصوص همین کار که باشه و محصول با یه قیمت بصرفه و یک بسته بندی شیک بدیم دست مشتری ... ( همین فکر واسه فروش سیب زمینی ترد و سرخ هم کردیم)اما متاسفانه سرمایه و دیگر شرایط اینو که الان مغازا بزنیم نداریم.
من پیشنهادم عوض شد ، با توجه به اینکه دوستم بازاریاب خوبیه و با گغازه دارای زیادی اشناست ما سیب زمینی توی خونه سرخ کنیم و با یه بسته بندی شیک بدیم به مغازه ها ...
اما حالا مشکل اصلی : ایا راهی هست که سیب زمینی بعد مثلا 24 ساعت توی مغازه همچنان گرم بمونه؟
و اینکه از بین سیب زمینی و ذرت شما کدومو پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شرمنده من با گوشی میام نت اگه غلط املای بود ببخشید