سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی در زمینه انتخاب شغل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت تمام اساتید

من تازه با سایت خوب شما آشنا شدم و اون رو خیلی جالب دونستم .
من یک مغازه دارم و میخوام یه کار توش راه بندازم از اساتید میخوام هر کس هر فکری توی ذهنش هست عنوان کنه تا من بتونم یه تصمیم خوب بگیرم. نظر خودم در مورد خشکبار فروشی هست .
1) از اساتید بزرگم کسی میتونه در زمینه ایده و شغل منو راهنمایی کنه؟
2) کسی در مورد فروش خرده فروشی خشکبار اطلاعی داره؟

قابل ذکر است که من حوصله ی فروش بصورت چکی رو ندارم چون نمیتونم بعد دنبال پاس شدن چکها بدوم. سرمایه زیادی ندارم و در نهایت بتونم با قرض و قوله 20-30 تومن جفت و جور کنم. مغازه تقریبا با بالکن 50 متر بوده و در موقعیت برخیابان نه چندان پر رفت و آمد قرار دارد هرچند ماشینهای عبوری تعدادشان بالای 7000در روز میباشد.
قریان همه شماhttp://forum.unc-co.ir/images/icons/heart.gif
باید علاقه اتون رو هم در نظر بگیرید. من خشکبار فروشی سررشته ای ندارم ولی فکر کنم یه فروشگاه شیرآلات ساخنمانی رو بتونید راه بندازید، یا فروشگاهی بر اساس بورس منطقه ی مورد نظرتون، شاید بتونید مثلا پارچه فروشی ، لباس فروشی یا حتی همون خشکبار اول به منطقه اتون نگاه کنید ببینید کشش چه شغلی را دارد.
(02-20-2014 05:26 PM)mnoosh نوشته شده توسط: [ -> ]باید علاقه اتون رو هم در نظر بگیرید. من خشکبار فروشی سررشته ای ندارم ولی فکر کنم یه فروشگاه شیرآلات ساخنمانی رو بتونید راه بندازید، یا فروشگاهی بر اساس بورس منطقه ی مورد نظرتون، شاید بتونید مثلا پارچه فروشی ، لباس فروشی یا حتی همون خشکبار اول به منطقه اتون نگاه کنید ببینید کشش چه شغلی را دارد.
ممنون از راهنماییتون ، اتفاقا محل مغازه برای کارهای ساختمانی خوبه مثل شیرآلات یا حتی پرده و موکت و ... ولی فکر کنم عمده خریداران چنین اجناسی معمارها و بناهای ساختمانی باشن و اونا هم معمولا میخوان با اعتبار یا با چک خرید کنن و این یعنی من باید پول زیادی برای سرمایه ی اولیه و تهیه جنس داشته باشم و متاسفانه این پولو ندارم.
توی سایت اگر بگردید خیلی مطالب در مورد خشکبار و میوه های خشک هست که میتونید از اونا بهره برداری کنید.
ببینید تو اون منطقه چه صنفی نیازه
رو همون صنف کار کنید و تک باشید
وگرنه با داشتن به مغازه و 20 تومن سرمایه خیلی کارها میشه کرد
از مردم اون محل بپرسید تو محل شما چه چیزی نیست یا اینکه کمه که با خاطرش کلی مسیر رو طی می کنید.چیزی که نیاز روز باشه
(02-24-2014 03:29 PM)rrooxx نوشته شده توسط: [ -> ]توی سایت اگر بگردید خیلی مطالب در مورد خشکبار و میوه های خشک هست که میتونید از اونا بهره برداری کنید.

ممنون واقعا با گشتن تو سایت خیلی چیزها دستگیرم شد. فهمیدم بعضی اساتید خشکبار هم در این سایت حضور دارند ولی چجوری باید سئوالاتم رو از اونا بپرسم؟ آیا فرصت صندلی داغ که تموم بشه دیگه راهی برای سئوال کردن میمونه؟ لطفا منو راهنمایی کنید.
لینک مرجع