سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نظر شما درمورد متن تبلیغاتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
نظر شما در مورد این متن بازاریابی اس ام اسی چیه؟چقدر تاثیر گذاره؟
»چگونه بین دوستان محبوب شویم و افراد را تحت تاثیر قرار دهیم»برای مشاوره خرید ادکلن گزنیه 1را به سامانه ما ارسال کنید
لطفا نظر بدید انتقاد و پیشنهاد بدین
با رایحه ای دلنشین اثر ی جادویی بر روح و روان مخاطب خود بگذارید.تخصص ما مشاوره ی این ناگفتنی هاست.

یا

مشام عزیزان را با خوشبوترین رایحه ها نوازش دهیم.همراهی با ما یعنی شناخت جادوی یک ادکلن

یا

آیا میدانید رایحه ی دلنشین دریچه ای به دنیای دیگران است.ما راز ارتباط موثر با این ترفند را میاموزیم.

یا

با انتخاب صحیح یک ادکلن نوازشگر مشام عزیزان و محبوب قلبها باشیم.

یا
.......................
از همتون ممنونم من جمله اول و برای تبلیغات اس انتخاب کردم فقط از نظرتون از هر صدنفر چند نفر بهش جواب میدت
موفق باشی دوست گرامی.شما تلاشتو انجام دادید.بقیه رو بدون نگرانی بگذار به عهده ی خداوندخودش هوای بنده هاشو داره و بهترین روزی رسانه.
من باشم می گم از هر صد نفر 1 نفر ، ولی باید تست کرد
از هزار نفر یه نفرم جواب نداد اما میخوام به ده هزار نفر بفرستم من عقب نشینی نمیکنم
من بودم این جمله رو پیامک میکردم و هزینه رو هم مینوشتم آخرش:

دقت کردین خوشبوترین ادکلن ادکلنه کسیه که تو خیابون از کنارت رد میشه ! اگه میخواید راز خرید ادکلن خوب رو بدونید عدد 1 رو به سامانه ارسال کنید
بچه شرمنده همتونم یه متن اس برای کیف و کنربند ساعت میخوام
(02-26-2014 01:10 PM)rezapuna نوشته شده توسط: [ -> ]بچه شرمنده همتونم یه متن اس برای کیف و کنربند ساعت میخوام
جمله زیر از نظر من قشنگه چون هم کوتاهه و هم زیبا :
زیبایی خود را تکمیل کنید. فروشگاه x ، آدرس : y .
دوستان من بازریاب محصولات بهداشتی و ساعت و چرمو این چیزا هستم..ی متن خوب کسی داره واسه تبلیغات پیامکی؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع