سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خرید مسکن مهر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام دوستان
میشه بفرمایین نظرتون درباره خرید مسکن مهر چیه؟
1 واحد 75 متری هست که 35 تومن میفروشه
اما تحویلش 93 هست و نازک کاریش کامل مونده
مقدرای طلا دارم بنظرتون درسته که بفروشم و واحدو بخرم
یامسکن همینطور راکد می مونه و ضرر میکنم؟!!
در ضمن من مدتیه هیچ پیشرفت کاری تو زمینه مسکن مهر ندیدمConfused
بنظرتون آینده مسکن مهر تو شهرهای کوچیک چطوریه؟
به نظر من چیز جالبی نیست ، هم اینکه واحدهای مسکن مهر از بی کیفیت ترین مصالح ساخته شده هم اینکه بعید می دونم اگر بخواید بفروشید بیشتر از اون چیزی که برای پرداختش خرید کردید بهتون برسه
من اگه باشم جای شما و بخوام پولم رو روی ملک و زمین سرمایه گذاری کنم ، یه باغچه خریداری می کنم مثلا توی محمود آباد شمال که کم کم داره میره رو بورس
اینطوریا هم نیست.
ما خودمون پارسال خریدیم 14 میلیون تومان و الان قیمتش حدود 60 میلیون تومانه. درسته که حدود 5 میلیون تومان تا حالا قسطش رو دادیم اما بازم در کمتر از یکسال حدود 40 میلیون تومان سودش شده!

بستگی به شهرش و تعداد خانواده هاش داره که چقدر توان مالی دارن و یا اینکه مسکن مهر کجای شهر واقع شده
(02-12-2014 12:59 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]اینطوریا هم نیست.
ما خودمون پارسال خریدیم 14 میلیون تومان و الان قیمتش حدود 60 میلیون تومانه. درسته که حدود 5 میلیون تومان تا حالا قسطش رو دادیم اما بازم در کمتر از یکسال حدود 40 میلیون تومان سودش شده!

بستگی به شهرش و تعداد خانواده هاش داره که چقدر توان مالی دارن و یا اینکه مسکن مهر کجای شهر واقع شده

بله منم 1 واحد قبلا گرفتم سودش 2 برابر بود. ولی 1 پیمانکار زرنگ داشت که سریع واحدها رو تحویل داد. اما این بلوک که میگم خیلی وقته اینجا مونده و ساخته نمیشه نمیدونم آینده ش چی میشه. بنظرتون برم درباره تعهد کاری پیمانکارش تحقیق کنم؟!!!Huh
گرچه آپارتمانها تقریبا مرکز شهره اما تو یزد هنوز اونطور که باید آپارتمان نشینی باب نشده و معمولا زمین میگرند و خودشون خونه میسازند. نمیدونم چقدر درسته خریدش.
(02-12-2014 12:09 PM)iren نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
به نظر من فکر خوبیه چون قیمت مسکن به احتمال زیاد سال دیگه رشد میکنه و مسکن مهر هم مستثنا نیست در مورد امکانات این مجتمعها کاری که انجام شده و دولت جدید هم ناچاره که اونارو تکمیل کنه و همه نوع امکانات برای این مجتمع ها که بیشترشون توی حاشیه شهرهاست مهیا کنه
(02-12-2014 12:09 PM)iren نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان

سلام
35 میلیون تمام
یا 35 میلیون همراه وام
با سلام خدمت شما

به نظر بنده بازار مسکن الان مثل یه انبار باروته که منتظره به جرقه هست تا منفجر بشه بره بالا.

اگر توانایی دارید که 70 یا 80 تومن جفت و جور کنید یه زمین توی مهرآورن نزدیک شهرک گلستان و یا توی شهرک طوبی انتهای بلوار شهید قندی بخرید که ترقی خوبی داشته و احتمالا باز هم ترقی داشته باشه ولی اگر این بودجه رو نمیتونید فعلا فراهم کنید به نظر بنده مسکن مهر رو از دست ندید

موفق باشید

یا علی
(02-12-2014 10:44 PM)mirza01 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت شما

به نظر بنده بازار مسکن الان مثل یه انبار باروته که منتظره به جرقه هست تا منفجر بشه بره بالا.

اگر توانایی دارید که 70 یا 80 تومن جفت و جور کنید یه زمین توی مهرآورن نزدیک شهرک گلستان و یا توی شهرک طوبی انتهای بلوار شهید قندی بخرید که ترقی خوبی داشته و احتمالا باز هم ترقی داشته باشه ولی اگر این بودجه رو نمیتونید فعلا فراهم کنید به نظر بنده مسکن مهر رو از دست ندید

موفق باشید

یا علی

سلام. خیلی ممنون از پاسختون دوست عزیزم
مهرآوران فکر کنم قطعاتش بزرگه بنظرتون میشه با 70-80 تومن چیزی خرید؟
و اینکه مهرآوران هنوز جای رشد داره ؟ برم وام بگیرم و با پدر شریکی بخرم؟
آخه اگه مسکن مهر بخرم با افزایش قیمت پیمونکار هم دوباره بیشتر پول میگیره و من سود چندانی نمیکنم
(02-12-2014 09:46 PM)esmailpour نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
35 میلیون تمام
یا 35 میلیون همراه وام

سلام.نه 10 تومن دیگه هم زمان تحویل میدیم 25 تومن هم وقسط 12 ساله داره که با سود 7 درصدی حدودا میشه 50 تومن
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع