(02-10-2014 10:45 AM)hesaab نوشته شده توسط: [ -> ]دنبال یه وام 20 تا 25 تومنی هستم ولی نه با سود 27% ستمه بخدا باو!
دوستان اگه کسی با سود کمتر میدونه کجا میتونم اقدام کنم اطلاع بده ممنون میشم!
راستی وامی نیست که بشه اولین قسط و چند ماه بعد از دریافت وام داد؟
آخه کارم حد اقل 6ماه زمان میخواد تا به نتیجه برسه!
وام های کشاورزی فکر میکنم همین طور باشن.میگیری و بعد از 6 ماه یا 1 سال باز پرداخت میکنی با سود پایین.البته شرایطی داره که باید سوال کنین.
اما وامهای کشاورزی خیلی خوبن
البته تا جایی که من میدونم بانکها سودها رو سالانه میگن! یعنی وقتی میگه 27 درصد، منظورش برای هر سال 27 درصده نه اینکه 3 ساله! 3 ساله 27 درصد که یعنی مفت!!
وام 20 میلیونی بدون حساب دیرکرد و ... باید طی 3سال حدود 36 میلیون پول برگردونید
دقیق حرف دوستمون درسته
درصد سودی که بانک میگیره سالانه حساب میشه یعنی شما برای 20 میلیون هر سال باید 5.5 میلیون سود بدی
فکر نکنم هم چین وامی با عقل جور در بیاد
سه سال هم که بخای پس بدی حدودا ماهی یک تومن قسطش میشه
اعتقاد شخصیمه هااااا
27 درصد سود از نظر من حرامه چه بدم چه بگیرم ربا هست
این وام روکه بگیرم نه تنها کمک زندگی یاکسب و کارم نیست بلکه داراییهام رو هم آتیش میزنه
باسلام به همه دوستان بنده بخاطر نداشتن ضامن کارمند بانک ملی هنوز نتومنستم وام ازدواجبگیرم این همه تبلیغمیکنن ولی بانکاها کارخودنو میکنن تازه فقط میگن کارمندبانک ملی یکسال طول کشید فقط تعیین شعبه بشیم الان ام که موندیم خوتستم ببینم گسی راهی سراغ ندارهیاکارمنی رو سراغندارهگهضامن بشه
گرفتن وام راحته بلاخره شرایطش برای کسی که واقعا نیاز داره طوری می شه که خودشو به هر آب و آتیشی می زنه تا ضامنها و مدارکو جور کنه
مهم بازگرداندن اون وامه
دوستان عزیز
همیشه اول در آمد خودتونو حساب کنید
ببینید با در آمد جور در میاد این وام
یا تعداد سالهایی که برای این وام تعیین شده آیا با کار شما مطابقت خواهد داشت
مثلا در شرکت یا محلی که مشغول کار هستید مطمئنید همیشه آنجا خواهید بود که با حقوق دریافتی از آنجا به وقت اقساط واهم های خود را بپردازید.