(02-14-2014 12:07 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ]سلام سلام
خوبی داداش؟
افرین پسر کارت عالیه خیلی عالیه
فقط یه خواهش دارم
همین طور با سرعت ادامه بده و به هیچ وجه و به هیچ وجه خودتو محدود نکن
دو برابر کردن ساده تر از اونیه که فکرشم نمیکنی
اگه همین طور بدون وقفه ادامه بدی خیلی زود به 1 میلیارد که سهله اونم 10 برابر میکنی
هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم
موفق هستی موفق تر باشه

سلام. ممنون داداش!
منم امیدوارم که همینطور بشه. هم برای تو و هم برای همه بچه های انجمن که میخوان میلیادر بشن!
امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیافته!
سلام داداش عبدالصمد.gif)
خیلی خیلی عالیه
خیلی برات خوشحالم و امیدوارم هر روز تو کارت موفقتر بشی
به عنوان یه دوست خیلی بهت افتخار میکنم
سلام دوستان امیدوارم همگی شما پر از انرژی و پر از امید و پر از شادی باشید
عبدالصمد جان اگه کارای جدید انجام دادی بزار تا دوستان هم ببینند و لذت ببرن
موفق موفق موفق باشی
راستی یه چیزی که در مورد کلروفورم بهت بگم اینه که چون این ماده یک ماده بیهوشی هست دقت کن که اونو استشمام نکنی و حتما حتما از ماسک استفاده کنی و درضمن مراقب باش که با پوستت هم آغشته نشه چون به پوست آسیب میرسونهو همچنین موقعی که دو سطح کاملا صیقلی رو که با لیزر برش خورده یا خودت صاف بریدی رو میخای بچسبونی یه مقدار دوسطح رو به کلروفورم آغشته کن و سپس خوب تحت فشار قرار بده تا خوب خشک بشن و بعد از خشک شدن کامل از تحت فشار درش بیار
(02-16-2014 07:48 AM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان امیدوارم همگی شما پر از انرژی و پر از امید و پر از شادی باشید
عبدالصمد جان اگه کارای جدید انجام دادی بزار تا دوستان هم ببینند و لذت ببرن
موفق موفق موفق باشی
سلام روح الله عزیز.
به امید خدا برای عید میخوام یه کارایی بکنم که اگه قطعی شد حتما تو تاپیک میذارم که دوستان نظراتشون رو بفرمایند.
ان شاالله به امید رحمت خدا وتلاش خودت موفق موفق موفق باشی
باتمام وجود بهترینها را در این راه برایت آرزومندم و از خدا برایت اراده ای قوی و ذهنی آرام و پرازایده و خلاقیت را خواستارم
هوالرزاق
سلام به دوستان عزیز! امیدوارم شاد و پرانرژی باشین!
آخرین گزارش
مرحله چهارم(تبدیل 40000 به 80000)
21 عدد جاکلید بود که جمعا شد 46500
هزینه ها:
2900 هزینه 29 عدد حلقه.
24000 هزینه برش
مجموع هزینه ها 26900
درآمد از این فروش 19600 که به اضافه 69600 فروش قبل میشه 89200 تومن.
9200 اضافه هم که میره تو جیب!
این مرحله هم خدا رو شکر تموم شد!
مرحله بعد تبدیل (80000 به 160000)
تا الان تمامی طرح ها مربوط به ولنتاین و قلب و لاو و اینجور چیزا بوده!
میخوام چندتا طرح دیگه بزنم که به صورت عمومی و برای همه قابل استفاده باشه. که همه بتونن و مایل باشن که ازش استفاده کنن. چیزای عمومی مثل گل و پرنده یا چیزای خاص مثل شخصیت های بازی انگری برد یا هر چیزه دیگه!
به نظرتون چه طرح هایی جالب و پرفروش خواهد بود.
خیلی خوشحال میشم اگه بهم ایده بدین! 
(02-20-2014 12:24 AM)uniquemind نوشته شده توسط: [ -> ]تا الان تمامی طرح ها مربوط به ولنتاین و قلب و لاو و اینجور چیزا بوده!
میخوام چندتا طرح دیگه بزنم که به صورت عمومی و برای همه قابل استفاده باشه. که همه بتونن و مایل باشن که ازش استفاده کنن. چیزای عمومی مثل گل و پرنده یا چیزای خاص مثل شخصیت های بازی انگری برد یا هر چیزه دیگه!
به نظرتون چه طرح هایی جالب و پرفروش خواهد بود.
خیلی خوشحال میشم اگه بهم ایده بدین! 
به نظر من لوگوی ماشین های کلاسیک قدیمی ، مثل بیوک و شورولت و .. را اگر تمیز دربیاری ، خیلی شیرین می تونی به لوازم فروشی ها بفروشی ، ماشین بازها پول خوبی بابت این چیزها می دن