سلام دوستان
چند روزی فراخوان تاسیس دفاتر پلیس +10 شروع شد کنم نام نویسی کنم ولی شنیدم امتیاز به بازنشسته نظامیا و ناجا میدن یه فراخان سوری و

پارتی بازی آدمای اینجور جاها قبلاً مشخص شده و به من و تو نمیرسه.این موضوع صحت داره

؟چقده ی بودجه و هزینه لازم واسه راه انداختنش؟
این جور جاها رو به شما نمیدن ، مطمئن بشید . دقیقا افراد بازنشسته ی ناجا و نظامیا و افراد به اصطلاح گردن کلفت میگیرن این جاهارو
منم امروز دیدم . خواستم به نام خودم بنویسم دیدم متاهل نیستم ، خواستم به نام بابام بنویسم دیدم icdl نداره بعدشم دیدم کل خاندانمون جمع بشیم نمیتونیم همچین امتیازی بگیریم . تو ذهنمه به چند تا ادم اشنا که هم ادمهای کلفتی هستند هم جانباز و .... بگم برند سراغش اگه تونستند بگیرند شاید دست منم اونجا بند شد !
ای بابا کشور ما قوانینش همش همینطوریه قلب آدم میگیره ولی به درک.
برای امتیاز گرفتمش باید حتما یه بازنشسته باشه اونم از نوع کلفتش
چه جوری و کجا برای ثبت نام باید مراجعه کنیم؟؟؟
(02-07-2014 10:59 PM)phoenix021 نوشته شده توسط: [ -> ]این جور جاها رو به شما نمیدن ، مطمئن بشید . دقیقا افراد بازنشسته ی ناجا و نظامیا و افراد به اصطلاح گردن کلفت میگیرن این جاهارو

گناه ما چیه آدم عادی و جوونیم

.آره از آشنا پرسیدم دفتر داره نظامیه قفط بلدن پول بکشن
.gif)
(02-07-2014 11:39 PM)jujushow نوشته شده توسط: [ -> ]منم امروز دیدم . خواستم به نام خودم بنویسم دیدم متاهل نیستم ، خواستم به نام بابام بنویسم دیدم icdl نداره بعدشم دیدم کل خاندانمون جمع بشیم نمیتونیم همچین امتیازی بگیریم . تو ذهنمه به چند تا ادم اشنا که هم ادمهای کلفتی هستند هم جانباز و .... بگم برند سراغش اگه تونستند بگیرند شاید دست منم اونجا بند شد !
بلدن چه شرایطی بدن تا بهونه واسه رد کردن داشته باشن آدم مریخی میخان

(02-08-2014 12:04 AM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]چه جوری و کجا برای ثبت نام باید مراجعه کنیم؟؟؟
http://epolice.ir/news.php#farakhan
(02-07-2014 11:58 PM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط: [ -> ]ای بابا کشور ما قوانینش همش همینطوریه قلب آدم میگیره ولی به درک.
برای امتیاز گرفتمش باید حتما یه بازنشسته باشه اونم از نوع کلفتش

چی بگم
بچه ها بیخیال پلیس+10 باشم بهتره ؟هرچی بیشتر تحقیق میکنم متوجه میشم محاله غیر ممکنه و محاله بکنم محاله 20تومون پول واسه ثبت نام حاضرم بریزم تو جوب ولی نریزم تو حلقوم بعضیا
بچه ها یعنی منکه پدرم بازنشسته ناجا بوده می تونم به اسم ایشون دفتر بزنم یا نه؟و اینکه ماها که تجربه ای نداریم باید چیکارکنیم و از کجاشروع کنیم؟ اصلامیدونین کارش چقدر درآمد داره ؟درضمن ما تو یزدیم ولی برای شهرستان ها دفتر میخوان در این صورت نمی تونیم ثت نام کنیم؟

پدر من تمام شرایتشو داره فقط فوق دیپلم نداره.نمیتونه از مدرک شخص دیگه ای استفاده کنه؟
راه حلی برای این موضوع دارید؟
امتحان میگیرن؟