سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع با کمتر از ده میلیون تومان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با عرض سلام
خواهش میکنم از اساتید و دوستانی که درحرفه ای که این شرط رو داشته باشه تجربه یا اطلاعات عملی دارند دوستان را بی نصیب نگذارند.....
1.پرورش بوقلمون
2.پرورش قارچ دکمه ای
3.پرورش قارچ صدفی
4.پرورش قناری
5.پرورش مرغ و خروس
6.پرورش کبوتر
7.هرچی که از قلم انداختم
تشکر
(02-06-2014 09:39 PM)esmailpour نوشته شده توسط: [ -> ]با عرض سلام
خواهش میکنم از اساتید و دوستانی که درحرفه ای که این شرط رو داشته باشه تجربه یا اطلاعات عملی دارند دوستان را بی نصیب نگذارند.....
1.پرورش بوقلمون
2.پرورش قارچ دکمه ای
3.پرورش قارچ صدفی
4.پرورش قناری
5.پرورش مرغ و خروس
6.پرورش کبوتر
7.هرچی که از قلم انداختم
تشکر

سلام.
ببین دوست من همشون درامددارن.
خودت ببین به که به مدومشون علاقه بیشترداری برو سراغ اون.
ببین تو شهرت کدومشون بیشتربازارداره
ولی اصل علاقست.
درضمن با 10تومن نمیشه پرورش بوقلمون زد.(اگه دزدکی چه جای دورافتاده با100تابوقلمونو میگی اره میشه ولی نمیتونی مجوزکه شرط اول برای فروشت هست رو بگیری).
اگه نظرشخصی خودمومیخوای مانوربیشتری رو پرورش قارچ دکمه ای بزن(البته ایمن نظرشخصیمه)
موفق باشی
منم با پرورش قارچ دکمه ای موافقم ولی اول باید جایی که میخوای کار کنی رو بررسی کنی
شما کدوم شهر هستید؟
سلام.
من بچه مهابادم.
چه طور؟
(02-07-2014 01:10 AM)یوسف خادم پیر نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.
من بچه مهابادم.
چه طور؟


فکر کنم سوء تفاهم شدش منظورم جناب esmailpour بود
(02-06-2014 10:56 PM)Saeed.MD نوشته شده توسط: [ -> ]منم با پرورش قارچ دکمه ای موافقم ولی اول باید جایی که میخوای کار کنی رو بررسی کنی
شما کدوم شهر هستید؟

سلام
من بچه محل حضرت معصومه (س) هستم .
من تو کار پرورش بوقلمون هستم.درسته واسه پرورش بصورت صنعتی و با مجوز نیاز به سرمایه بالایی هست ولی با 10 میلیون هم میشه شروع کرد البته بدون مجوز.
بازار فروشش رو باید خودتون پیدا کنید.بستگی به شهر شما داره که آیا مصرف بوقلمون زیاده یا نه؟(فرهنگش جا افتاده باشه)
جایی که من پرورش میدم الحمدالله مردم کم کم رو اودن به مصرف گوشت بوقلمون.من یا بصورت زنده میفروشم یا پرکن میکنم و میدم دست مشتری.
حالا اگه مشتری نبود و دیدم میمونه رو دستم بازم چند تا راه هست که بشه فروختشون.
1-به قیمت عمده میدم به چندتا قصاب 2- به قیمت عمده میدم به پخش کننده ها(خودشون میدونن چطوری بدون مجوز آبشون بکنن10_003)3-میدم به همکارام که مثل من بدون مجوز نگه میدارن,اونا هم میدن به مشتریاشون.و...
تو فروش عمده یکم قیمت رو باید بیاری پایین ولی بازم صرف میکنه.
پس مهمترین چیزی که باید بهش توجه کنین بازار فروشش هست و الا میمونه رو دستتون و هر روزش هم واستون ضرره چون گونی گونی غذا میخورن Big Grin
سئوالی بود در خدمتم
(02-07-2014 11:21 AM)orgeneral نوشته شده توسط: [ -> ]من تو کار پرورش بوقلمون هستم.درسته واسه پرورش بصورت صنعتی و با مجوز نیاز به سرمایه بالایی هست ولی با 10 میلیون هم میشه شروع کرد البته بدون مجوز.
بازار فروشش رو باید خودتون پیدا کنید.بستگی به شهر شما داره که آیا مصرف بوقلمون زیاده یا نه؟(فرهنگش جا افتاده باشه)
جایی که من پرورش میدم الحمدالله مردم کم کم رو اودن به مصرف گوشت بوقلمون.من یا بصورت زنده میفروشم یا پرکن میکنم و میدم دست مشتری.
حالا اگه مشتری نبود و دیدم میمونه رو دستم بازم چند تا راه هست که بشه فروختشون.
1-به قیمت عمده میدم به چندتا قصاب 2- به قیمت عمده میدم به پخش کننده ها(خودشون میدونن چطوری بدون مجوز آبشون بکنن10_003)3-میدم به همکارام که مثل من بدون مجوز نگه میدارن,اونا هم میدن به مشتریاشون.و...
تو فروش عمده یکم قیمت رو باید بیاری پایین ولی بازم صرف میکنه.
پس مهمترین چیزی که باید بهش توجه کنین بازار فروشش هست و الا میمونه رو دستتون و هر روزش هم واستون ضرره چون گونی گونی غذا میخورن Big Grin
سئوالی بود در خدمتم
شما جوجه 1 ماهه میخرین؟ بعد تا 5 ماهگی چقدر هزینه هر جوجه میکنین؟
اولا جوجه یک ماهه میخریدم ولی بعدا دیگه کار اومد تو دستم و جوجه یکروزه میخرم.هم جوجه یک ماهه میفروشم به مشتریا هم بوقلمون بالغ.
هزینه هر جوجه تا رسیدن به وزن کشتار(معمولا 15 کیلو) بستگی به مدیریت شما داره و چیزی حدود 60 تا 70 تومن (با احتساب هزینه خرید جوجه) در میاد.
(02-07-2014 11:21 AM)orgeneral نوشته شده توسط: [ -> ]من تو کار پرورش بوقلمون هستم.درسته واسه پرورش بصورت صنعتی و با مجوز نیاز به سرمایه بالایی هست ولی با 10 میلیون هم میشه شروع کرد البته بدون مجوز.
بازار فروشش رو باید خودتون پیدا کنید.بستگی به شهر شما داره که آیا مصرف بوقلمون زیاده یا نه؟(فرهنگش جا افتاده باشه)
جایی که من پرورش میدم الحمدالله مردم کم کم رو اودن به مصرف گوشت بوقلمون.من یا بصورت زنده میفروشم یا پرکن میکنم و میدم دست مشتری.
حالا اگه مشتری نبود و دیدم میمونه رو دستم بازم چند تا راه هست که بشه فروختشون.
1-به قیمت عمده میدم به چندتا قصاب 2- به قیمت عمده میدم به پخش کننده ها(خودشون میدونن چطوری بدون مجوز آبشون بکنن10_003)3-میدم به همکارام که مثل من بدون مجوز نگه میدارن,اونا هم میدن به مشتریاشون.و...
تو فروش عمده یکم قیمت رو باید بیاری پایین ولی بازم صرف میکنه.
پس مهمترین چیزی که باید بهش توجه کنین بازار فروشش هست و الا میمونه رو دستتون و هر روزش هم واستون ضرره چون گونی گونی غذا میخورن Big Grin
سئوالی بود در خدمتم
سلام
شما خودتون مجوز تولید ندارید ؟
حساسیت بهداشت و جاهایی که این مربوطه بهشون چقدره ؟ (یعنی اگر کسی گزارش بده ، میان و پلمپ میکنن ؟)
خارج از بحث امنیت و سرقت، نیاز هستش که شب هم کسی بالا سرشون باشه ؟
بوقلمون و مرغ ضریب تلف شدنشون حدوداً چقدره ؟
برای گرفتن مجوز سخت گیری میکنن ؟ چیا میخوان برای مجوز؟
ضمناً بابت پیام خصوصی هم ممنونم.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع