سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی برای گرفتن وام 20-30 میلیونی راه اندازی سوپرمارکت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من قصد راه اندازی یک سوپرمارکت در تهران رو دارم اما هیچ سرمایه ای ندارم .چطور می تونم یه وام 20 تا 30 میلیونی از بانک ها بگیرم؟کدوم بانک همچین وام رو میده؟
ضامن چی داری ؟
خودت چه مدرک شغلی داری ؟
سند شش دانگ به اسم خودت یا خانواده درجه یک داری ؟

سرجمع سرمایه شخصی خودت به جز وام چی هست ، هم مالی هم ...
سند شش دانگ وضامن دارم
دانشجوی سال سومم ، سرمایه مالی هیچی ندارم .می خوام از صفر مطلق شروع کنم!
اگر صفری اینکار را نکن

ولی بازم اگر مصم هستی ، خودت نمی دونی بدون مدرک شغلی وام بگیری ، پدر یا ... با سند تشریف می برید بانک سامان ، 30 میلیون وام تحت عنوان کارت اعتباری می گیرید ،
سودش 26 درصده و اقساطش 36 ماهه و هر قسطش 1200 هست ، باید با مدرک شغلی ثابت کنید می توانید ماهی 1200 را پرداخت کنید

حدود 700 تومان هزینه محضر سند می شه ، و سالی 200 تومان هم بیمه منزل هزینه های جانبی و ... توسط بانک می شه

ضامن هم نیاز نداره ، همون سند خالی کفایت می کنه
بازم می گم بدون سرمایه و صفر صفر دست به هیچ کار شخصی نزن ، از شاگردی و کارمندی شروع کن ، کمی پس انداز کن ، و بعد پرقدرت استارت بزن

موفق باشی
من به شما پیشنهاد میکنم اگر سرمایه شخصی ندارید این کار رو شروع نکنید چون ما 6 سال پیش همچین سوپرمارکتی زدیم ولی چون همش وام بود و سرمایه شخصی نداشتیم شکست خوردیم پیشنهاد من ابتدا به فروشندگی و ویزیتوری مواد غذایی بپردازید سپس مستقل شده و فروشگاه کوچک مواد غذایی راه اندازی کنید
سپاس
(02-06-2014 03:37 PM)yunespc نوشته شده توسط: [ -> ]من به شما پیشنهاد میکنم اگر سرمایه شخصی ندارید این کار رو شروع نکنید چون ما 6 سال پیش همچین سوپرمارکتی زدیم ولی چون همش وام بود و سرمایه شخصی نداشتیم شکست خوردیم پیشنهاد من ابتدا به فروشندگی و ویزیتوری مواد غذایی بپردازید سپس مستقل شده و فروشگاه کوچک مواد غذایی راه اندازی کنید
سپاس

Lمیزان وام شما چقدر بود؟ و باز پرداختش ماهیانه چقدر بود؟
چند نفرکار میکردید؟ خرید هاتون بصورت نقذ بود یا نسیه؟
(02-06-2014 05:05 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-06-2014 03:37 PM)yunespc نوشته شده توسط: [ -> ]من به شما پیشنهاد میکنم اگر سرمایه شخصی ندارید این کار رو شروع نکنید چون ما 6 سال پیش همچین سوپرمارکتی زدیم ولی چون همش وام بود و سرمایه شخصی نداشتیم شکست خوردیم پیشنهاد من ابتدا به فروشندگی و ویزیتوری مواد غذایی بپردازید سپس مستقل شده و فروشگاه کوچک مواد غذایی راه اندازی کنید
سپاس

Lمیزان وام شما چقدر بود؟ و باز پرداختش ماهیانه چقدر بود؟
چند نفرکار میکردید؟ خرید هاتون بصورت نقذ بود یا نسیه؟

میزان وام اون موقع ده میلیون بود و. هم نقد می‌گرفتیم و هم اقساط و دو نفر بودیم
خیلی کار خوب و پردرآمدیه Smile ولی قبل از شروع از چند تا سوپرمارکت اون محله هم بتونی تحقیق کنی خیلی بهتره .
سود بانک های اینقدر زیاده که خیلی سخته از سود فروش سوپرمارکت دربیارید .
پدرم حسابداره ، خیلی با وام بانکی برای کار جدید مخالفه . همیشه میگه وام بانکی که میگیری مثل اینه که داری چند سال واسه بانک کار میکنی و بیشترین سود رو اونا میگیرن ! منظورش اینه که شما چه سود کنی و چه ضرر بانک نشسته اون مقدار سودش رو میگیره .
همچنین میانگین سود محصولات سوپرمارکت 10-15 درصده ، باید قبلش یه محاسبه کنی که در ماه چقدر باید فروش کنی که هم هزینه بازپرداخت قسط وام + هزینه های سوپرمارکت + سود خودت رو در بیاری .
(02-06-2014 03:02 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]اگر صفری اینکار را نکن

ولی بازم اگر مصم هستی ، خودت نمی دونی بدون مدرک شغلی وام بگیری ، پدر یا ... با سند تشریف می برید بانک سامان ، 30 میلیون وام تحت عنوان کارت اعتباری می گیرید ،
سودش 26 درصده و اقساطش 36 ماهه و هر قسطش 1200 هست ، باید با مدرک شغلی ثابت کنید می توانید ماهی 1200 را پرداخت کنید

حدود 700 تومان هزینه محضر سند می شه ، و سالی 200 تومان هم بیمه منزل هزینه های جانبی و ... توسط بانک می شه

ضامن هم نیاز نداره ، همون سند خالی کفایت می کنه
بازم می گم بدون سرمایه و صفر صفر دست به هیچ کار شخصی نزن ، از شاگردی و کارمندی شروع کن ، کمی پس انداز کن ، و بعد پرقدرت استارت بزن

موفق باشی
سلام
شما در مورد کارت های اعتباری دیگر بانک ها اطلاع دارید؟
مثلا کارت اعتباری قرض الحسنه مهر که سقفش 15 میلیون ریاله با سود 4 درصد رو چطوری میدن؟(ضامن-گردش حساب-......)
ممنون
(02-06-2014 02:24 PM)saeid.123456789 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
من قصد راه اندازی یک سوپرمارکت در تهران رو دارم اما هیچ سرمایه ای ندارم .چطور می تونم یه وام 20 تا 30 میلیونی از بانک ها بگیرم؟کدوم بانک همچین وام رو میده؟

سلام
تجربه کار سوپر مارکت رو دارید؟
فکر میکنم بتونم کمکتون کنم بهم پیام بدید
لینک مرجع