سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تولید روغن از دانه های روغنی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
حتما توی تبلیغات توجه کردین به فروش دستگاههای روغن کشی رو که خونگی هستن
50 کیلوگرم بیشتر نیستن و میتونن روغن انواع و اقسام دونه های روغنی رو مثل کلزا شاه دانه سیاه دانه کنجد بادام گردو پسته دانه انار هسته انگور و ......... روغن گیرن کنن و نوع کوچکش همون برق تکفاز رو میخواد و جاگیرن نیست و ورودیش ساعتی 50 کیلوگرم دانه روغنی هست
به نظرم بازار مصرفشم با توجه به تنوع دانه های روغنی هست لطفا نظرتون رو بفرمایید
به نظر من روغن گیری هسته انگور گزینه بسیار مناسبی است برای روغن گیری و بازار خوبی دارد و شرکتهای زیادی در منطقه آذربایجان به این کار مشغولند و فکر می کنم برای سرمایگذاری روغن گیری از انواع دانه های روغنی گزینه مناسبی باشد.
روغن هسته انگور بیشتر به درد کشورهایی می خوره که شرا+ سازی دارن ، تو ایران هسته انگور تو حجم بالا گیر نمی یاد که !
(02-05-2014 08:57 PM)afshin955 نوشته شده توسط: [ -> ]حتما توی تبلیغات توجه کردین به فروش دستگاههای روغن کشی رو که خونگی هستن
50 کیلوگرم بیشتر نیستن و میتونن روغن انواع و اقسام دونه های روغنی رو مثل کلزا شاه دانه سیاه دانه کنجد بادام گردو پسته دانه انار هسته انگور و ......... روغن گیرن کنن و نوع کوچکش همون برق تکفاز رو میخواد و جاگیرن نیست و ورودیش ساعتی 50 کیلوگرم دانه روغنی هست

به درد عطاری های کوچک ، یا کسانی که بازار فروشش را دارن می خوره
یا حداقل کسی که مواد اولیه درجه دو و سه را بتونه با قیمت مناسب تهیه کنه

شما بخوای دانه ها را از بازار بخری ، ببری روغن بگیری و باز ببری بازار عمده بفروشی ، یک چیزی هم باید بزاری روش !
سلام.
من با نظرآقا مهدی1موافقم.

درضمن یه ویدیو گذاشتم که خیلی ازبحث دورنیست.(دستگاه روغن کشی ازتخمه آبفتابگردان)

اینم لینک دانلود:
http://uplod.ir/dxvbvy3hh4jy/c610fba017e...70.mp4.htm

باسپاس
(02-05-2014 08:57 PM)afshin955 نوشته شده توسط: [ -> ]حتما توی تبلیغات توجه کردین به فروش دستگاههای روغن کشی رو که خونگی هستن

عالیههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
لینک مرجع