04-16-2012, 08:56 PM
سلام بر شما
والا راستشو بخواین من اعتقاد دارم تازه از بعد از ترم 4 داستان توی رشته های فنی شروع میشه
اما تا الان شما باید برنامه سازی پیشرفته رو پاس کرده باشین پس قاعدتا الان با برنامه نویسی شی گرا اشنا شدین
خب تا الان برداشتتون چی بود ؟؟؟ ایا تا الان متوجه شدین به چه گرایشی علاقه دارین ؟؟؟
رشته ای تی (رشته شما ) یکم رویکرد مدیریتی داره
درس زبان ماشین رو ندارید و مهندسی نرم افزار 2 رو هم ندارید در مقایسه با مهندسی نرم افزار و گمونم به جای ریاضیات مهندسی اقتصاد مهندسی دارید
یکجورایی در مقطع کارشناسی همه این رشته ها شبیه هستن
اما چه درسهایی مهمه
والا به نظر من همه شیرین هستن
اما پایگاه داده و ساختمان داده - طراحی الگوریتم - زبان ماشین - اسمبلی - برنامه سازی پیشرفته و مهندسی نرم افزار درسهای مورد علاقه من هستن
اینقدر این دروس رو دوستشون دارم که همه مراجعشونو بارها خوندم و حتی ویدیوهای اکثر دانشگاه ها رو دیدم و بارها رفع اشکال کردم در حد توانم
توصیه من به شما اینه که با عشق این دروس رو بخونید
خیلی از این دروس رو در مباحث پیشرفته تازه میفهمید به چه درد میخوره
مثلا فیزیک 2 یا معادلات کاربرد زیادی در بعضی شاخه های انفورماتیک دارند
پس فعلا توصیه من اینه که تو روخدا برای نمره درس نخونید و درسهارو یاد بگیرید
کتابهای اقای قمی رو خواهشا نخونید و رو بیارید به منابع اصلی
زبان زبان زبان زبان و باز هم زبان
زبانتونو تقویت کنید چون به نظر من در رشته ای تی عدم توانایی در زبان انگلیسی حکم مرگ رو برا متخصصین داره (من اعتقاد دارم برا هر رشته ای زبان لازمه اما برا ای تی واجبه )
اگر زبانتون ضعیفه اوایل توی خوندن کتاب های رفرنس مشکل دارین اما یواش یواش راه میوفتین
یادتون باشه : رهرو ان نیست که گه تند و گهی خسته رود ..... رهرو انست که اهسته و پیوسته رود )
پس صبر داشته باشین
یادتون نره
اول علاقه تون روز بروز به این رشته زیاد کنید ( مقالات متفاوت بخونید - توی سایتهای مختلف بچرخید و در کل بروز باشید )
سپس درسهارو در دانشگاه با عشق بخونید
ببینید یواش یواش علاقه تون به چی هست
طراحی وب -برنامه نویسی - برنامه نویسی تحت وب -- برنامه نویسی پایگاه داده - شبکه - امنیت شبکه
بنده اینجا هستم و کمکتون میکنم تا جایی که بتونم
پیروز باشید
والا راستشو بخواین من اعتقاد دارم تازه از بعد از ترم 4 داستان توی رشته های فنی شروع میشه
اما تا الان شما باید برنامه سازی پیشرفته رو پاس کرده باشین پس قاعدتا الان با برنامه نویسی شی گرا اشنا شدین
خب تا الان برداشتتون چی بود ؟؟؟ ایا تا الان متوجه شدین به چه گرایشی علاقه دارین ؟؟؟
رشته ای تی (رشته شما ) یکم رویکرد مدیریتی داره
درس زبان ماشین رو ندارید و مهندسی نرم افزار 2 رو هم ندارید در مقایسه با مهندسی نرم افزار و گمونم به جای ریاضیات مهندسی اقتصاد مهندسی دارید
یکجورایی در مقطع کارشناسی همه این رشته ها شبیه هستن
اما چه درسهایی مهمه
والا به نظر من همه شیرین هستن
اما پایگاه داده و ساختمان داده - طراحی الگوریتم - زبان ماشین - اسمبلی - برنامه سازی پیشرفته و مهندسی نرم افزار درسهای مورد علاقه من هستن
اینقدر این دروس رو دوستشون دارم که همه مراجعشونو بارها خوندم و حتی ویدیوهای اکثر دانشگاه ها رو دیدم و بارها رفع اشکال کردم در حد توانم
توصیه من به شما اینه که با عشق این دروس رو بخونید
خیلی از این دروس رو در مباحث پیشرفته تازه میفهمید به چه درد میخوره
مثلا فیزیک 2 یا معادلات کاربرد زیادی در بعضی شاخه های انفورماتیک دارند
پس فعلا توصیه من اینه که تو روخدا برای نمره درس نخونید و درسهارو یاد بگیرید
کتابهای اقای قمی رو خواهشا نخونید و رو بیارید به منابع اصلی
زبان زبان زبان زبان و باز هم زبان
زبانتونو تقویت کنید چون به نظر من در رشته ای تی عدم توانایی در زبان انگلیسی حکم مرگ رو برا متخصصین داره (من اعتقاد دارم برا هر رشته ای زبان لازمه اما برا ای تی واجبه )
اگر زبانتون ضعیفه اوایل توی خوندن کتاب های رفرنس مشکل دارین اما یواش یواش راه میوفتین
یادتون باشه : رهرو ان نیست که گه تند و گهی خسته رود ..... رهرو انست که اهسته و پیوسته رود )
پس صبر داشته باشین
یادتون نره
اول علاقه تون روز بروز به این رشته زیاد کنید ( مقالات متفاوت بخونید - توی سایتهای مختلف بچرخید و در کل بروز باشید )
سپس درسهارو در دانشگاه با عشق بخونید
ببینید یواش یواش علاقه تون به چی هست
طراحی وب -برنامه نویسی - برنامه نویسی تحت وب -- برنامه نویسی پایگاه داده - شبکه - امنیت شبکه
بنده اینجا هستم و کمکتون میکنم تا جایی که بتونم
پیروز باشید