سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اساتید لطفا راهنمایی کنید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
12_002
امروز تماس گرفتم با منطقه آزاد ماکو گفتن محدودیت زمانی و جنسیتی و... نداره میتونم اقدام کنم از شنبه میخوام شروع کنم و بیفتم دنبال کارا ، هرچند هنوزم درست و حسابی از شرکت و مزیت های اون در منطقه آزاد خبر ندارم اصلا به درد میخوره یا نه ؟ دوستان توضیحاتی دادن ولی کلی بود مثلا دو تا از سوالات من اینه که

1-کسی که در منطقه آزاد شرکت داره و کار صادرات و واردات میکنه عوارض گمرکی میده یا نه ؟
برای داشتن واحد تجاری در منطقه آزاد لزوما باید شرکت ثبت کنی ؟

2- کسی که میخواد وارد بازرگانی و تجارت بشه ثبت شرکت یه امتیازه یا نه بدون ثبت شرکت در منطقه آزاد هم میتونه به اهدافش برسه ؟

از دوستان خواهش میکنم قبل از اینکه وقت بزارم برای اینکار راهنمایی کنن 10_004
(02-05-2014 03:00 PM)BERKE نوشته شده توسط: [ -> ]12_002
امروز تماس گرفتم با منطقه آزاد ماکو گفتن محدودیت زمانی و جنسیتی و... نداره میتونم اقدام کنم از شنبه میخوام شروع کنم و بیفتم دنبال کارا ، هرچند هنوزم درست و حسابی از شرکت و مزیت های اون در منطقه آزاد خبر ندارم اصلا به درد میخوره یا نه ؟ دوستان توضیحاتی دادن ولی کلی بود مثلا دو تا از سوالات من اینه که

1-کسی که در منطقه آزاد شرکت داره و کار صادرات و واردات میکنه عوارض گمرکی میده یا نه ؟
برای داشتن واحد تجاری در منطقه آزاد لزوما باید شرکت ثبت کنی ؟

2- کسی که میخواد وارد بازرگانی و تجارت بشه ثبت شرکت یه امتیازه یا نه بدون ثبت شرکت در منطقه آزاد هم میتونه به اهدافش برسه ؟

از دوستان خواهش میکنم قبل از اینکه وقت بزارم برای اینکار راهنمایی کنن 10_004

منطقه ازاد عوارض گمرکی نداره ولی مثلا ماشین هایی که وارد منطقه میشن فقط میتونن تو منطقه ازاد تردد کنن

برای داشتن واحد تجاری مثلا مغازه نیازی به ثبت شرکت ندارین ولی اگه میخواین واردات و صادرات کنید باید شرکت و تشکیلاتش رو داشته باشید
برای واردات یک حقوق گمرکی وجود داره و یک عوارض گمرکی و چون با همه می گن حقوق و عوارض گمرکی ، 4 درصد ثابته برای همه کالاها (مگر استثناها که بعضا تخفیف می خورن نظیر گندم و .. ) و بقیه بهش اضافه می شه ، مثلا حقوق و عوارض فلان ماده اولیه 36 درصده ، شما برای ورود به منطقه آزاد فقط 4 درصدش را پرداخت می کنید
ساده ترش اینه که شما کلا 4 درصد برای هر نوع وارداتی پرداخت می کنید + یک سری عوارض اختصاصی منطقه که تحت عناوین مختلف توی فیش ها دریافت می شه که البته زیاد نیست

یکم قانون هاش سخته ، ولی در کل بله می ده ، شما جنسی را وارد منطقه می کنید و فقط 4 درصدش را می پردازید ، کسی که می خواد از منطقه خارج کنه ، حالا شما یا دیگری باید گمرکش را پرداخت کنه ، تا اونجایی که من می دونم صادرات خارج از منطقه آزاد راحت تر هست ولی از منظقه هم شدنیه ، به خصوص برای کالاهایی که قسمتی از مواد اولیه اش وارداتیه عالیه

2- ثبت شرکت باعث سهولت کارهای اداری و مالی می شه ولی بدون داشتن هدف مدون و احساس نیاز ثبت شرکت کار منطقی نیست ، هر زمان اراده کنید می توانید اقدام کنید
مهیار و مهدی عزیز ممنون 10_004

تا اونجایی که من می دونم صادرات خارج از منطقه آزاد راحت تر هست ولی از منطقه هم شدنیه ، به خصوص برای کالاهایی که قسمتی از مواد اولیه اش وارداتیه عالیه

آقا مهدی میشه این قسمت رو یکم بیش تر توضیح بدین ...
مثلا شما کارخانه تولید بیسکوییت دارید ،
از خارج از کشور آرد و شکر وارد می کنید بدون پرداخت گمرکی ، و از داخل کشور هم تخم مرغ را

بیسکوییت را تولید می کنید براتون درمیاد مثلا 60 تومان و فروشش 100 تومان هست و حالا که صادر کردید دولت ازتون چیزی نمی گیره
ولی اگر ارد و شکر را وارد مثلا تهران کرده بودید و محصول را در تهران تولید کرده بودید براتون 80 تومان تمام شده بود و حالا هم باید صادر می کردید
ولی برای تولید و صادرات محصولاتی که مواد اولیه اش داخلی هست تولید در کشور منطقی تره

البته بیسکویت مثال بود ، مثلا یک بنده خدایی را می شناسم ، توی یکی از مناطق آزاد ، ون های نو و دست دوم وارد می کنه ، بدون پرداخت عوارض ، اونها را همونجا در صورت نیاز صافکاری و رنگ می کنند و تجهیزات آمبولانس روش می بنده و پس از تکمیل وارد کشور می کنه ، یعنی همونجا می فروشه و بیمارستانهایی که می خرن خودشون کار ترخیصش را با تعرفه آمبولانس !! انجام می دن ، برای یک همچین کارهایی مناطق آزاد فوق العادن

ضمنا اون اساتیدی که بالا گفتی شامل حال من نمی شه ها ، همینجوری دوستانه مواردی که می دونستم گفتم ، فکر بد نکنی یوقت دی:
ممنون، تاپیکی می خوندم در این مورد که میشه کالایی را وارد، فرآوری و صادر کرد فکر می کنم همین گفته شما در این مورد هم صدق بکنه
شما اصلا دنبال چه چيز خاصي در منطقه آزاد مي گردين؟

يكي از بهترين وشايد تنها مزيرت خوب منطقه آزاد همان چيزي هست كه استاد مهدي توضيح دادن

مابقي شرايط فرق زيادي بين منطقه آزاد وغير منطقه ازاد نمي كند
ممنون10_004
خواهش می کنم کمک کنید تا شنبه به یه جمع بندی برسم

بله پیشنهادی که آقا مهدی دادن عالی بود ولی فکر نکنم فعلا بتونم عملی بکنم مورد خاصی هم به ذهنم نرسیده که روش پیاده بکنم

فکر می کنم در حال حاضر می تونم پوشاک از ترکیه وارد کنم یعنی شرکت واردات و پخش پوشاک ترک، برای اینکار ثبت شرکت درمنطقه آزاد چطوره ؟

از نظر شما اساتید که تجربیاتتون خیلی خیلی بیش تر از من هست سوددهی داره یا نه ؟ با این عنوان میشه شرکت رو ثبت کرد "شرکت واردات و پخش "
(02-06-2014 11:12 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]شما اصلا دنبال چه چيز خاصي در منطقه آزاد مي گردين؟

يكي از بهترين وشايد تنها مزيرت خوب منطقه آزاد همان چيزي هست كه استاد مهدي توضيح دادن

مابقي شرايط فرق زيادي بين منطقه آزاد وغير منطقه ازاد نمي كند

علاقه زیادی به حضور در بازار و تولید دارم فکر میکنم بتونم از عهدش بربیام البته فقط کار اجراییم یا مدیریتم خوب هست از فعالیت های اجتماعی و دانشگاهیم فکر میکنم اینطور باشه ؛ از بازار و تجارت و تولید تجربه ای ندارم ولی به تولید علاقه زیادی دارم و الان تنونم در آینده حتما کار تولیدی انجام میدم ، میخواستم الان که فرصتی بوجود آمده یعنی منطقه آزاد شاید بتونم از این طریق وارد بازار و تجارت و در آینده تولید بشم نمیدونم تا چه حد درست فکر میکنم
من نمی فهمم تا نیازی به شرکت نباشه چرا کسی باید بره شرکت ثبت کنه !!

شما از ترکیه می تونید پوشاک وارد کنید تو منطقه ، ولی از منظقه خارج کردنش یکم مشکله
مگر اینکه بیارید تو منطقه همانحا فروشگاه بزنید و بفروشید ، جه تکی و چه عمده ، دیگه هر کسی خرید خودش می دونه چطوری ببره بیرون
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع