با سلام دوستان
بنده روشی واسه واسه درست کردن خیار شور بلدم که هزینه تمام شده ارزان میوفته در صورتی که خیلی خیلی با کیفیت و خوشمزه میشه
من خیار سبز تلخ رو با قیمت خیلی ارزان و تا حدودی نزدیک به مجانی از سر زمین
میخرم و خیار شور خیلی خوشمزه ای درست میکنم
آیا تولید توی تناژ بالا را انجام بدم؟
بردم در این هست که با خرید خیار تلخ از سر زمین هزینه اولیه کاهش پیدا میکنه و منم میتونم ارزانتر بفروشم
خوب بودنش که خوبه ، ولی آخه این همه خیار تلخ می خواهی از کجا گیر بیاری دِی:
در کل اگر طعم بهتر و شاید متفاوت تر از خیارشور معمولی باشه ، کسی کاری نداره خیار اصلی تلخ بوده یا نبوده
نادرجان اگر شرایطش را داری ، معطلش نکن ، در حد امکاناتت تولید و فروشش را آغاز کن و خرد خرد توسعه و گسترشش بده
آقا نادر اگه فرمولتون سری نیست بفرمایید تا ما هم برای خانواده و همسر محترم درستش کنیم .راستی منظورتون رو از خیار تلخ کاملا متوجه نشدم؟؟؟بذر بخصوصی داره ؟؟؟
سلام.
میخوایدبسته بندی کنید بفروشیدیا همین جوری فله ای به مغازه دارامیدید؟
خودتون الان حساب کنید که قیمت 50کیلوخیارشورچه قدردرمیادوقتی که قیمت رو بدست آوردید(ماگزیمومشودرنظربگیر)بعدخودتون برید توسطح شهربه مغازه دارایی که خیارشورمیفروشندتوضیح بدیدکه کیفیت خیارشورمن ارسایرین بهتره بااین قیمتم کیلویی میدم بهت(سودخودتو ازش وردار)یا حتی میتونی که نمونه هم ببری باخودت.اگه 4 5تا مغازه دار قبول کردمطمعن باش اونای دیگه هم قبول میکنند.با اون تعریفی که کردی من الان دهنم آب افتاد.
درضمن یادت نره(سودکمتر+کیفیت بهتر=فروش بیشتر)
اگرم میخوای بسته بسته یندی کنی که قضیش کاملا فرق میکنه(بهتره اول از خرده فروشی شروع کنی اگه مردم شهرت خوششون بیادمطمعنن مردم کشورم خوششون میاد)
امیدوارم راهنماییتون کرده باشم.
باسپاس
یه توضیح کلی به دوستای گلم بدم
ما هر سال خیار شور واسه مصرف خودمون میریزیم که دهن آدم آب میوفته
بر عکس سال گذشته یه نفر خیار تلخ رو که قیمت پایین هست انداخت بهمون و ما با شک و تردید از همون خیارها استفاده کردیم و خیار شور خوبی
به دست اومد و به هیچ عنوان مزه تلخی نمیداد
قابل توجه برای دوستانی که نمیدونن چرا خیار تلخ میشه عرض کنم که برای شرایطی از جمله خوب نبودن بذر و زمین و مشکلات آب و... ممکن هست خیار کاشته شده
تلخ بشه و فروشی نداشته باشه و قیمتش پایین میاد
حالا نمیدونم شایدم کارخونه ها از همین خیار تلخ واسه خیارشور استفاده کنن
جالب بود نمی دونستم هنوز هم ممکنه کل خیارهای یک مزرعه تلخ بشه !! آخه بذر که دیگه مشکلش حل شده هست و حتی بذرهای جدید خیارهای به عمل اومده تهش هم تلخ نیست .
خلاصه اینکه اگر می تونی کار تبدیلی روی این خیارهای تلخی که به قول خودت ارزشی نداره انجام بدی ، معطلش نکن ایده و کار بسیار خوبیه ، هزینه زیادی هم که نداره ، خیارش که می گی مفته ، نمک هم که قیمتی نداره ، آب هم که همه جا هست
به صورت همون فله ای توی بشکه پلاستیکی آبی ها ردیفش کن ، مشتریش هم زیاده
موفق باشی
با سلام مجدد
فکر کنم با قیمت ارزانتری که میتونم تولید و به فروش برسونم مشتری اولم فست فودی ها باشن.چون از این طریق سود اونها هم بیشتر میشه و
هزینه کمتری بابت خیار شود میدن در ضمن مصرفشونم بالاست.
یادآوری کنم که یکی از دلایل ارزانتر تمام شدن این خیارشور استفاده از خیارهای تلخ هستش که کشاورز به قیمت خیلی ارزان مجبور هست به فروش برسونه.
منتظر راهنماییتون هستم
سلام
ایده ی بسیار جالبی بود... من فکر کنم با این تعریفی که شما از خیار شورت ون کردید 100 درصد موفق میشید.

(02-04-2014 01:10 AM)nader3925 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام دوستان
بنده روشی واسه واسه درست کردن خیار شور بلدم که هزینه تمام شده ارزان میوفته در صورتی که خیلی خیلی با کیفیت و خوشمزه میشه
من خیار سبز تلخ رو با قیمت خیلی ارزان و تا حدودی نزدیک به مجانی از سر زمین
میخرم و خیار شور خیلی خوشمزه ای درست میکنم
آیا تولید توی تناژ بالا را انجام بدم؟
بردم در این هست که با خرید خیار تلخ از سر زمین هزینه اولیه کاهش پیدا میکنه و منم میتونم ارزانتر بفروشم
فقط مواظب باش که با این کارت مردمو سرطان ندی. حالا میایی پول حلال دراری بشه حروم. مواظب عواقبش باش.