(02-01-2014 08:05 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]من تخصصی در زمینه ماهی ندارم ، فقط این را می دونم که چنین استخری اگر آبش شیرین و مناسب و محیط هوای خوبی داشته باشه حکم طلا را داره ، بچسبید به کار که یک زندگی ایده آل می شه ازش کشید بیرون !
اما در مورد سوال 100 درصد توری های مخصوصی وجود داره ، اگر هم گران بود یا ... می توانید از توری های پلاستیکی که جدیدا برای سقف سوله های مواد غذایی (به جای توری مرغی) هست استفاده کنید و یک جوری در کف (مثلا با دوخت وزنه طولی (مثل پاچه شلوار !) سرتاسری و قرار دادن شن درشت ) و با قرار دادن پاکت های تو خالی بادی در سطح آب مهارش کنید .
شایدم به راحتی بشه در کف فنداسیون قرق آبی کار کزاشت و روش ستون های فلزی یا بتونی کار کرد و بینش را توری ماهیگیری نخی یا پلاستیکی مهار کرد
بهترین راهش اینه که از شیلات منطقتون پرس و جو کنید
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز.راهنمایی بسیار مفیدی بود.
(02-01-2014 08:43 PM)یوسف خادم پیر نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.
دوست من آبت چیه؟شیرینه یا شرکاته؟گرمه یا سرد؟استخرتون کجاست؟
من خودم پرورش ماهی دارم(گرم آبی).گفتم اگرزمینت آبش گرم باشه میتونی کپورپرورش بدی.لامصباخیلی سگ جونن تویه هرشرایطی میتونی پرورششون بدی.
اگه آبت سرده قزل آلا بهترین ماهی هست واسه پرورشش ولی بایدسرکیسه رو شل کنی سرمایه خیلی میخواد.درضمن نمیتونی استخری به این ابعاد رو مستقیما بکنیش پرورش ماهی قزل آلا باید درکل همشو تغییربدی وفاز فازش کنی.
درموردطوری باید بگم آره هست.خودم ازش استفاده نکردم.اگه دیده باشی تو سدها از این نوع توری ها استفاده میکنند واسه پرورش ماهی.به این صورت که به شکل دایره هستندوروی آب تور از زیرشون رد شده(درکل مثل دروازه ی بسکتبال هست ولی پایینشو گرفتن والبته تو مقیاس بزرگ تر)
به نظرمن اگه سرمایه ی زیادی واسه پرورش ماهی قزل آلا نداری یه تحقیقاتی هم درموردپرورش ماهی گرم آبی هم بکن.
امیدوارم موفق باشی.
باسپاس
سلام دوست عزیز ممنون
جواب سوال های شما:اب شیرینه(اشامیدنی)دماش رو نمی دونم ولی فک کنم حدود 10تا 15 باشه
فرمایشات شما درسته.ولی من قزل رو بیشتر دوست دارم.استخر ما برای کشاورزی هر روز اب وارد و خارج میشه.تهش حدود 1 متر می مونه که می خوام پرورش بدم
با سپاس
بازار فروش ماهی خوبه
فقط مشکل، نگهداری ماهی و تهیه هزینه غذای ماهی هست
سلام من تخصصم تو زمینه کشاورزی هست استخر آبتون کجا قرار داره گرمابی هست یا سردابی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال:
پرورش دهندگان ماهی از چه غذایی برای ماهی هاشون استفاده میکنن؟
آیا غذای ماهی های گرم آبی با ماهی های سرد آبی فرق داره؟
جوابمو گرفتم

خوراکشون فرق میکنه
اینم در مورد خوراک ماهیان کپور هست:
![[تصویر: Carp%20Catalog1.jpg]](http://faradanehco.org/product/Carp%20Catalog1.jpg)
سلام من رشتم شیلاته و دنبال همچین کاری هستم..بسته به ارایش استخر داره اما با دبی 20 لیتر اگر هوادهی مناسب داشته باشی به صورت لایه ای 200تن در 6 ماه می تونی تولید کنی البته باید شرایط اب زمین و ... بررسی شه
کدوم شهر هستی؟
پرورش توامان ماهی با کشاورزی شرایط خاص داره
نباید در استخر کود مایع بریزی
اگر منبع آب چشمه یا چاه هست باید اکسیژن دهی کنید
برای اینکار کافیه اون لوله ی آب رو کمی ببری بالا تر و یک پمپ هوا دهی هم بذاری داخل استخر
دمای اب اگر حدود 15 هست قزل یا سالمون یا آزاد بریزید
غذای ماهی هم در بازار فراوان هست
اگر اکسیژن کافی به آب بدید تا هر متر مکعب 200 کیلو هم قابل استحصال هست
کار پر منفعتی هست در کل
فقط اینکه بچه ماهی رو از جای مطمین تهیه کنید
بیماری ویروسی باعث از بین رفتن بچه ماهی های زیادی شده امسال
با سلام
مهمترین عامل در آبزی پروری کیفیت و کمیت آب هست.چون گونه ماهی پرورشی (گرمابی یا سردابی )و ظرفیت تولید را مشخص میکند.دومین عامل بحث تکنولوژی و سیستم های آبزی پروری هست که این امکان رو فراهم میکنه با کمترین مقدار دبی اب بالاترین بهره وری رو کسب کنیم.هم اکنون در کشور های مختلف دنیا از جمله دانمارک این سیستم ها تا حدی پیشرفت کرده که با دبی آب یک لیتر درثانیه تا 100 تن از انواع ابزیان رو به خوبی و با ضرایب بالای رشد و کیفیت پروتئین پرورش میدهند.در کشور ما هم خوشبختانه این سیستم ها کم کم رواج پیدا کرده و این رقم فعلا به 60 تن به ازای دبی یک لیتر در ثانیه و 178 کیلوگرم ماهی قزل الا در متر مکعب رسیده است.با توجه به کمبود منابع ابی در اکثر نقاط کشور استفاده از سیستم های مدار بسته پرورش ابزیان با توجیه اقتصادی بالایی که داراست میتواند راهگشای تولید پروتئین سالم درهر شرایطی و سود سرشار بهره برداران این سیستمها باشد.