سلام.
ببخشیدمیتونید قیمت این وسایل رو هم بفرماییدبه خصوص دستگاه بسته بندی؟
همچنین اگه میشه کمی هم در موردفضای موردنیار برای شروع هم یه توضیحی بدید؟
باسپاس
سلامی دوباره.
یک خط کامل لواشک تقریبا نیاز به همان ماشین آلاتی دارد که برای تولید رب گوجه فرنگی استفاده میشود.
ولی در مقیاس کمتر هم میتوان این کار را انجام داد.
یک خط تولید لواشک بسته به دستی بودن-نمیمه صنعتی و صنعتی بودن:قیمتی از چهل میلیون تومان تا .... دارد که شما بر اساس نیاز و سرمایه تان ماشین آلات خود را انتخاب میکنید.
مکان هم تابع ظرفیت تولید است ولی حداقل به فضایی معادل 100 متر مربع نیاز دارید.
در مورد دستگاه بسته بندی هم باید بگم که بسته به سرعت از 15 میلیون تا 25 میلیون متغیر است

یعنی امکانش هست که هم رب و هم لواشک تولید کرد؟
(04-04-2014 03:50 AM)meysam_e نوشته شده توسط: [ -> ]یعنی امکانش هست که هم رب و هم لواشک تولید کرد؟
در این صورت باید تغییراتی در خط تولید داده شود.تولید رب گوجه سرمایه بسیار زیادی میخواهد.
اگه کسی از دوستان اینکارو انجام داده توضیح بده من یکی مشتاقم ک اینکارو انجام بدم.چون آلوچه و سیب و هلو بصوررت تقریبا رایگان میتونم تهیه کنم
(04-04-2014 02:42 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]اگه کسی از دوستان اینکارو انجام داده توضیح بده من یکی مشتاقم ک اینکارو انجام بدم.چون آلوچه و سیب و هلو بصوررت تقریبا رایگان میتونم تهیه کنم
دوست من در چه تناژی میتونین تامین کنین و به چه صورت!
(04-04-2014 03:45 PM)ebrahim.ev نوشته شده توسط: [ -> ] (04-04-2014 02:42 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]اگه کسی از دوستان اینکارو انجام داده توضیح بده من یکی مشتاقم ک اینکارو انجام بدم.چون آلوچه و سیب و هلو بصوررت تقریبا رایگان میتونم تهیه کنم
آلوچه و هلو در تناژ بالا چون باغ هلو حدود 4 هکتار.سیب حدود 5 هکتار داریم و متاسفانه گاهی اوقات فقط بخاطر ی ضربه کوچیکی ک با هلو و یا سیب وارد شده قابل فروش نیستن و بهترین راهکار اینه ک باهاشون لواشک درست کنم
(04-04-2014 04:09 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ] (04-04-2014 03:45 PM)ebrahim.ev نوشته شده توسط: [ -> ] (04-04-2014 02:42 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]اگه کسی از دوستان اینکارو انجام داده توضیح بده من یکی مشتاقم ک اینکارو انجام بدم.چون آلوچه و سیب و هلو بصوررت تقریبا رایگان میتونم تهیه کنم
آلوچه و هلو در تناژ بالا چون باغ هلو حدود 4 هکتار.سیب حدود 5 هکتار داریم و متاسفانه گاهی اوقات فقط بخاطر ی ضربه کوچیکی ک با هلو و یا سیب وارد شده قابل فروش نیستن و بهترین راهکار اینه ک باهاشون لواشک درست کنم
من فکر میکنم بهترین راه برا شما اینه که به صورت دستی و سنتی این کار رو انجام بدین
[
[/quote]
من فکر میکنم بهترین راه برا شما اینه که به صورت دستی و سنتی این کار رو انجام بدین
[/quote]
بصورت سنتی زمان بر نیست؟آیا از پس اون همه میوه میشه بر اومد