سلام دوستان اولین سوالی هست که اینجا مطرح می کنم تمام این مدتی که ثبت نام کرده بودم هر هفته یه بار مطالب رو مطالعه می کردم واقعا انگیزه می گرفتم از اینکه همه از ته دل موفقیت های همدیگر رو به هم تبریک می گفتن و راهنمایی می کردن بهترین و متفاوت ترین فضا برام بود

امیدوارم من رو هم راهنمایی کنید ...
تو شهری هستم که به تازگی منطقه آزاد تجاری داره راه اندازی میشه و در مرز با ترکیه قرار داره به نطرتون چه کاری اینجا میتونه آینده اقتصادی خوبی داشته باشه ؟؟
خیلی خوش اومدی
بهترین کار قبل از اینکه منظقه رونق پیدا کنه ، اخد مجوزهاست (اول کار راحت تره ) ، دوم اگر پول دارید خرید واحد تجاری (جایی که امکان رشدش بالا باشه )
خود کار هم مناطق آزاد برای فروش مستقیم پوشاک بهترین گزینه هست ، برای عمده هم باید ببینید تخصصتون چیه
فوق لیسانس جامعه شناسی دارم که هیچ ربطی به اقتصاد و تولید نداره ولی فکر میکنم با شناختی که از خودم دارم پشتکار و تلاش خیلی بالایی دارم ...
شناخت آنچنانی از منطقه آزاد و نوع فعالیت های مناطق آزاد ندارم و هرچقدر هم تو نت سرچ کردم اطلاعات خیلی کمی پیدا کردم ولی فکر کنم تولید و صادرات تو این مناطق راحت تر انجام بشه
آقا مهدی منظورتون از فروش مستقیم پوشاک چی بود؟؟ دوستان کمک کنید
دوست عزیز ضمن آرزوی موفقیت
علاوه بر سرچ در گوگل و ... ، در تاپیک های انجمن هم سرچ کردید ؟
ممنون دوست عزیز
به نظرتون منطقه آزاد در زمینه صادرات مثلا به ترکیه مزیتی داره یا نه فرقی نمیکنه با جاهای دیگه ؟؟؟
رو صادرات عسل ، پوست ، و تولید و صادرات ورمی کمپوست به ترکیه دارم تحقیق میکنم به نظرتون شدنیه ؟؟
شروع کنیم که زمان علیه ماست !
آری به اتفاق جهان میتوان گرفت
الان دیگه همه از ترکیه جین میارن
البته ما ندیدیم ولی شنیدیدم
لب مرز ترکیه با منطقه آزادی که هنوز شروع بکار نکرده به نظرتون چه فعالیتی سودآورتره ؟؟ از همه دوستان عزیزم که نظراتشون رو مطرح کردن سپاسگذارم
شروع کنیم که زمان علیه ماست !
آری به اتفاق جهان میتوان گرفت
یکی از دوستام بهم پیشنهاد داده شریکی با هم وارد کار پوست دباغی شده و چرم برای داخل و صادرات بشیم نمیدونم میتونیم دوتایی از عهده اش بربیایم ؟؟ راه اندازی کارگاه و خرید پوست و تبدیلش به محصول نهایی ... و اینکه بعد این همه زحمت و تلاش سودی خواهد داشت یا نه ؟
معلومه که کسی دید مثبتی به این کار نداره 
چند ماهه که در مورد تولید ورمی کمپوست دارم تحقیق می کنم ولی هر چی جلوتر رفتم ناامید شدم همه به دنبال فروش محصولند و کمتر خریداری وجود داره صادراتش هم آنچنان مورد توجه بازارهای خارجی نیست به همین دلیل این طرح رو از ذهنم فعلا پاک کردم
مورد دوم صادرات عسل بود یعنی از زنبورداران عسل طبیعی بخریم و بسته بندی و صادر کنیم که این هم با تحقیقی که کردم فکر نکنم عسل صد در صد طبیعی که قابل قبول برای بازار های خارجی باشه با کیفیت و مقدار بالا بتونیم گیر بیاریم
سومین طرح پرورش ماهی قزل آلا بود اونم به چند دلیل از جمله دو دلیل برام منتفی شد یکی اینکه یه شهر نزدیک ،واحد پرورش قزل آلا وجود داره و به نظرم اون یه واحد میتونه نیاز بازار شهرهای اطراف رو تامین بکنه و دلیل دوم اینکه ماهی تو سبد غذایی خانواده ها جایگاه چندان محکمی نداره بین مرغ و ماهی، مرغ بیش تر خریداری میشه
امروز داشتم تو نت می گشتم که به صادرات عجیب و غریب برخوردم صادرات پای مرغ
یا جالبتر از اون پرورش قورباغه !!!!!