سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع کار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و در حال تحصیل
تویه برنامه نویسی یکم تخصص دارم و در زمینه برنامه نویسی در بازار هم یه مدت کار کردم
وسرمایه زیادی ندارم (فقط 500 هزار تومان)

می خواستم پیشنهاد شما را برای شروع کار بدونم
ممنون
میتونید برای اندروید برنامه بسازید؟
متاسفانه باید به فکر مشاغل کاذب باشید ، یک سایت بیارید بالا و توش سی دی و دی وی دی و پاوربالانس و ازین آتاآشغالا بفروشید
بالاخره ازش یک پول تو جیبی درمیاد.

سعی کن علاوه بر دانشگاه مطالعاتت را ببری بالا ، یا در زمینه لینوکس و منیجمنت سرور ، یا برنامه نویسی حرفه ای تحت وب ، که حداقل بعد از پایان تحصیلات بدونی چیکاره ای

موفق باشی داداش
(01-29-2014 06:59 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]میتونید برای اندروید برنامه بسازید؟

نه متاسفانه برنامه نویسی تحت وب کار می کنم
(01-29-2014 08:21 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]متاسفانه باید به فکر مشاغل کاذب باشید ، یک سایت بیارید بالا و توش سی دی و دی وی دی و پاوربالانس و ازین آتاآشغالا بفروشید
بالاخره ازش یک پول تو جیبی درمیاد.

سعی کن علاوه بر دانشگاه مطالعاتت را ببری بالا ، یا در زمینه لینوکس و منیجمنت سرور ، یا برنامه نویسی حرفه ای تحت وب ، که حداقل بعد از پایان تحصیلات بدونی چیکاره ای

موفق باشی داداش

دونبال پول خورد نیستم

برنامه نویس وب هستم و تویه یه شرکت هم کار می کردم شاید تنها دلیلی که تویه این زمینه فعالیت نمی کنم بخاطر گرافیک ضعیفمه

لینوکس هم بلدم کانفیگ کنم و اطلاعات متوسطی هم در رابطه با مدیریت سرور دارم
شبکه و امنیت شبکه رو هم نه خیلی حرفه ای کار کردم
خوبه که دنبال پول خرد نیستید ولی با 500 سرمایه نمی شه انتظار کار پرسود داشت ، باید از تخصص های شخصیتون (بدون سرمایه ) پول بسازید ، همان کارهایی که تا حالا می کردید ، اگر احساس ضعف می کنید ، می توانید اون 500 را خرج کنید تا ضعف ها برطرف بشه

تو دنبای امروز اطلاعات متوسط به درد نمی خوره ، برای کسب درامد پایدار باید در هر زمینه متخصص و خاص باشید

موفق و پیروز
در برنامه نویسی متخصص بشید و بعد از اجرای چند سایت عالی مشتری های جدیدی پیدا میکنید . ارزش و قیمت کارشما به مرور زمان خیلی بالا میره و میتونید خوب درآمد کسب کنید .
و اگه از برنامه نویسی بخوایم چشم پوشی کنیم
دیگه چه کار می تونم انجام بدم ؟
لینک مرجع