01-30-2014, 08:24 PM
صفحه ها: 1 2
01-30-2014, 09:29 PM
(01-30-2014 08:24 PM)goldokhtar نوشته شده توسط: [ -> ]میشه برای شروع کارگاه کیف به صورت خانگی ابتدا به صورت دستی برش زد و با چرخ دوخت
فکر کنم اینجوری به صرفه تر باشه
بله میشه .مزیت کار خونگی و دستی به تولیدها اینه که چون شما با دست می برید و می دوزید می توانید 100ها نوع طرح و مدل در بیارید اما تولیدی چنین امکانی نداره پس با کمی خلاقیت می تونید به نتیجه مطلوب برسید .شبکه بازار خانم و آقایی را باهاشون صحبت می کرد که تو کار چرم بودند در خانه هم کار می کردند و خرج خودشون با 4تا بچه را می دادند طرف به نظر میرسید راضی هم بود
01-31-2014, 01:43 AM
(01-30-2014 09:29 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از پاسختون(01-30-2014 08:24 PM)goldokhtar نوشته شده توسط: [ -> ]میشه برای شروع کارگاه کیف به صورت خانگی ابتدا به صورت دستی برش زد و با چرخ دوخت
فکر کنم اینجوری به صرفه تر باشه
بله میشه .مزیت کار خونگی و دستی به تولیدها اینه که چون شما با دست می برید و می دوزید می توانید 100ها نوع طرح و مدل در بیارید اما تولیدی چنین امکانی نداره پس با کمی خلاقیت می تونید به نتیجه مطلوب برسید .شبکه بازار خانم و آقایی را باهاشون صحبت می کرد که تو کار چرم بودند در خانه هم کار می کردند و خرج خودشون با 4تا بچه را می دادند طرف به نظر میرسید راضی هم بود
متوجه منظورتون نشدم .چرا دستگاه ها در در آوردن طرح و مدل محدودیت دارن؟ معمولا دستگاه کار و سرعت میدن؟
کسی حدود فیمت چرخ چرم دوزی را نداره؟
01-31-2014, 08:01 AM
نقل قول :ممنون از پاسختونخواهش می کنم
متوجه منظورتون نشدم .چرا دستگاه ها در در آوردن طرح و مدل محدودیت دارن؟ معمولا دستگاه کار و سرعت میدن؟
نه دستگاه ها محدودیت زیادی ندارند اما هزینه مالی و زمانی داره .از طرفی نیاز به آموزش نیرو داره برای همین کلا تو دنیا تولیدی ها سودشون در تولید تعداد زیاد از یک طرح است
بر فرض یک کیف از 10تکه چرم برش خورده درست شده .برش با لیزر گرون در میاد برای همین با قالب و پرس برش می دهند .قالب باید شکل چرمی که قراره برش بخوره .هر بار ساخته بشه .برفرض قالبی 500تومن تراشکار بگیره و بسازه برا 10 تیکه میشه 5 میلیون حالا تولیدی نمی تونه هر روز بده براش قالب بسازند از اون طرف باید هر روز نیرو را آموزش بده تا مدل جدید را بدوزند و........اما برش دستی و خانگی هیچ کدوم از محدودیتها را نداره
03-04-2015, 07:09 PM
من از یک نفر که گارگاه بزرگ چرم داشت پرسیدم،گفت حدودا ۱۲ میلیون قیمتشه
05-01-2016, 02:25 AM
(01-29-2014 11:21 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]چیزی که جواب کارتون را بده از 20 شروع می شه
همچنین می تونید طراحی را خودتون بکشید ، بدید بیرون براتون کارمزدی (دقیقه ای ) برش بزنند
سلام دوست عزیز
من در همین خصوص یه سوال داشتم
من هم می خواهم تو زمینه کیف زنونه با دستگاه لیزر یه همچین کاری رو شروع کنم. می تونم در اول کار از دستگاه سایرین بصورت دقیقه ای استفاده کنم ولی فعلا در زمینه طراحی هم مشکل دارم.
من دنبال طرح هایی شابلون کیف زنون مثل طرح زیر هستم
http://tvtd.ir/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-...laser-cut/
البته چون باید دقیق و طبق سمبه های کار چرم باشه می خواهم از طرح های اماده شروع کنم
اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید
صفحه ها: 1 2