سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی برای پرنده فروشی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان انجمن
دوستان گلم ازتون مشورت می خواستم ، من 27 سال سن دارم و لیسانس نرم افزار دارم ، تجربه کمی هم تو طراحی سایت دارم، 10،000،000 تومان هم پس انداز دارم .
یکی از دوستانم تو کار پرنده فروشی هست ، بهم پیشنهاد داده برم باهاش شریک بشم ، میگه سودش عالیه اما من هیچ تجربه ای ندارم . تو انجمن هم یه جستجو کردم اما مطالب زیادی دستگیرم نشد . به همین دلیل گفتم این موضوع رو بنویسم و ازتون کمک بگیرم . آیا این کار سود داره؟ سودش چقدره؟ می سرفه؟ اشکالات این کار چیه؟ آیا پیشنهاد دیگه ای برای من دارید؟ ممنون می شم کمکم کنید شدیدا و فوری به کمکتون احتیاج دارم
قبل از شریک شدن ، دو سه ماهی به عنوان شاگرد پیشش کار کنید ، ببینید اصلا از کار خوشتون میاد یا نه ، ببینید با رفیقتون می تونید تو کار هم رفیق باشید یا نه ، بعد اقدام به شراکت کنید ، این روزها تو هر شغلی همه دنبال شریک می گردند ، پس پیشنهاد اکازیونی به شما نشده

اما در مورد کار
کار با موجود زنده کار سختیه ، تجربه بالایی نیاز داره ، و خدای ناکرده با یک بی احتیاتی یا حادثه غیر مترفیه کل سرمایه دود می شه ، مشتری هاش کم و خاص هستند ، ولی درصد سود بالاست ، به شرطی که فروش هم بالا باشه

در کل اینکار عشق می خواد ، اگر نداری دنبالش نرو
دوستمون آقامهدی راست میگه اول بروشاگردش شو
به علاوه دوستتون اگه درامدش خوبه چرادمبال شریک میگرده.
باهمین 10تومن میشه خیلی کارا کرد مثلایکی از دوستان نمایندگی پخش لوازم آرایشی روگرفته با5تومن اونم درامدش خوبه ولی تصمیم اصلی رو خودت بگیر یه دودوتاچهارتاکن بزارحسابا دستد بیاد بعد بروتویه کاری.
باسپاس
(01-25-2014 01:06 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]قبل از شریک شدن ، دو سه ماهی به عنوان شاگرد پیشش کار کنید ، ببینید اصلا از کار خوشتون میاد یا نه ، ببینید با رفیقتون می تونید تو کار هم رفیق باشید یا نه ، بعد اقدام به شراکت کنید ، این روزها تو هر شغلی همه دنبال شریک می گردند ، پس پیشنهاد اکازیونی به شما نشده

اما در مورد کار
کار با موجود زنده کار سختیه ، تجربه بالایی نیاز داره ، و خدای ناکرده با یک بی احتیاتی یا حادثه غیر مترفیه کل سرمایه دود می شه ، مشتری هاش کم و خاص هستند ، ولی درصد سود بالاست ، به شرطی که فروش هم بالا باشه

در کل اینکار عشق می خواد ، اگر نداری دنبالش نرو
با سلام و ارادت
من یه اطلاعاتی میدم در مورد پرندگان شکاری شاید ربطی به موضوع پرنده فروشی نداشته باشه اما جایی بهتر از اینجا ندیدم
دوست عزیزمون که در بالا توضیح دادن درسته. تو شهر ما هم پرنده های شکاری (هوبره- چرخ - بهری) شکار میکنن(غیر قانونی= مجازات سنگین دارد) و بعد اینارو با قیمت 20 تا 30 میلیون به دلال میفروشن و بعد دلال با قیمت 300 تا 400 میلیون به شیخ نشینهای امارات، قطر، بحرین، کویت و ... میفروشن و اونا باهاش بز کوهی و ... شکار میکنن (فیلم شکار در یو تیوب وجود دارد)
و کسانی در مشهد هستند که میرن در خاک روسیه برای گرفتن این پرندگان و بعد میارن بوشهر میدن به دلال
اگه خودت باچشهای خودت دیدی که یه پرنده ی شکاری رو میدن به شیخ ها باقیمت400ملیون من چیزی نمیگم وحق باشماست.
ولی اگه خودت ندیدی وفقط برات تعریف کردن که این جوریه بایدبگم سخت بهت دروغ گفتند(ببخشیدها).
اون فیلم هایی که نشون میده یه عقاب بزه کوهی رو از بالای صخرهابلندمیکنه کاملا واقعیه ولی اینو باید بگم فقط دو نژادهستند که این قابلییت رو دارن(یک نتژادانگپلیسی ودومی نژادمغولی)تو ایران همچین پرنده های تا الان مشاهده نشده.
درضمن من تو یه مستندی دیدم شیخ هامعمولا کلکسیونی کامل از انواع اشیاعی که دوست دارن رو دارن مثلا همین عقاب اونایی که شکاردوست دارن مطمعن باشید 10ها عقاب شکاری برای انواع شکارهادارن.
یکیشون برندفراری رودوست داشت از هر مودل یک ماشین داشت(ماشینای معروفوداشت)
دیگه یه شیخ نشین نمیاد واسه پرنده ی شکاری بیاد بادلالا مزاکره کنه.
گرفتی چیشد.
باسپاس.
(01-25-2014 02:03 PM)یوسف خادم پیر نوشته شده توسط: [ -> ]اگه خودت باچشهای خودت دیدی که یه پرنده ی شکاری رو میدن به شیخ ها باقیمت400ملیون من چیزی نمیگم وحق باشماست.
ولی اگه خودت ندیدی وفقط برات تعریف کردن که این جوریه بایدبگم سخت بهت دروغ گفتند(ببخشیدها).
اون فیلم هایی که نشون میده یه عقاب بزه کوهی رو از بالای صخرهابلندمیکنه کاملا واقعیه ولی اینو باید بگم فقط دو نژادهستند که این قابلییت رو دارن(یک نتژادانگپلیسی ودومی نژادمغولی)تو ایران همچین پرنده های تا الان مشاهده نشده.
درضمن من تو یه مستندی دیدم شیخ هامعمولا کلکسیونی کامل از انواع اشیاعی که دوست دارن رو دارن مثلا همین عقاب اونایی که شکاردوست دارن مطمعن باشید 10ها عقاب شکاری برای انواع شکارهادارن.
یکیشون برندفراری رودوست داشت از هر مودل یک ماشین داشت(ماشینای معروفوداشت)
دیگه یه شیخ نشین نمیاد واسه پرنده ی شکاری بیاد بادلالا مزاکره کنه.
گرفتی چیشد.
باسپاس.
با سلام خدمت برادر عزیزم
اطلاعات شما کاملا درسته و من باید یه کم بیشتر توضیح بدم
کسانی و گروهی را دیدم!!! نه شنیدم!!!( زیاد نمیتونم از افراد اطلاعات بدم شرمنده) و قبلا عرض کردم که از طریق مسیر کوهستان از طرف مشهد وارد خاک ترکمنستان و بعد قزاقستان و بعد روسیه(هم مرز مغولستان برای شکار نژاد مغولی) میشوند. وتمام سختی ها و عواقب را به جان میخرند(محیط زیست هر کشور قوانین خاص خودشو داره و از نظر بین المللی هم همینطور. شاید هم حبس ابد و ...).
- شما میگید میتونه 10 فراری بخره و هر فراری 1 میلیارد در نظر بگیریم میشه 10 میلیارد فقط پول ماشین پس 400 میلیون براش چیزی نیست. قیمت پرندگان ایرانی هم 20 تا 80 میلیون. و پیشنهاد رشوه به ماموران محیط زیست 100 میلیون
- همون طور که میدونید این پرندگان نادر هستند. و همه جا پیدا نمیشه و شیخ نشین مجبور است که با قاچاقپیان مذاکره کند. چون راهی جز این ندارد.
- 400 میلیون که نه میلیاردی میفروشن این لینک رو حتما حتما ببین تا باور کنی!!! [http://webzine.mehrnews.com/FullStory/News/?NewsId=11220]
از همه دوستان گلم بابت کمک خالصانتون ممنونم . می شه خواهش کنم یکم بیشتر در مورد نمایندگی پخش لوازم آرایشی توضیح بدین؟ به چه صورت هست؟ اگه دوستان گلم پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون می شم کمکم کنید.
سلام
Ehsan555kجان من نمیگم 400ملیون واسه یه پرنده زیاده اونم واسه شیخ ها.
میگم هر شیخی مثل کلکسیونه فراری داره کلکسیونی از عقاب هاروهم داره(اگه علاقه مندباشه به پرنده)وخودش عقابی رو که ازتخم بیرون میاد رو ازهمون اول پرورش میده.

من منظورم این بود.
باسپاس
لینک مرجع