سلام به همه دوستان شب و روزتون به خیر!
اول بگم من یه ساندویچی یا بهتره بگم فلافلی دارم و در کنارش سمبوسه هم دارم! چند روز قبل رفتم به یه مغازه یکی از همکارا و بحث شد و ایشون گفت من وقت نمی کنم سمبوسه بزنم و سرم شلوغه ولی اگه بزنم شبی تا 400 تا هم فروش میره!
سر همین حرف جرقه ای تو ذهنم خورد که بیام و سمبوسه بزنم و بین ساندویچی ها و فلافلی ها کلا پخش کنم!
البته سودش کمه و باید به صورت برون سپاری انجام بشه یعنی کاراش رو به صورت درصدی بدم به کسای دیگه تا انجام بدن و من فقط پخشش کنم!!
البته این دوست من میگه من فقط به دستای خودم اعتماد دارم و کار بقیه رو قبول ندارم!
حالا من نظر شما دوستان رو می خوام!

میتونی فلافل خام بزنی؟ فلافل خام بزن بزار فریزر یخ بزنه کیلویی ببر بفروش به همین مغازه دارا که فروششون بالاست
اما باید لوازم مصرفی رو به صورت عمده بخری تا قیمت فلافل برات ارزون بیفته
سمبوسه هم من تهران زیاد دیدم افرادی که پخش میکنن اونم کار خوبیه
ممنون! فلافل خام زیاد ممکن نیست چون بمونه زود خراب میشه و باید در همون روز یا حداکثر یه روز دیگه مصرف یشه!
سمبوسه هم من به صورت خام در اختیار مغازه ها قرار می دم و اونا خودشون سرخ کرده می دن دست مشتری!
اونا پخش می کنن یا به صورت معمولی می فروشن؟!
من دیدم به صورت سرخ شده بود پیراشکی گوشت و سمبوسه و از این چیزا بود فلافل هم به ذهن خودم رسیده بود همچین کاری بکنم رفتم گشتم دیدم هست به صورت یخ زده تو بسته های 5 کیلویی اگر اشتباه نکنم انبار نفت تهران دیده بودم
بقیه دوستان نظری نداشتن؟؟×؟
نظر نمی خواد که
بزن تو کارش ، سفارشات همین یک نفر را فعلا بگیر و شروع کن به پیچیدن کم کم وسعت کارت را گسترش بده و از بقیه هم سفارش بگیر
در اینده کارت گرفت می تونم برات یک سمیوسه پیچ تمام اتوماتیک هم بسازم ، البته اگر در بازار نباشه
اگر تصمیمت قطعیه از سختیهاش نمیترسی وسط راه عقب نمیکشی و انگیزشو کامل داری شروع کن اگه کارت گرفت به قول دوستمون از بقیه جا ها هم سفارش بگیر بعدا سفارشات خیلی شد میتونی کارگر بگیری...
منم خیلی به فلافلی فکر کردم. دوست عزیز میشه بگید درآمدش چطوره ؟ و جند درصد سود داره ؟
ممنونم
دوستان کسی میدونه برای تولید و پخش قانونی فلافل باید چکار کرد ؟ من شنیدم که باید از بهداشت مجوز بگیری.
آیا واقعا بهداشت چنین مجوزی رو میده ؟
اگر من بدون مجوز و بصورت کاملا بهداشتی این کارو انجام بدم ممکنه واسم مشکل درست کنند؟
ممنونم.
(01-18-2014 09:45 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]نظر نمی خواد که
بزن تو کارش ، سفارشات همین یک نفر را فعلا بگیر و شروع کن به پیچیدن کم کم وسعت کارت را گسترش بده و از بقیه هم سفارش بگیر
در اینده کارت گرفت می تونم برات یک سمیوسه پیچ تمام اتوماتیک هم بسازم ، البته اگر در بازار نباشه
سلام الان توشهرما سمبوسه1500تومن هستش اگه بخوام دستگاه سمبوسه پیچ بخرم و سمبوسه بزنم چقدر باید به مغازه دار بفروشمش میخوام ببینم سود خودم متوسط چقدر میشه؟
قیمت خرید دستگاه چقدره