سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جون من یه راهنمایی کوچک بکنید.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
میخوام بزنم توی خط رطب و خرما.
میخوام واسه شروع رطب و خرامای بم رو بخرم و در فارس پخش کنم.
نظر یا پیشنهادی دارید؟
جون من دریغ نکنید حتی در حد یه نقطه.
دمتون گرم
دوست عزیز. اولین کاری که باید انجام دهی بازاریابی است. بحد کافی میتوانی مشتری پیداکنی؟
خوبه ولی اول به صورت کم این کار رو انجام بدید ببینید می تونید و خرید میشه ازتون یا نه؟!

بعد کم کم بازار دستتون میاد! بهتره به طور مستقیم با خرده فروشا کار کنید چون عمده فروشها مطمئنن کانال های خودشون رو دارن!
به نظر من از جایی که میدونی دیگه پایینتر قیمت ممکن قیمتو بگیر بعد برو تحقیق کن ببین قیمت خرید فروشنده ها چنده بعد بگو من فلان قیمت برات بیارم میخری؟ همینجور یه چندتا مغازه بازاریابی کن بعد برو عمده وردار بیار بده بهشون...یه مقدار ناچیز کمتر از بقیه سود بگیری رو هوا میزننت
یکی از بدی های این کار اینه که اکثر مغاز ها پول رو به صورت نقد نمیدن که این کار 2 تا ضرر داره
یکی اینکه اذیت میشین برای پول گرفتن از مغازه ها
دوم اینکه سرمایه اولیه زیادی میخواد (البته بسته به اندازه ای که پخش دارین)
تو شهر بهبهان در استان خوزستان(البته من اهواز زندگی میکنم)یک نفر هست به نام یحیی داردان که یک زندگی معمولی داشت ولی چند سال پیش با بسته بندی خرمای شهر خودشون بهبهان با برند(داردان) تونست بخشی از بازار استان و استان های مجاور رو به دست بگیره و به خارج از کشور هم صادرات داشته باشه و زندگی بسیار عالی ای داره.شک نکنید که صنایع بسته بندی و البته تبدیلی بسار سود آور هست.
باید حتما بازاریابی خوبی انجام بدی تا موفق بشی
این هم یادت نره که سود کمتر برابر هستش با فروش بیشتر
یه نکته دیگه از یکی از استادای دانشگاهمون که کارخونه هم داره و کالایی که تولید میکنه تو خاور میانه فقط ت انحصار خودشه:
در هر کاری یا اولین باش یا بهترین
حالا که مطمئنن شما اولین نفر تو استان فارس نیستی ولی سعی کن بهترین باشی چه تو قیمت چه تو کیفیت و چه تو عرضه محصول.
لینک مرجع