سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فایل صوتی خود هیپنوتیزم برای قانون جذب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
(01-21-2014 03:45 PM)افسون نوشته شده توسط: [ -> ]من فایلشو دارم ولی نمیدونم چطوری اینجا بزارم؟
من فایلشو دارم ولی نمیدونم چطوری اینجا بزارم؟
اگر فایل رو روی کامپیوتر خودتون دارید باید تو سایتهای آپلود سنتر آپلود کنید که بنده راضی به این همه زحمت نیستم ولی اگه لینک دانلود فایل رو داشته باشید فقط کافیه اون رو در این تایپیک کپی کنید
دوستان من امشب به این فایل نیاز ضروری دارم لطفا کمکم کنید
مثل اینکه تو این سایت کسی به فکر ما نیست
من نااميدتون نکنم اما خود هيپنوتيزم حداقل 2،3هفته کار ميخواد خيييلي هم از اينکه يکي هيپنوتيزمتون کنه سختتره.
بايد کلي روي آرامش بدن کار کنيد که خيلي ها هستن ماه ها توي همين يه مرحله ميمونن..
اگه خيلي خواستتون فوري فوتيه بنظرم توي اين زمان کم از عبارات تاکيدي استفاده کنيد من گارانتي ميکنم 80درصد موفقيت رو توي اون خواسته داريد.

باور+آرامش+عبارت تاکيدي..
اصلا استرس نداشته باشين لطفا!
(01-22-2014 03:16 PM)Elixir نوشته شده توسط: [ -> ]من نااميدتون نکنم اما خود هيپنوتيزم حداقل 2،3هفته کار ميخواد خيييلي هم از اينکه يکي هيپنوتيزمتون کنه سختتره.
بايد کلي روي آرامش بدن کار کنيد که خيلي ها هستن ماه ها توي همين يه مرحله ميمونن..
اگه خيلي خواستتون فوري فوتيه بنظرم توي اين زمان کم از عبارات تاکيدي استفاده کنيد من گارانتي ميکنم 80درصد موفقيت رو توي اون خواسته داريد.

باور+آرامش+عبارت تاکيدي..
اصلا استرس نداشته باشين لطفا!
از پاسختون ممنونم به من خیلی امید داد
داداش يا احتمالا آجي خوبم.. چون من در زمينه خود هيپنوزم مطالعه داشتم اينو گفتم.شما بازم تحقيق کن شايد راهي باشه که بشه زودتر از اينهاهم از خودهيپنوز به نتيجه رسيد که من ازش بي اطلاعم..
من چيزي رو که بهش باور و ايمان صددرصد داشتم بهتون پيشنهاد کردم..عبارت تاکيدي حتما جواب ميده.
(01-22-2014 05:54 PM)Elixir نوشته شده توسط: [ -> ]داداش يا احتمالا آجي خوبم.. چون من در زمينه خود هيپنوزم مطالعه داشتم اينو گفتم.شما بازم تحقيق کن شايد راهي باشه که بشه زودتر از اينهاهم از خودهيپنوز به نتيجه رسيد که من ازش بي اطلاعم..
من چيزي رو که بهش باور و ايمان صددرصد داشتم بهتون پيشنهاد کردم..عبارت تاکيدي حتما جواب ميده.
فکر کنم از پاسخ قبلیم برداشت تمسخر داشتید ولی جدی گفتم واقعا بهم امید داد
(01-21-2014 03:45 PM)افسون نوشته شده توسط: [ -> ]من فایلشو دارم ولی نمیدونم چطوری اینجا بزارم؟

سلام دوست گرامی لطفا فایل رو برام ایمیل کن من خیلی بهش نیاز دارم وامیدوارم بتونم جبران کنم با تشکر
ایمیل من:hbkmfr@gmail.com
mfrptc@gmail.com
(01-10-2014 10:17 PM)ali007 نوشته شده توسط: [ -> ]اگه کسی بزاره من هم استقبال میکنم

من دارم ولی نمیدونم چجوری بذارم توو سایت
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع