01-07-2014, 06:03 PM
با سلام خدمت همه دوستان!
مستقیم میرم سر اصل مطلب!
چند وقت پیش با یه نفر شریک شدم و دوتا سایت زدیم یکی سایت دانلود نرم افزار و یکی سایت فروش شارژ!
خب آدمی که بدون تحقیق و چشم بسته و فقط به این حساب که سایت های زیادی دارن پول پارو میکنن آخرش میشه این.gif)
راستش بعد از این اتفاق از خانوادم و دوستام خجالت کشیدم که چقدر سعی کردن منو کمک کنن من قبول نمیکردم.gif)
پس تصمیم گرفتم جبران کنم!
اولش اصلا نمیخواستم دیگه اینترنت بیام بعدش گفتم پولم و اینجا از دست دادم پس از همینجا باید در بیارم!
یه مدت تحقیق کردم به هرچی فکر میکردم و در موردش تحقیق میکردم آخرش به در بسته میخوردم ( به هر دلایلی )
تا اینکه یاهو داشتم با یکی از بچه ها صحبت میکردم یهو یکی سند داد که فروش ای دی مستر
زودی بهش پی ام دادم اینکه ای دی مستر چیه و ......
یه توضیحات کوتاهی داد قانع نشدم رفتم سمت دکتر گوگل
یکم تحقیق کردم به یه نرم افزاری برخورد کردم ساخت ای دی 4 حرفی همراه با فیلم آموزشی!
زودی دانلود کردم 3تا ای دی باهاش ساختم و شروع کردم تبلیغ
تا شب 10 تومن فروختمشون.gif)
یه ماهی کار کردم فروش کم بود ولی لذت بخش بود!
رفتم سمت پسره گفتم برات مستری میارم بهت پورسانت بده!
براش 10 تا مشتری بردم بابت هر ای دی هم 1000 تومن پورسانت گرفتم بعدش هم یه مستر بهم داد!
خب از اون روز شروع کردم نزدیک به 4 ماهی میشه که میفروختم میان گین دقیقی از فروش ماهیانه ندارم ولی به جرعت میتونم بگم بالای 1/000/000 تومن فروش کردم
میخواستم اینو بگم اراده و پشتکار که باشه خدا حتمآ کمکت میکنه
مستقیم میرم سر اصل مطلب!
چند وقت پیش با یه نفر شریک شدم و دوتا سایت زدیم یکی سایت دانلود نرم افزار و یکی سایت فروش شارژ!
خب آدمی که بدون تحقیق و چشم بسته و فقط به این حساب که سایت های زیادی دارن پول پارو میکنن آخرش میشه این
.gif)
راستش بعد از این اتفاق از خانوادم و دوستام خجالت کشیدم که چقدر سعی کردن منو کمک کنن من قبول نمیکردم
.gif)
پس تصمیم گرفتم جبران کنم!
اولش اصلا نمیخواستم دیگه اینترنت بیام بعدش گفتم پولم و اینجا از دست دادم پس از همینجا باید در بیارم!

یه مدت تحقیق کردم به هرچی فکر میکردم و در موردش تحقیق میکردم آخرش به در بسته میخوردم ( به هر دلایلی )
تا اینکه یاهو داشتم با یکی از بچه ها صحبت میکردم یهو یکی سند داد که فروش ای دی مستر

زودی بهش پی ام دادم اینکه ای دی مستر چیه و ......
یه توضیحات کوتاهی داد قانع نشدم رفتم سمت دکتر گوگل

زودی دانلود کردم 3تا ای دی باهاش ساختم و شروع کردم تبلیغ

تا شب 10 تومن فروختمشون
.gif)
یه ماهی کار کردم فروش کم بود ولی لذت بخش بود!
رفتم سمت پسره گفتم برات مستری میارم بهت پورسانت بده!
براش 10 تا مشتری بردم بابت هر ای دی هم 1000 تومن پورسانت گرفتم بعدش هم یه مستر بهم داد!
خب از اون روز شروع کردم نزدیک به 4 ماهی میشه که میفروختم میان گین دقیقی از فروش ماهیانه ندارم ولی به جرعت میتونم بگم بالای 1/000/000 تومن فروش کردم

میخواستم اینو بگم اراده و پشتکار که باشه خدا حتمآ کمکت میکنه