سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی برای شروع کار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان سلام
بنده کارمند بانک هستم و از شمردن پولهای مردم حس بسیار بدی دارم
استعداد شگرفی در نوشتن دارم
فکر کردم شاید در زمینه طراحی شعارهای تبلیغاتی موفق باشم.
لطفاً راهنمایی بفرمایید
با تشکر
چرا هیچ‌کس جوابی نمی‎دهد؟
آخه چه جوابی؟
خوب اگه شعری در مورد محصولی دارید با شرکت مربوطه تماس بگیرید و با بازرگانیشون صحبت کنید. ولی در ایران برای ایده ثبت شده هم تره ای خورد نمیکنن چه برسه برای شعر که باد هواست
داداش کسی برای شعار به جایی مراجعه نمی کنه برای خرید یا سفارش دی:
بالاخره دور و بر هر شرکت یا آدم موفقی که دنبال شعار می گرده ، آدم فضول زیاده دی: تو این همه آدم یکیشون یه چی می گه که به مزاج آقایون خوش بیاد دیگه

به نظر من بهتره به دیگر تواناییهاتون فکر کنید

موفق باشی
به نظرم اگه بتونید امور تبلیغآتی دیگه ای هم یاد بگیرید مثه طراحی کاتالوگ یا..میتونید با خیلی از شرکت های تبلیغاتی فعالیت پاره وقت داشته باشید.
حیف نیست.کارمند بانک ک وضعش خوبه ک.
دادا قربونت یک شعار بده برای این مجیک اِگ ببینیم چیکاره ای دی:
سلام
من قبلا کافی نت داشتم و به خاطر این که جو گیر شدم جمع کردم ولی الان دیگه نمیتونم دوباره باز کنم هزینه زیادی می خواد رشته من هم فوق دیپلم کامپیوتر هستش و تخصص خاصی ندارم فقط در حد عیب یابی و اسمبلیونصب ویندوز میدونم الان بیکارم و تو شرکت ها هم دوس ندارم کار کنم میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
(03-30-2014 10:28 AM)morteza_mili نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من قبلا کافی نت داشتم و به خاطر این که جو گیر شدم جمع کردم ولی الان دیگه نمیتونم دوباره باز کنم هزینه زیادی می خواد رشته من هم فوق دیپلم کامپیوتر هستش و تخصص خاصی ندارم فقط در حد عیب یابی و اسمبلیونصب ویندوز میدونم الان بیکارم و تو شرکت ها هم دوس ندارم کار کنم میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

هر وقت واقعا تشنه کار کردن شدی به انجمن مراجعه کن.
چون الان خیلی راحت میتونی در یک شرکت کامپیوتری کارت رو شروع کنی و اگه دوست داشتی بعد از ظهرها کار با مدارهای الکتریکی و یا برنامه نویسی میکروها رو یاد بگیری تا سکوی پروازت باشه.
الان دیگه کسی برای مدرک تره هم خورد نمیکنه و فقط میگن این مشکل من هستش آیا میتونی حل کنی یا نه؟!؟! همین و بس
سلام حق با هومان هست
مرتضی . کافی نت خوبه اگه میتونی دوباره باز کن کامپیوتر دست دوم بذار با ظاههر تمیز . کم کم راه میفته انشاااا
لینک مرجع