سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: میوه کیوی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
امروز متوجه شدم که کسایی هستند که زمینشون رو متری 20 هزار تومن هم بفروشن
شما مطمئنی 1 هکتار کیوی 180 میلیون درآمد داره؟؟؟؟
(01-27-2014 02:14 PM)elmvile نوشته شده توسط: [ -> ]شما مطمئنی 1 هکتار کیوی 180 میلیون درآمد داره؟؟؟؟
180 تومن رو تو شرایط عالی میده ولی 130 تا 150 میلیون صددر صده
دوست عزیز با عرض پوزش
ولی اینجور که من اطلاع دارم کیوی تو ایران و با بهترین شرایط سالیانه 30 تن تا 35 تن در هکتار محصول میده که البته بیشتر کشاورزای ایرانی فکر کنم همون حدود 20 تن رو برداشت میکنن که مثلا امسال حدود 1500 فروختن که میشه 30 تومن تازه از این 30 باید هزینه های خرید کود و کارگر و آبیاری و این حرفا رو کم کنی تا ببینی آخرش چقدر میمونه
(02-02-2014 12:47 AM)elmvile نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز با عرض پوزش
ولی اینجور که من اطلاع دارم کیوی تو ایران و با بهترین شرایط سالیانه 30 تن تا 35 تن در هکتار محصول میده که البته بیشتر کشاورزای ایرانی فکر کنم همون حدود 20 تن رو برداشت میکنن که مثلا امسال حدود 1500 فروختن که میشه 30 تومن تازه از این 30 باید هزینه های خرید کود و کارگر و آبیاری و این حرفا رو کم کنی تا ببینی آخرش چقدر میمونه
نمیدونم اهل کجا هستید و از چه کسی سوال کردید ..ولی ما خودمون تو حیاط خونمون 75 تا درخت کیوی داریم که تو 1000 متر مربع کاشته شده امسال 6 تن میوه داد کیلویی1700 فروختیم که میشه حدود 10 میلیون تومن که زیاد خوب امسال میوه نداد و میوش کمی ریز بود
حالا شما ده هزار متر رو حساب کنید؟
سلام آقا افشین
آیا این میوه رو میشوه تو استان زنجان هم کشت کرد؟
(04-15-2014 11:46 AM)goldcover نوشته شده توسط: [ -> ]سلام آقا افشین
آیا این میوه رو میشوه تو استان زنجان هم کشت کرد؟
سلام... تا اونجایی که من میدونم باید جایی کشت بشه که رطوبت بالایی داشته باشه
و تا حالا به غیر از گیلان و مازندران و گلستان نشنیدم جای دیگه ای کشت بشه
بزرگوار اين زمين ها با اين قيمت در كدوم منطقه قراردارن؟سند دارن يا قولنامه اي؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع