سلام .من تو شهرستان زندگی میکنم . پدرم کشاورز و تولید کننده انبوه سیب زمینی چه بصورت بذر چه بصورت مصرف خوراکی هست . راستش تصمیم گرفتم با داشتن سردخانه و همچنین 2 فضای 200 و 150 متری مجزا کار بسته بندی سیب زمینی و سیر و پیاز رو شروع کنم . تا 10 میلیون هم سرمایه دارم .راهنمایی کنید اگر کسی تو کار بسته بندی هست به صرفه هست یا نه
سلام . کدوم شهرستان هستید ؟ تولیدتون در چه حده و حدود قیمتی که میفروشید چقدره ؟
اگه میتونی چیپس فله تولید کن سود خوبی داره!!
تازه بسته بندی بهداشتی و اینا هم زیاد هزینه نداره!
از دستگاههای دست دوم هم می تونی استفاده کنی!
حدوداً 100 هکتار زیر کشت سیب زمینی هست .
در مورد چیپس هم فکر میکنم دستگاهها و مجوز های لازم گرون در بیاد .
کسی اطلاعی در مورد هزینه های داره ؟
کار بسته بندی جوابگو هست ؟ یا چیپس و خلال و .....
نمیدونم پودر سیب زمینی وجود داره و یا نه؟؟؟
اما به راحتی میشه سیب زمینی ورقه ورقه شده رو تویه خشک کن های خورشیدی که به راحتی میشه ساختشون، خشک کرد و پودرش کرد.
قاعدتا باید ماندگاری بالا و مصارق متعددی داشته باشه از جمله درست کردن پوره سیب زمینی و یا در صنایعی مانند سوپ آماده.
یه چیزی تو مایه های پودر پیاز ...
(12-30-2013 06:24 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط: [ -> ]نمیدونم پودر سیب زمینی وجود داره و یا نه؟؟؟
اما به راحتی میشه سیب زمینی ورقه ورقه شده رو تویه خشک کن های خورشیدی که به راحتی میشه ساختشون، خشک کرد و پودرش کرد.
قاعدتا باید ماندگاری بالا و مصارق متعددی داشته باشه از جمله درست کردن پوره سیب زمینی و یا در صنایعی مانند سوپ آماده.
یه چیزی تو مایه های پودر پیاز ...
قصد جسارت ندارم اما چون هدف همگی ما کمک به دوستان هست عرض کنم پودر سیب زمینی از نظر من برای مصرفی که شما فرمودید (به عنوان غلیظ کننده در سوپ استفاده بشه )توجیه اقتصادی نداره .
چون کارخونه های ساخت چیپس از سیب زمینی مقادیر زیادی نشاسته میگیرن که میتونه مورد مصرفی شما رو تامین کنه ضمن اینکه محصول ارزش خودشو حفظ میکنه و به عنوان چیپس سود بالاتری داره.
خشک کن خورشیدی که سرطان زاست!
بنظرم چندتا دستگاه فرچیپس بگیر و فرچیپس تولید کن تو شهر ماخیلی طرفدار داره 1 بسته کوچیکش 3 تومنه
(البته چیپس هم خیلی مفیدنیستا ولی از اول خلقت آدم طرفدار داشته!!!)