12-29-2013, 08:30 PM
صفحه ها: 1 2
12-29-2013, 11:18 PM
انشاالله خداهمه ی مریضارو به حق محمد(ص)وامام حسن مجتبی شفابده
دوستان برای شفای مادریکی ازدوستامم ک اونم بخاطرناراحتی قلبی همین الان توبیمارستان بسترین دعاکنید
دوستان برای شفای مادریکی ازدوستامم ک اونم بخاطرناراحتی قلبی همین الان توبیمارستان بسترین دعاکنید
12-30-2013, 12:04 AM
پيشنهاد ميكنم آيه شريفه"امن يجيب المضطر اذا دعاه ويكشف السو" را براي سلامتي ايشان ده بار قرائت بفرماييد انشاالله بهبودي حاصل خواهد شد
12-30-2013, 01:05 AM
محمد جان دادا ما همه دست به دعا شدیم انشالله به لطف خدا مادرت سالم و پرانرژِ تر ازقبل در کنارت خواهد بود
12-30-2013, 11:05 AM
محمد عزیز انشاءالله بزودی مادر عزیزتان صحت و سلامت پیدا کنند .
برای سلامتی ایشان دعا می کنیم .
برای سلامتی ایشان دعا می کنیم .
12-31-2013, 12:55 AM
سلام به دوستان گلم
واقعا خجالت زده این همه محبت و دلگرمی عزیزان شدم
و به خودم میبالم که چنین دوستان بزرگی رو دارم
خداروشکر حال مادر بنده بسیار بهتر شده و به لطف خدا رو به بهبودی هستن
از کامیار عزیز برادر عزیزم یه دنیا سپاسگذارم که این مدت پشت و پناهم بود
از خانم معاون عزیز ، سبحان ، سهیل ، آقا هوشنگ ، مهدی و... همه دوستان گلم که با تماس های تلفنیشون،پیامک هاشون،کامنت هاشون که من رو مورد لطف قرار دادند تشکر میکنم
و یک معذرت خواهی هم میکنم از دوستانی که تماس گرفتن و من به خاطر مشغولیاتی که داشتم نتونستم جوابگو باشم
انشالا به حق این روزهای عزیز و بزرگ خداوند تمام بیماران رو شفا بده ، و هیچ فرزندی رو شاهد بیماری والدین نکنه!
“ اللهم لا اله الا انت العلی العظيم ذو السلطان القديم و المن العظيم و الوجه الکريم “
” لا اله الا انت العلي العظيم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. “
واقعا خجالت زده این همه محبت و دلگرمی عزیزان شدم
و به خودم میبالم که چنین دوستان بزرگی رو دارم
خداروشکر حال مادر بنده بسیار بهتر شده و به لطف خدا رو به بهبودی هستن
از کامیار عزیز برادر عزیزم یه دنیا سپاسگذارم که این مدت پشت و پناهم بود
از خانم معاون عزیز ، سبحان ، سهیل ، آقا هوشنگ ، مهدی و... همه دوستان گلم که با تماس های تلفنیشون،پیامک هاشون،کامنت هاشون که من رو مورد لطف قرار دادند تشکر میکنم
و یک معذرت خواهی هم میکنم از دوستانی که تماس گرفتن و من به خاطر مشغولیاتی که داشتم نتونستم جوابگو باشم
انشالا به حق این روزهای عزیز و بزرگ خداوند تمام بیماران رو شفا بده ، و هیچ فرزندی رو شاهد بیماری والدین نکنه!
“ اللهم لا اله الا انت العلی العظيم ذو السلطان القديم و المن العظيم و الوجه الکريم “
” لا اله الا انت العلي العظيم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. “
صفحه ها: 1 2