سلام بچه ها
قصد دارم تو شهرم (اردبيل) ابزارالات بخصوص انواع مته پخش كنم
نظر شما در مورد اين كار چيه بنظر شما نتيجه بخشه
در ضمن مقدمات تهيه جنس انجام دادم .
فقط يه مشكل دارم اونم اينكه استرس دارم .وقتي ميرم دنبال بازاريابي از سردرد ميميرم .تو اين فكرم كه طرف مقابل بخواهد ازم كلاهبرداري كنه . بيشتر وقت ها به سرم ميزنه بيخيال بشم . بنظر شما بي تجربگي من باعث اين وضعيت است.
حالا ازتون راهنمايي كلي مي خوام .
صنف ابزار فروش ادم های بدی نیستند ، درامدهاشون هم بالاست، چون روزانه نقدینگی بالایی هم دارن معمولا چکهاشون بدون مشکل پاس می شه
کار مته هم کار خوبیه ، جنست جور باشه ، یک جزئی هم زیر قیمت بدی در طولانی مدت جای بقیه پخش کنندگان شهرتون را پر می کنی
سعی کن هر جا رفتی برای پخش اگه ازت نخریدند ، شده 5 تا دونه مته هم به صورت امانی بزار اونجا ، چند وقت بعد برو به بهانه حساب کتاب قبلی ها بهشون سر بزن ، خلاصه سعی کن با طرفت رفیق بشی . مطمئن باش از کس دیگه خرید نمی کنند
موفق باشی داداش

سلام دوست من
اگه شما بخاطر ترس از شکست کارتون را شروع نکنی در واقع شما پیشاپیش شکست را قبول کرده ای ویه بازنده ایی.انجام هر کاری 2 حالت داره یا میشه یا نمیشه.اکثرا عدم موفقیت را شکست میدونن اما افراد موفق بحساب تجربه میزارن.ادیسون 999 بار تو ساخت لامپ موفق نشد بعد ها ازش پرسیدن بابیت شکست زیاد در ساخت لامپ ناراحت نیستی؟
جواب داد من شکست نداشتم اما 999 راه پیدا کردم که نمیشود لامپ ساخت سپس هزارمین راه را رفتم.
2-باید باور داشته باشی که توانایی رسیدن به اهداف وعملی کردن ان را داری اون موقعه بیشتر تلاش میکنی و موفقیتتان تضمین میشه.
یه پیشنهاد دوستانه یه بازاریاب بگیر و خودت را راحت کن.اکثر بازاریاب ها با هم در ارتباط هستند میدونن کی خوش حسابه کی نیست به هم خبر میدنن. شما شروعکن به خوندن مطالب بازار یابی.
به خدا توکل کن و یا علی را بگو وبرو جلو
(12-27-2013 05:24 PM)davood1369 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام بچه ها
قصد دارم تو شهرم (اردبيل) ابزارالات بخصوص انواع مته پخش كنم
نظر شما در مورد اين كار چيه بنظر شما نتيجه بخشه
در ضمن مقدمات تهيه جنس انجام دادم .
فقط يه مشكل دارم اونم اينكه استرس دارم .وقتي ميرم دنبال بازاريابي از سردرد ميميرم .تو اين فكرم كه طرف مقابل بخواهد ازم كلاهبرداري كنه . بيشتر وقت ها به سرم ميزنه بيخيال بشم . بنظر شما بي تجربگي من باعث اين وضعيت است.
حالا ازتون راهنمايي كلي مي خوام .
سلام عزیز
ببین رفیق من، با این روش که شما شروع کردین حتما با مخ می خوری زمین.
ببخش که روک حرف میزنم و لی قصدمن کمک هست .
اول با خودت روشن کن آیا این کار برای تو لذت داره یا نه ؟
چطوری؟
فرض کن که باید یک ماه مجانی این کارو انجام بدی ، ببین آیا بهت لذت میده ؟
خوب اگه مثبت بود ، یعنی به کار علاقه داری و حالا مرحله دوم بازار یابی .
دید بازار یابی باید مثبت باشه یعنی وقتی وارد مغازه میشی برای بازار یابی همش توی ذهنت باشه که تو داری یک نونی در سفره اون بنده خدا میگذاری و داری کمک مالی میکنی و اون با فروش مته تو سود خوبی میکنه . وقتی به فکر سود اون باشی و اون خوب بفروشه ، فروشه توهم چند برابر شده .
خوشحال میشم بتونم کمکت کنم .
شاد و + * &
دست عزيزان درد نكنه كه راهنمايي كردين
نظرات شما عزيزان كمكم كرده تا خودم پيدا كنم تصميمم بگيرم با تمام توانم تلاش كنم
فقط اگه ميشه راهنمايي كنيد چه كارايي كنم تا بتونم نظر مشتري جلب كنم تا ازم خريد كنند
با تشكر از همه اساتيد