سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شماره 3 ماهنامه انجمن - مهر 1390 منتشر شد.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
با عرض معذرت از دوستان بخاطر تاخیر به وجود آمده!
امیدوارم در شماره های بعدی کمی همکاری از دوستان انجمن هم داشته باشم.
تشکر از جناب قربانیان،آقای نعیمی و خانم MARYAR که در این شماره مطالب بسیار عالی برای من ارسال کردند.
[تصویر: Index.jpg]

دانلود ماهنامه

از دوستان درخواست دارم که ماهنامه را در سایت های دیگر مانند : سایت های مخصوص دانلود کتاب و مجله معرفی کنند تا راهی مناسب جهت معرفی انجمن هم باشد.
امروز چه برگه های با ارزشی ادمین عزیز رو کردی . موفق که هستی , موفقتر هم هستی , موفق موفقتر باشی.
سپاسگزار
واقعا عالی شده بود من همرو خوندم.ولی باور کن یادم نبود که باید مقاله بفرستم.
از این به بعد قبل از انتشار یه پیام خصوصی بده و یادآوری کن تا ماهم بتونیم مقالاتمون رو بفرستیم.
استاد عزیز ممنون بابت این همه فعالیت. ممنون.
(10-12-2011 06:58 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]واقعا عالی شده بود من همرو خوندم.ولی باور کن یادم نبود که باید مقاله بفرستم.
از این به بعد قبل از انتشار یه پیام خصوصی بده و یادآوری کن تا ماهم بتونیم مقالاتمون رو بفرستیم.

اقا من از همين الان دارم مقالات رو مينويسم كه ديگه يادم نره ،‌ چند تا مقاله از خودم ،‌يه مقاله كه دارم ترجمش ميكنم و چند مقاله از اين اينور و اونور .
ممنون . منم الان دانلودش کردم و میخونمش اما خواستم بگم ممنون ادمین عزیز بابت شماره سوم
اين عكسه روي جلدش خيلي باحاله ،‌شبيه گربه ي شرك هست قيافه يارو Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مممممممممنون ادمين جااااان
(10-12-2011 07:43 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]اين عكسه روي جلدش خيلي باحاله ،‌شبيه گربه ي شرك هست قيافه يارو Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مممممممممنون ادمين جااااان

Big Grin راست میگید.گفتم قیافش آشناست!! Tongue
باور میکنید آنقدر از عکس خوشم آمد که موضوع سر مقاله را بخاطرش تغییر دادم!
من لینک دانلودش را در ایران انجمن قرار دادم.
http://www.iranjoman.com/thread-27814.html#post115759
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع