12-24-2013, 10:26 PM
سلام.
همون طورکه دوستان درجریان هستندکم کم ایران هم داره درقسمت برندسازی خودی نشون میده(بخصوص درمواد غذایی)
حالاچند تا سوال دارم؟
به نظرشما برای ایجاد یک برندمثل(تبرک. بهروز و...)چقدر سرمایه لازم داره؟
به نظرشما چقدرزمان نیاز داره تا معروف بشه؟
به نظرشمااین کاربصرفه هست ودرصدموفقیت دراون چنده؟
به نظرشماچنددرصدموفقیت به تبلیغات بستگی داره وچند درصد به کیفیت محصول؟
به نظرشماچه موادغذایی ازنظر صادرات ومیزان مصرف برای ایجادیک برندمناسب تره؟
راسشتشو بخوای خیلی دوست دارم درموردمواد غذایی(گوشت ماهی)یک برند بزنم یه برندی که بترکونه.ولی هرچند که میبینم برای شروعش باید یه سرمایه ی چند ملیاردی وریسک بسیاربالای اون روپزیرفت.حالا ریسکش به هرحال کواون سرمایه!!
راستشو بخوای هنوزواسه پرورش ماهیم اسم نگذاشتم میخوام یه اسم توپ براش بزارم واگه خدابخوادسال اینده که ظرفیتش رو بالا بردم یه تولیدی کوچیک بزنم وماهی بسته بندی شده روبه شهرهای نزدیک بفروشم وکم کم گسترشش بدم.
سوال های بالارو به خواطرهمین پرسیدم.ممنون میشم جواب بدید.
باسپاس
همون طورکه دوستان درجریان هستندکم کم ایران هم داره درقسمت برندسازی خودی نشون میده(بخصوص درمواد غذایی)
حالاچند تا سوال دارم؟
به نظرشما برای ایجاد یک برندمثل(تبرک. بهروز و...)چقدر سرمایه لازم داره؟
به نظرشما چقدرزمان نیاز داره تا معروف بشه؟
به نظرشمااین کاربصرفه هست ودرصدموفقیت دراون چنده؟
به نظرشماچنددرصدموفقیت به تبلیغات بستگی داره وچند درصد به کیفیت محصول؟
به نظرشماچه موادغذایی ازنظر صادرات ومیزان مصرف برای ایجادیک برندمناسب تره؟
راسشتشو بخوای خیلی دوست دارم درموردمواد غذایی(گوشت ماهی)یک برند بزنم یه برندی که بترکونه.ولی هرچند که میبینم برای شروعش باید یه سرمایه ی چند ملیاردی وریسک بسیاربالای اون روپزیرفت.حالا ریسکش به هرحال کواون سرمایه!!
راستشو بخوای هنوزواسه پرورش ماهیم اسم نگذاشتم میخوام یه اسم توپ براش بزارم واگه خدابخوادسال اینده که ظرفیتش رو بالا بردم یه تولیدی کوچیک بزنم وماهی بسته بندی شده روبه شهرهای نزدیک بفروشم وکم کم گسترشش بدم.
سوال های بالارو به خواطرهمین پرسیدم.ممنون میشم جواب بدید.
باسپاس