با عرض سلام و خسته نباشید
غرض از مزاحمت :
ما توی چهار دیواری مون نزدیک 70 تا غاز داریم (زیاد بودن حدود 150 تا ک شغال خورد)
خوب چاق و چلن . فک کنم یکی دوماهه تخم میذارن
می خواستم بدونم :
ایا می تونم از این غاز ها درامدی داشته باشم ؟
جوجه کشی کنم؟
دستگاهی ک حدود 300 تا تخم غاز توش جا بگیره چنده
لطفا هرکس هر کمکی که می تونه بکنه
ممنون میشم.
دستگاه زیاده اما اکثرا مشکل دارن. دستگاههای ایرانی که بازده ندارن و برای یه وارد کننده دستگاه از چین وبسایت زدم.خودش میگفت که مصرف برقشون بالاست و کاربردی ندارن.
بعد همه ی تخم مرغ هایی که شما دارید نطفه دار هستند؟
باید دستگاه رو به شرط از فروشنده بخری چون گارانتی به هیچ دردی نمیخوره از زیر زبون اون وارد کننده کشیدم که گارانتی به معنی واقعی یعنی کشک. یا میگن نوسان برق بوده و یا میگن رطوبت واردش شده.
(12-20-2013 07:39 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط: [ -> ]دستگاه زیاده اما اکثرا مشکل دارن. دستگاههای ایرانی که بازده ندارن و برای یه وارد کننده دستگاه از چین وبسایت زدم.خودش میگفت که مصرف برقشون بالاست و کاربردی ندارن.
بعد همه ی تخم مرغ هایی که شما دارید نطفه دار هستند؟
باید دستگاه رو به شرط از فروشنده بخری چون گارانتی به هیچ دردی نمیخوره از زیر زبون اون وارد کننده کشیدم که گارانتی به معنی واقعی یعنی کشک. یا میگن نوسان برق بوده و یا میگن رطوبت واردش شده.
اين حرف منطقي نيست كه دستگاه ايراني بازده نداره و .....
لطفاً خوش بين باشيد، شما فروشنده دستگاه رو توي شهر خودتون پيدا كنيد و ازش بخواهيد كه شما رو به كساني كه از مدل مورد نظر استفاده كردن معرفي كنه و از نزديك كيفيت دستگاه رو بررسي كنيد .خيليا از اين دستگاهها استفاده ميكنن و راضي هستن
ممنون از راهنمای
من یک دستگاه جوجه کشی حدود 80 تایی برای غاز دارم
دستگاه زیاد مهم هست ولی ن زیاد
نگهداری از تخم ها و بعد جوجه ها ترو بزرگ کردن سخته
اره عزیز نطفه دارن.
سلام ـ كدوم شهر تشريف دارين دوست عزيز؟