(12-23-2013 01:00 PM)حمید سیدی زاده نوشته شده توسط: [ -> ] (12-23-2013 03:44 AM)roshanak نوشته شده توسط: [ -> ][quote='حمید سیدی زاده' pid='118738' dateline='1387750222']
[quote='roshanak' pid='118520' dateline='1387546823']
سلام دوباره
چون شما شاید هم خبر نداشته باشید ولی گم شدید !
سوال : کجا گم شدید ؟ درون خودتون و تا پیدا نکنید خودتون رو موفق نمیشید . شما دسته کم26 نفری هستید که توی ام سال همچین مشکلی دارند و بهشون مشاوره کاری دادم و خوب بعضی ها هم قبل از شروع مرحله دوم ، مرحله اول رو انجام دادند و بدون اینکه پیدا بشن شروع به کار کردند که عاقبتشون معلوم بود . که متعصفانه یک سری از همون دوستان عضو همین سایت هستند .
انشالله موفق باشید .
سلام
راستش خودمم به همچین نتیجه ای رسیده بودم اینکه از بالا به اهدافم و.. یه بار دیگه نگاه کنم ببینم واقعا چی میخوام ولی یکم عجله دارم انگار
برام جالب بود که شما هم توی این مدت کم به این موضوع رسیدین
دوس دارم بیشتر راهنمایی کنید چون فکر میکنم علاوه بر خودم نظرات شما هم میتونه کمک کننده باشه
مرسی

سلام دوباره
سوال : کجا گم شدید ؟ درون خودتون و تا پیدا نکنید خودتون رو موفق نمیشید . شما دسته کم26 نفری هستید که توی ام سال همچین مشکلی دارند و بهشون مشاوره کاری دادم و خوب بعضی ها هم قبل از شروع مرحله دوم ، مرحله اول رو انجام دادند و بدون اینکه پیدا بشن شروع به کار کردند که عاقبتشون معلوم بود . که متعصفانه یک سری از همون دوستان عضو همین سایت هستند .
انشالله موفق باشید .
[/quote]
سلام
راستش خودمم به همچین نتیجه ای رسیده بودم اینکه از بالا به اهدافم و.. یه بار دیگه نگاه کنم ببینم واقعا چی میخوام ولی یکم عجله دارم انگار
دوس دارم بیشتر راهنمایی کنید چون فکر میکنم علاوه بر خودم نظرات شما هم میتونه کمک کننده باشه
مرسی

[/quote]
نظر لطف شماست . در صورت تمایل نوشته های بازگشت جادوگر رو بخونید .
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=10050&page=5
می دونید دوستان ، ما فقط 3 درصد نابغه در جهان داریم ولی 95درصد مردم قابلیت نابغه شدن رو دارند ، و این سرکوب ها، حتی شوخی مردم و دور و برمون ، این چشمه رو خشک میکنه .
نمی دونم چرا قدر خودمون و زندگیمون و این لحظات قشنگ رو نمی دونیم .
میگن زندگیمون مثله گل باشه ولی عمرمون گل نباشه . ولی عزیزان عمر ماهم مثله گل کوتاهه ، پس وقت رو از دست ندیم پاشیم و اهدافمون رو مشخص کنیم ، پاشیم و مهر به دوروبرامون بدیم شروع به مثبت نگری کنیم و دیدمون رو عوض کنیم و از این زندگی کوتاه لذت ببریم .
شما نمی دونین تو این هوای سرد صبح توی ماشین گرم روی کوه با یک لیوان چای گرم طلوع خورشید چه لذتی داره . وقتی که با چای گرم از ماشین میای بیرون و سرما به صورتت می خوره ، مشهد زیر پاهای تو هست و همه مشهد با مشکلاتش برای تو کوچیکه و این توی که بزرگی و قدرت در دستان توست .
این حس رضایت و لبخندی که الان روی صورت جادوی زندگی توهست . پس اعلان شروع به جادو کنید . یادممون بمونه عمر گل داریم . عمر گل .
تمام راهنمایی های لازم رو دوستان انجام دادن من فقط یه چیز رو یاد گرفتم که این جور مواقع بهم کمک میکنه
وقتی از ترس شکست دست به هیچ کاری نمیزنیم بهتره با خودمون بگیم :
ما اگه راهی رو بریم و شکست بخوریم خیلی بهتر از اینه که هیچ راهی نریم از ترس اینکه شکست میخوریم.
همین دیگه
اما یه نکته دیگه خیلی عجول نباشید باید زندگی کرد با هدف ها و برنامه ها و زندگی کردن یه عمر طول میکشه
موفق باشید
(12-23-2013 03:45 PM)حمید سیدی زاده نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوباره
انشالله موفق باشید .
سلام
مرسی

[/quote]
نظر لطف شماست . در صورت تمایل نوشته های بازگشت جادوگر رو بخونید .
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=10050&page=5
می دونید دوستان ، ما فقط 3 درصد نابغه در جهان داریم ولی 95درصد مردم قابلیت نابغه شدن رو دارند ، و این سرکوب ها، حتی شوخی مردم و دور و برمون ، این چشمه رو خشک میکنه .
نمی دونم چرا قدر خودمون و زندگیمون و این لحظات قشنگ رو نمی دونیم .
میگن زندگیمون مثله گل باشه ولی عمرمون گل نباشه . ولی عزیزان عمر ماهم مثله گل کوتاهه ، پس وقت رو از دست ندیم پاشیم و اهدافمون رو مشخص کنیم ، پاشیم و مهر به دوروبرامون بدیم شروع به مثبت نگری کنیم و دیدمون رو عوض کنیم و از این زندگی کوتاه لذت ببریم .
شما نمی دونین تو این هوای سرد صبح توی ماشین گرم روی کوه با یک لیوان چای گرم طلوع خورشید چه لذتی داره . وقتی که با چای گرم از ماشین میای بیرون و سرما به صورتت می خوره ، مشهد زیر پاهای تو هست و همه مشهد با مشکلاتش برای تو کوچیکه و این توی که بزرگی و قدرت در دستان توست .
این حس رضایت و لبخندی که الان روی صورت جادوی زندگی توهست . پس اعلان شروع به جادو کنید . یادممون بمونه عمر گل داریم . عمر گل .
[/quote]
مرسی

(12-23-2013 07:53 PM)kafshduzak نوشته شده توسط: [ -> ]تمام راهنمایی های لازم رو دوستان انجام دادن من فقط یه چیز رو یاد گرفتم که این جور مواقع بهم کمک میکنه
ما اگه راهی رو بریم و شکست بخوریم خیلی بهتر از اینه که هیچ راهی نریم از ترس اینکه شکست میخوریم.
همین دیگه
اما یه نکته دیگه خیلی عجول نباشید باید زندگی کرد با هدف ها و برنامه ها و زندگی کردن یه عمر طول میکشه
موفق باشید
مرسی که نظر دادین

جمله ی قشنگیه:

سلام
از همه ی دوستان که لطف کردند و با نظرات خوبشون راهنماییم کردند ممنونم

بعضی وقتا ما یه چیزی رو میدونیم ولی فراموش کردیم و یه یاد آوری از طرف یه دوست میتونه راهو به ما نشون بده

من یه بار دیگه اهدافمو برای خودم نوشتم ، ...
معتقدم اگه میخوای توی کاری خوب باشی باید روی همون تمرکز کنی
منم میخوام به جای از این شاخه به اون شاخه پریدن توی یه فیلد عالی باشم
میدونم یه روز هم نویسنده ی معروفی میشم هم یه نقاش حرفه ای هم یه مهندس خبره هستم

وقتی این جوری حرف میزنم آجیم میگه اونوقت بگو اعتماد بنفس ندارم

خب به هر حال فعلا میخوام روی یه موضوع تمرکز کنم
برای کسب درامد هم یه برنامه هایی دارم اگه انجام دادم میام می نویسم
چند وقتی نیستم میرم به کارام میرسم اگه پیشرفتی وجود داشت میام توی همین تاپیک میگم حتما
انرژی های قشنگتون رو به سمتم بفرستین مطمئن باشین هزار برابرش به طرف خودتون برمیگرده