سلام من فارغ التحصیل رشته مهندسی نرم افزار هستم و یه دوره کلاس c# و asp.net رو گذروندم و تازه کارم و چیزای زیادی باید یاد بگیرم میخواستم به یه شرکت برنامه نویسی برم و به صورت کارآموز براشون کار کنم تا کم کم مستقل بشم اما اینجا شرکت برنامه نویسی نیست ( متاسفانه توی شهر کوچیکی زندگی میکنم ) و واقعا نمیدونم باید از کجا شروع کنم؟ و اگه پروژه ای رو بگیرم و نتونم انجامش بدم باید چیکار کنم از کی کمک بگیرم(به جز سایتا که هر یه ماه جواب آدمو میدن یا اصلا نمیدن

)؟
یک شرکت پیدا کن ، همکاری از راه دور باهاشون بکن ، پروژه بگیر توی خونه انجام بده و ایمیل کن
سلام خانم بهار
بالاخره باید از یه جایی شروع کرد نمیشه دست روی دست گذاشت
الان اگر به سایت شرکتهایی که در این زمینه فعالیت می کنند سری بزنید 99 درصدشون یه قسمت مخصوص واسه استخدام برنامه نویس دارن!
میتونید پروژه ای و در شهرستان خودتون و داخل منزل کار کنید باهاشون فکر نمیکنم محدودیتی داشته باشن
موفق باشید
اگه php بلد هستید پیشنهاد میکنم با فریم ورک codeigniter یه اسکریپت رایگان مثلا اسکریپت تبادل لینک با بخش پرداخت ایجاد کنید. اونجوری هم کار با فریم ورک رو یاد میگیرید و هم با فروش افزونه های اون اسکریپت میتونید کسب درآمد داشته باشید.
دوست عزیز سعی کنید اسکریپ طراحی کنید و بفروشید
از کتابهای برنامه نویسی کمک بگیر
اگه می تونی از یه آشنا یا یه کسبه محلتون پروژه بگیر و هر جا که لنگ شدی از کتابهای آموزش برنامه نویسی استفاده کن
اگر هرجا مشکلی داشتی که نتونستی از کتاب پیدا کنی از انجمن های برنامه نویسی استفاده کن اونا خوب می تونند راهنماییت کنند
یکی دوتا پروژه که به آشناها تحویل دادی اندفعه با رزومه ای که دست و پا می کنی می تونه تو شرکتها به عنوان کارمند مجازی یا غیر حضوری استخدا بشی
رو برنامه نویسی اندروید حتما کار کن
اونطور که میگن زیاد سخت نیست
هم خواهان برنامه نویس اندروید این روزا زیاد شده
هم اگه ابتکار داشته باشی و یه برنامه بنویسی میتونی بزاری برای فروش(مثلا تو سایت کافه بازار)
یه سر به آمار برنامه های نصب شدهء بازار بزنی ارزش کار دستت میاد
موفق باشید
رو برنامه نویسی اندروید حتما کار کن
اونطور که میگن زیاد سخت نیست
هم خواهان برنامه نویس اندروید این روزا زیاد شده
هم اگه ابتکار داشته باشی و یه برنامه بنویسی میتونی بزاری برای فروش(مثلا تو سایت کافه بازار)
یه سر به آمار برنامه های نصب شدهء بازار بزنی ارزش کار دستت میاد
موفق باشید
(12-19-2013 02:05 PM)bahar.m نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من فارغ التحصیل رشته مهندسی نرم افزار هستم و یه دوره کلاس c# و asp.net رو گذروندم و تازه کارم و چیزای زیادی باید یاد بگیرم میخواستم به یه شرکت برنامه نویسی برم و به صورت کارآموز براشون کار کنم تا کم کم مستقل بشم اما اینجا شرکت برنامه نویسی نیست ( متاسفانه توی شهر کوچیکی زندگی میکنم ) و واقعا نمیدونم باید از کجا شروع کنم؟ و اگه پروژه ای رو بگیرم و نتونم انجامش بدم باید چیکار کنم از کی کمک بگیرم(به جز سایتا که هر یه ماه جواب آدمو میدن یا اصلا نمیدن
)؟
سلام.
الحمدلله منابع بسیار قوی در زمینه برنامه نویسی در وب فارسی موجوده. تالارهای گفتگوی تخصصی هم در این زمینه فعال هستند.
همچنین با کمی آشنایی با زبان انگلیسی و استفاده از عبارات کلیدی (مربوط به سوال یا مشکل خود) به راحتی میتونید از گوگل کمک بگیرید. نتایجی که خودم از این راه گرفتم، همیشه منو شگفت زده کرده چون بدون استثنا هر سوال یا مشکلی که داشتم با یه سرچ ساده به زبان انگلیسی جوابشو پیدا میکردم و میکنم.
برای گرفتن پروژه میتونید به سایتهای واسطه (اصطلاحا freelancing) فارسی زبان مراجعه کنید. ابتدا ببینید تقاضا برای چه پروژه هایی هست و همونا رو خودتون برای تمرین و کسب تجربه انجام بدید و وقتی دانش و مهارت لازم رو کسب کردید، میتونید از همون سایت ها پروژه بگیرید و کسب درآمد کنید.
موفق باشید.